MS – Multipla skleroza Zdravljenje s alternativne medicine: Medical Intuicija & Energy Healing

MS-multiplo sklerozo Zdravljenje s alternativne medicine:
            Medical Intuicija & Energy Healing
Montel Williams ga imenuje zahrbtna bolezen. Richard Pryor umrla s svojimi zapleti in Michael Wellford, ko je postavljena diagnoza, le dejal: “Nisem ga ima!”
Multipla skleroza ali MS je počasi napreduje motnje, nato pa bolezen, ki se odvaja je lastniki energije in nato življenjske deluje sposobnosti. Simptomov multiple skleroze, kot senca, so vedno tam, tudi v remisiji, in vedno prisotna v svoj ‘zadnji napredovanje.
Ko prejmete obvestilo, da morate biti testirani za simptomov multiple skleroze, vaš um zagotovo ima nekaj za obravnavo. Obstaja veliko “kaj če-jev”, da razmisli, in celotno novo prihodnost, da razmišljamo, da je-boggling um. Tudi najmočnejši posamezniki podlegli trenutkih naključno groze, selektivnih vzorcev mišljenja, nato pa kost za hlajenje odločenost vrst, kako naj ravnajo s svojimi diagnoze. Ko je ta krvni test in MRI vrnila negativna za tiste, ki so imeli srečo, da ste vedno hvaležni za to, da jim ni “pozitivna” rezultat testa.
Kot alternativno in Integrativna medicina strokovni medicinski intuitivno in intuitiven daljni energije zdravilca delam z multiplo sklerozo zdravljenje v alternativni medicini. Čeprav je reševanje fizičnih težav, je glavna skrb, prva je treba obravnavati osnovnih čustvenih in mentalnih prispevke, ki vodijo telo očitno bolezni. Če motnja ni karmični pot, da se je duša odločila, da izkušnje, potem pa začnem s pozitivnim mislih več važno dejanja, stališča in afirmacije. Pri odločanju, prav zdaj, prav ta trenutek, za obravnavo in da pozitivne svobodna volja izbire spremeniti odnos vašega uma o vaših simptomov multiple skleroze takoj začne proces zdravljenja.
Ugotovil sem, da je v zgodnji fazi MS duševno pozitiven odnos ustvarja večji imunski odziv sistema, ki pa pomaga zmanjševati simptome. To je star pregovor svojega uma nad VAŠ zadevo. Vaše celice so tu za hišo vaše življenje sila, energija imenuje svojo dušo. Vi ste poveljnik svoje celice, in sicer telesu, in vi ste superintendent vašega objekta tj telesu, tako, kako ravnati svoje vzdrževanje je vse del poti zdravljenja. Ob “lahko naredimo” odnos usmerja svoje celične strukture, da ne samo, da pomaga pri samozdravljenja.
 Moja osebna multiple skleroze raziskave so pokazale, da se utrujenost večina strank MS utrpela lahko močno zmanjšalo za duševno odločenosti, da vstanem in grem, vodenja svoje celice, da to storijo. Nadaljnje raziskave so pokazale, da molitve, afirmacije, in se pogovarjam z in poveljeval svoje celice imajo veliko koristne rezultate. Ko smo vzpostavili trdne duševno direktive se kot fizično zacelila, kot je mogoče, zdaj obravnavajo fizične skrbi in zapletov z energijo zdravljenja.
 Energija zdravljenje in multipla skleroza kaže veliko obeta. Z uporabo usmerjena elektromagnetno bio molekularna zdravljenje z energijo, lahko spremeniti okvir biološke strukture za njihovo začetno načrt zdravja. Nevronske poti je mogoče prestrukturirati, tako da se lahko tisti z paralizo premakniti svoje noge ali roke. Otrple okončine lahko oživili in regenerira na občutek. V več strank, “s temi zapleti, ko so obnovili in regenerira celične in nevronske povezave, je fizikalna terapija uporabljajo za povrnitev svoje mišice, ki so atrophied zaradi pomanjkanja uporabe več mesecev ali let. Drugi občutki, kot so mravljinčenje se lahko odpravijo s regeneracijo živčnih mielinske ovojnice, in jih je mogoče obnoviti osebne raven energije. Do sedaj, je mogoče z različnimi več zapletov skleroza se obrne, in ali so se v remisiji ali zmanjšala z energetsko zdravljenje.
 V prihodnosti, energetsko zdravljenje in s pomočjo uma nad snovi biofeedback s svojimi celicami, bo druga oblika multiple skleroze zdravljenja, ki bo olajšal in ustvarili zdrave organe, tistim, ki imajo MS.
 Vas prosimo, da ponatis ta članek v njem je celoti.
 Kontaktni podatki:
Brent Atwater, Alternative & Integrativna medicina Specialist
Medical Intuitivno, Oddaljenost Energy Healing
ATL, GA Telefon: 404.242.9022 ZDA
NC Telefon: 910.692.5206 ZDA
Spletna stran: http://www.brentatwater.com/
E-pošta: mailto:
 Opozorilo: Brent Atwater ni zdravnik ali povezana z nobeno vejo medicine. Brent dela v alternativnih in integrativno medicino (CAM). Ona ponuja svoje mnenje, ki temelji na svoji intuiciji in osebne energije zdravilnega dela, ki je ne more nadomestiti medicinskih postopkov ali zdravljenja. Pred vsakim prehrana, programe za zdravje, povezane ali življenjskega sloga sprememb Vedno se posvetujte z zdravnikom ali usposobljeno zdravstveno osebje glede zdravstvenih težav ali stanja. Ni garancije z energijskim delom.