Meadow zakladi

Ko že govorimo o čudes sveta rastlin, kako neverjetno je, da pensylvanicum, rastlina, ki uspeva le v močvirnatih območij, odločila, da izberete suše poleti njih vse, da proslavi svoj vrt. Ljubek in nežen, da ohranja dobro družbo na broad leaved Nicotiana, ki nedvomno zaščitene svoje korenine z vročino.
Vsak sprehod po travnikih me spominja, da hodimo med zaklada ne moremo ponoviti, vendar pa si sama tako na voljo, se hektarjev diamantov rastlinstva, mirni laboratoriju, kjer medicine, pigmente, dišave, vlakna in gradbeni materiali rastejo z minimalno porabo energije, prav pod našimi očmi, skromno in zanesljivo.
Ste kdaj prikriti z navidezno neskončno različnih živahnih barvah v naravnem katalog preje? kombinacije pigment rastlin dobimo skoraj vse barve od intenzivno rumeno, modro ali celo črno za izkušenega Dyer, ki ve, kako jih pripraviti.
Rdeča barva rastlina je sandalovina in polena ne potrebujejo visoke temperature, pritiska ali nič energije, razen sonca in hranilnih snovi, ki jih razbere iz tal za obdelavo najbolj intenzivno marelice, opeke in kraljevske vijoličnega obarvanja znotraj svojih korenin in stržena . Niso rastline želim govoriti o tem, čeprav je ta članek namenjen za skromen zelenicah, ki rastejo ob avtocestah in najdejo svojo pot v svojem dvorišču:
– Zlata rozga, neverjetno zdravilna rastlina in priznane Dyer je rastlina, ki se lahko obdelujejo tudi v gumo.
– Za praktično brez vzdrževanja bršljan, ki vsebuje redko pigment, da barve tkanine sivkasto zelene brez uporabe mordanting dodatke.
– Žafranike, ena najstarejših pridelkov vedno goji in bogat vir naravnih rdečih in rumenih barv. To proizvaja rafinirano jedilno olje in ostanki iz tiska olja se lahko predelajo v milo.
– Govorimo o mila, soapwort dobila ime z razlogom. Art konzerviranja mojstri še vedno uporabljajo milo in šampon naravno proizvaja v listi in stebla teh rož za čiščenje najbolj občutljivih tkanin.
– Heather, divje rastočih zelišč, brezplačno in bogat vir za bež in tan pigmentov.
– Hollyhock rože ustvarjajo lepe mauves, vijoličnega obarvanja in kostanja na naravne volne. So tudi pomembna sestavina v kozmetičnih izdelkih, zaradi njihovih blažilu in protivnetnimi lastnostmi.
To bi lahko naštevali v nedogled, vse, kar raste iz zemlje ima kaj ponuditi. Saj ne verjamete? Srakonja koren infuzijo je diuretik in jetra tonik, prav tako pomaga pri zvini, kadar se uporabljajo kot obloga in plevel sama se lahko uporabljajo za izdelavo papirja. Prosim, ne poskušajte tega doma, sem samo poskušal narediti točke! Ok, morda papir del … Samo sprašujem, kot sem stopiti na vsakem ustrelil divje na travnikih, kaj vir nenehno dopolnjevanje zaklad sem lahkomiselno poteptali pod noge.
Kaj pa moj lepi gost, je pensylvanicum? Da, da ima zdravilne lastnosti tudi precej impresivno narave. Ne bom jih tukaj omenjali, čeprav, z upanjem, da bo radovednost vas potisnili, da jih poiščete.