Načinov za naravno inducira Labor doma

Če berete to, ker ste dosegli – in opravila – svoj predvideni datum dostave (EDD), in je bila na obisku svojega zdravnika, ki je potrdil, da bi se vaš otrok rodi “vsak dan, zdaj”, vendar, žal, vi pa trenutno niste v delo , ste verjetno zanima naravni poti, da bi na svojega dela.

Vendar pa ne smemo slepo slediti nasvet vsakomur, ki je pripravljen dati.

Ena izmed skupnih metod za indukcijo dela doma, je ob zeliščne tablete ali tinkture, kot je modro ali črno cohosh. Ljudje, ki so slišali, nekje, da se lahko te zdravilne rastline se lahko uporabljajo za indukcijo dela seveda, precej pogosto priporočajo teh zelišč. Na žalost, mnogi od teh pa želijo osebe niso seznanjeni z opozorili zdravilnih zelišč. Mi lahko mislijo, da ob naravnih zelišč in rastlin ne bi morda nas boli. Vendar pa se motite, kje je veliko naših zdravil prišel? Rastline! Čeprav so mnogi od teh zdravil pa se proizvaja sintetično, kemijske formule so iz zdravilnih zelišč.

Če razmišljate, da uporabljate Črno cohosh, da bi spodbudili vašo delovno silo, seveda začetek, upoštevajte, da je ta zdravilna rastlina znano, da je tista, ki spodbuja krvavitev. Babice in zdravniki so opazili številne ženske krvavijo močno, ko je noseča mati povzroča njeno delo s to zelišče. Tudi, če je potrebno erotične zgodbice, postaja vse bolj verjetno, da je treba za transfuzijo krvi iz preveliko izgubo krvi. Upoštevajte tudi, da če ste slabokrvni, ne smete jemati cohosh saj lahko poslabša vaše stanje. Kot spodnja meja, če boste uporabili vsa zelišča za sprožanje svoje delo v naravi, ki jih uporabljajo previdno in pod nadzorom izkušenega zeliščar.

Varnejše metode na domu za indukcijo dela vsebujejo bradavico stimulacije, ki pomaga pomoč telesu pri objavi svojo naravno oksitocin. Druga je hoja, ki skrbi, da ste v pokončnem položaju in izvaja pritisk na materničnem vratu, kar vam pomaga k materničnega vratu effacement in dilatacijo. Poleg tega ne pozabi enostavno sprostitev! Tesnoba povečuje raven stresnih hormonov, ki lahko odložijo svoje delo.

so zgoraj omenjene metode, ki jih povzročijo dela med najbolj znana, glede na to – ali pa morda zato, ker – svoje “stare žene” svetilk “ugled. Akupresura, na drugi strani pa dokazano, da je zelo koristno pri induciranju dela seveda kadar je indukcija dela potrebno. Zaradi odlične mere uspeh, varnost in udobje uporabe porodniški akupresuro, pa se hitro širi med strokovnjaki za nego dela. Materinstvo akupresura vključuje uporabo pritiska na specifičnih, občutljivih točkah vzdolž človeškega telesa. Akupresura uporablja prste in palce, za razliko od iglic, akupunkturo, spodbuditi določene akupresurne točke.

Materinstvo Akupresura metoda je tako enostavno, kot lociranje občutljive pike na kožo in jih spodbuja zgolj s pritiskom na točke, s palcem. Tako lahko varno uporabljajo to metodo doma. Mnoge nosečnosti in nega dela, strokovnjaki priporočajo nosečim materam uporabo Porodniški akupresure, da bi pripravili svoje telo za delo, pomaga pri njihovem maternični vrat, da širijo in na koncu spodbudi svoje delo naravno začeti. Priporočljivo je, da noseče matere zdravljenje akupresurne točke, ki pomagajo začeti delo v naravi, da bi se izognili zdravniško indukcijo dela in zagotavljanje porodu z minimalno količino za zdravstvene posege.