medicinski turizem

Sledeče so nekatere od prednosti medicinskega turizma:

Ugodne

Za mnoge postopke, je pogosto dražje zdravljenje na domu, kot je kupiti letalsko karto, rezerviraj, in plačati vse stroške zdravljenja iz žepa v tuji državi. To še posebej velja v priljubljenih medicinskih turističnih destinacij, kot so Indija, Tajska, Singapur in Južna Koreja.

Ni čakalni časi Ker je priljubljena medicinske destinacije aktivno zaposliti bolnike iz tujine, to počnejo vse, kar je v njihovi moči, za odpravo čakati krat, pacientom z možnostmi, in zagotoviti optimalno nego.

Veliko možnosti so na voljo Nekatere države močno urejanje (ali celo prepoved), določene izbirne postopke in zapletenih operacij. Hip preplastitev, na primer, je bil šele pred kratkim odobrila ameriške agencije za hrano in zdravila, kljub široki uporabi in stopnjo uspešnosti pri številnih priljubljenih medicinskih turističnih destinacij po vsem svetu. Z medicinskega turizma, lahko potujejo v delih sveta, kjer bolnišnice specializirani v omenjenih postopkih.

Bolj osebno nego Mnogi ponudniki ponujajo bolj osebno nego. – To je, višje razmerje zdravnik-to-bolnik – kot je običajno na voljo v ZDA in Kanadi.

Uživajte v medicinskem počitnice The Dejstvo je, večina nas potrebujejo zdravstveno oskrbo, od časa do časa, in večina od nas načrtovanje počitnic vsako leto ali tako. Združite dva v vsesplošnim medicinske počitnice in uživajte! Okrevanjem po operaciji na beli peščeni plaži, medtem ko srkanje otoških pijače in prejemajo polno telo masaže.

Pomembno Nasveti poleg delaš temeljite raziskave o postopku, bolnišnice, kirurg in namembne države, hranijo naslednje kontaktne podatke prav, ko greš v tujino za vsako zdravljenje:

Zasilni stiki, kot so sorodniki in prijatelji Destination veleposlaništvo Hospital Hotel Lokalni kirurg / zdravnik delodajalca Sklep Glede na lokacijo in postopek, lahko medicinski počitnice stanejo 50%, 30% ali celo 10% tega, kar bi ga plačali doma. Pritožba tega pojava poganja prihranke pri stroških visok kot 90%, odvisno od postopka in državo, v kateri se opravlja, in praktično ni čakalni časi. Tudi ko dejavnik pri letalske vozovnice, hoteli, potovalno zavarovanje, najem avtomobilov, nakupovanje in jedilnico, številne zdravstvene počitnice so bistveno ugodnejši od domačih zdravstveno varstvo. To pomeni, da so tisti, ki izberejo zdravstvenega turizma lahko uporabljajo storitve nekaterih najboljših kirurgov na svetu, vsi, medtem ko uživate eksotične lokacije in nastanitve. Bolniki lahko dal denar, da se varčevanje v postopku v preobrat svoje potovanje v veličastno, svetovnega razreda umik. Za milijone bolnikov, to je edini način, da bi dobili, potrebno ali želeno zdravstveno oskrbo, ne da bi izbrisal iz svoje celotne življenjske prihranke.

  Za več informacij o medicinskem turizmu obisk: http://www.koreahealthtour.co.kr/eng/medical-tourism.jsp