Miracle 10 & ndash; Kako lahko Help Your išias?

Ste eden izmed neštetih tisoč odraslih z išias? Ali se zbudite zjutraj z bolečinami v križu, ki Ravels po nogi? Ali obstajajo dejavnosti, zaradi katerih si se potil, kot vam je išias vam, da je zabodel v zadnjico?

Bi radi, da se kot toliko drugih in premikanje prostem bolečine? Biti sposoben narediti vse, kar želite storiti, ni omejena kot išias pravila svoje življenje. Samo predstavljajte si, kaj bi lahko še enkrat.

Ali ste vedeli, da je 10 čudežnih nasvetov, ki vam lahko pomagajo odstraniti išias in narediti življenje prijetno še enkrat? Tukaj so & hellip;

Miracle Nasvet 1: Rest & ndash; Vaja je odlična pri ohranjanju ste fit in močan, ko pa pride do išias se splača olajša gor ali ustavi uveljavljajo za zdaj. Hruškasta mišica, ki je pogost vzrok za išias, lahko dobite razdraženo z vadbo, ki kozarcih svoje telo. Tako olajša gor na tek, tenis, košarko, nogomet in druge športe eksplozivno dejavnosti. Hoja, plavanje in druge majhen vpliv na šport je še vedno dobra.

Miracle Nasvet 2: Stretch & ndash; v spodnjem delu hrbta mišice in zadnjice mišice privijte z išias. Piriformis če tesen lahko povzroči išias, vendar so mišice, ki obkrožajo območje tudi poostriti, če je bolečina prisotna. Nežno odsek za vsako skupino mišic pomaga odstraniti napetosti obliko prostora in dovolite išias, da hitreje celijo.

Raztegniti Piriformis (ki pomaga neposredno s svojim išias), leži na hrbtu in ga nežno povlecite koleno za svojo nasprotno ramo. Drži, da je to čutite tesnost ne bolečine, imajo za 6 sekund, spustite nogo dol in ponovite 5-krat. To bo pomagalo hitro umirila napetosti. Za najboljše razteza in najboljših načinov, da se raztezajo to področje preprosto obiščite nazaj odsekih

Miracle Nasvet 3: Ice To & ndash; V prvih 48 urah uporabo ledu. Ice pomaga odstraniti bolečine in nobenega vnetja. Kraj led na območju za 10 minut, nato počivajte 10 minut in nato ponovite tako, da imate 3 sej ledu na tem območju. To stori vsakih nekaj ur prvi dan in nato 3-4 krat naslednji dan. V tem času je najbolj išias enostavnost in reševanje.

Po 48 urah nadomestnega ledu s toploto, končna obdelava z 10 minut toplote. Išias je treba rešiti sama v nekaj dneh, če niso končni nasveti najbolj pomembno.

Miracle Nasvet 4: Drža & ndash; saj bo večina od vas sedi v svojem delovnem mestu, kjer je sedel ravno pomembno. Poskusite podporo spodnjem delu hrbta z blazino ali ledvenega Roll za zmanjšanje pritiska. Izogibajte se sedi na stolih ali kavči, ki vam omogočajo, da se zravnajte. To se lahko počutijo udobno, medtem ko je sedel tam, ampak vstajanje iz stola lahko povzroči več škode kot si seva ven. Drža je pomembna, vendar je najboljši svetovanje je & hellip;

Miracle Nasvet 5: Move It & ndash; ne sedijo ali stojijo za več kot 20-30 minut. Vsako dolgotrajno drža gradi napetost v mišicah in sklepih. Konec koncev ste gibanje temelji sistem, tako da se premaknete pogosto. Z gibanjem si izboljša dotok krvi v območju, si pomaga tudi mišice olajšati njihovo napetost in vodi sklepe premika. Išias je zaostreni mišicah in sklepih povzroča, gibanje pomaga olajšati to tesnost.

Miracle Nasvet 6: Sleep On It & ndash; spanec je zelo obnovitvenimi. Healing pospeši in škoda popravljena hitreje. Če se vam zdi vaš išias preprečevanje spiš sledite nasvetom nasvetov 8 in 10.

Miracle Nasvet 7: Pijte več – voda ne mislim pijačo. Mišice, sklepi in vnetje vsi se dobro odzivajo na nivoje tekočin. Če ste hidrirani več potem hitreje celijo. Če ste kot jaz in don & rsquo; t radi vodo kot pijačo, nato pa don & rsquo; t skrbi. Čaj, sok, mleko in celo sadje in zelenjava se zdaj obravnavajo kot del vašega vnosa vode. Torej še poveča obseg ali stisnite limone v vašo vodo dodati okus, če to pomaga.

Miracle Nasvet 8: Pain Relief & ndash; Če potrebujete lajšanje bolečin ga uporabljajo, ali gre za aspirin ali aktualna analgetik, če lajša bolečine, nato jo uporabite. Še posebej, če vam pomaga spati ali pa dejavnosti, ki jih lahko & rsquo; t izogniti v dan. Nad uporabo ali nadaljnjo uporabo lajšanje bolečin ni dobro. Če bolečina ne popusti poiščejo pomoč! Če pa je bolečina manjša vas hitreje celijo, tako don & rsquo; t mislijo, da je mačo ali močna, da bi se izognili, če boste potrebovali, da jo uporabite.

Miracle Nasvet 9: Masaža & ndash; nežno masirajte ozkih mišic bo olajšalo tudi napetost. To lahko storite doma, prosite partnerja, da nežno vtrite območje in celo uporabo toplote kot način za pomoč mišice se sprostijo. Vendar pa to ne sme biti najboljši v prvih nekaj dneh. Masaža lahko povzroči več vnetje, kot se segreje, tako da raztezanje je bolje v prvih 48 urah, nato pa po tem masažo rabe energije in toplote. Če veste za dobro masažo terapevt, nato pa zaprosi za nasvet, saj bodo vedeli, kaj raven masažo, kar potrebujete.

Miracle Nasvet 10: Pomoč! – Da, če bolečina ne preneha, poiščite zdravniško pomoč. Ali je to kiropraktik, Medical Doctor, Osteopat ali Fizično terapevt; poiščejo pomoč, če bolečina ne popusti. Prej ko poiščejo zdravljenje hitreje vaš išias bo zdraviti. Za pomoč svojega jaza lahko uporabite več varnih in učinkovitih tehnik, ki olajša vaše išias hitro in preprečitev vrnitve. Najboljši vseh tehnikah self help; vam lahko prihrani čas in denar in uporabo teh v najkrajšem možnem vaše išias zgodi, ne pa čakati, da vidim, če je nima nobenega & rsquo; t izginejo.

Tehnike za samopomoč se lahko uporablja z vsemi bolečinami v hrbtu, takoj ko se pojavi. Hitrejši ste pomagali svojega lastnega hitreje išias in bolečine v hrbtu na splošno bo izginila enkrat za vselej.