Na vprašanja o Subvencije za Slušni pripomočki

Slušni pripomočki lahko stane nekje med 700 do 6000 na par, odvisno od vrste in kakovosti slušni aparat. To je veliko denarja za povprečne zaslužek državljanov, in glede na finančni časi v teh dneh, včasih odločijo, da le ne uporablja slušne aparate, da bi prihranili denar. Obstaja pomanjkanje zasebne in državne podpore in donacije za slušne aparate za pomoč večino sluha trpijo izgube.

Veliko obrobnih vprašanj, se lahko zgodi, ko ljudje ne odločijo za nositi slušnih pripomočkov. Ta vprašanja so lahko škodljive za odnose, delo in učenje. Ko podpore za slušnih aparatov so pomanjkljivi in ​​ljudje odločijo proti porabe za slušne aparate, prepad v odnosih med sluha in gluhe in naglušne osebe, ki se lahko pojavijo. Sev ne bi mogli zlahka razumeti drug drugega, lahko postane preveč breme za zadevne stranke. Delo ali napredovanje kariere postane tudi težje doseči. Izguba sluha lahko omeji v enem učinkovito delovanje na delovnem mestu.

Pri otrocih in najstnikih tega lahko neposnetih okvara sluha povzroči vedenjske težave in celo opuščanje šole. To je težje za mlade, da mešajo z vrstniki, zaradi njihove oslabitve. Lahko trpijo zaradi diskriminacije in učnih težav, socialnih, še posebej, če so učitelji in učenci niso občutljivi na izgubo sluha oslabljena ljudi.

Na splošno, to vpliva na kakovost življenja, ko se subvencije za slušnih aparatov ni na voljo, in posamezniki odločijo živeti brez slušnih pripomočkov. Nekateri naglušni ljudje lahko odločijo za storitev tolmačenja, ampak samo isto, ne morejo uživati ​​radosti glasbe in zvoka. In vse to zato, ker si ne morejo privoščiti, da kupujejo slušne aparate sami.

Kje iskati Subvencije za Slušni pripomočki Trenutno so omejeni viri nepovratnih sredstev za slušnih aparatov. Glede na omejena sredstva in število ljudi, ki potrebujejo pomoč, možnosti za pridobivanje finančne pomoči za slušne aparate včasih ni dobro. To traja nekaj časa, da izpolnjujejo pogoje za nepovratna sredstva, tudi takrat, ko je potreba po slušnih aparatov takojšen.

Obstaja nekaj vlade in zasebni subjekti, ki lahko nudijo finančno pomoč za tiste, ki potrebujejo slušnih pripomočkov:

1. Nekatere zdravstvene zavarovalnice kritje okvaro sluha. najprej preverite svoje naprave. Obstajajo nekatere zavarovalnice, ki dodeli sredstva za te potrebe. Vendar pa je večina še vedno ne zajemajo slušnih aparatov. Ta politika se postavlja pod vprašaj aktivistov, ki dvomijo razpoložljivost sredstev za kontracepcijske izdelkov, protetičnih udov in las nadomestnih rešitev, ko je jasno, invalidnosti kot okvaro sluha ni predvideno.

2. Nekatere države zagotavljajo Slušni finančno pomoč za družine z nizkimi dohodki preko Medicaid. Lahko tudi pogoje za začasno finančno pomoč, tudi ko zaslužek večji. Preverite pri svojem lokalnem vlade, da vidim, če lahko izpolnjujejo pogoje za Medicaid. Na voljo pomoč bi morali biti navedeni v razdelku županija Socialna služba v imeniku.