Nadledvične Zdravje – Zeliščna zdravila za visoko kortizola Ravni, stres in tesnoba

Opredelitev stresa je sev nekdo čutil: duševno, čustveno ali fizično obremenitvijo s tesnobo ali prekomernega dela škodo. Lahko povzroči takšne simptome kot dvignjenega krvnega tlaka ali depresije. Stres je postal vsakdanji del našega vsakdana. študent Visoke šole poudarja čez izpite in tekmujejo za najboljše kolegij štipendij. Njihovi starši poudarjajo kot že pred pri delu, tako si jih lahko privoščijo, da pošljejo svoje otroke na kolidž, plus, kako njihovi starši se bodo sposobni upravljati, ko se upokojijo. V stari starši poudarjajo več ne želijo biti odvisni od vsakogar, ko se upokojijo. Tam je zastoj prometa na delo in z dela, ki pogosto vodi v cestnem bes. Tam, kjer delamo, kam gremo v šolo in kjer igramo. Smo družba pod stalnim stresom; spopadajo.
Stres in nadledvična žleza je neposredno povezana. Žlez glavni namen je, da vam omogočajo, da obvladovati stres telo je izpostavljen vsak dan. Proizvaja kortizol, ki se imenuje tudi “stres hormon”, ki je proizveden, ko smo v stiski, potrebujejo nenadno energije, ali pa doživlja bolezen. Ker živimo v kronični stres, nadledvična žleza dobavlja konstantno kortizola. Preveč kortizola lahko povzroči resne zdravstvene težave, kot so mišice in kosti, izgubo, slabo celjenje in prebavo, presnovo in duševne funkcije in oslabljenim imunskim sistemom. Ko je še vedno preveč dela, je proizvodnja DHEA upočasnila. Moramo DHEA do zmerno ravnovesje hormonov v našem telesu. Pomanjkanje DHEA povzroča utrujenost, kosti in mišic izgubo, depresijo in bolečine v sklepih. Eliksirjev za razstrupljanje telesa tudi pomagajo pri prebavi in ​​krepitev imunskega sistema. En tak eliksir vsebuje zemljine kristalov, ki spodbujajo vitalnost in podporo nadledvične žleze.
Anksioznost je pogoj, ki se lahko začne nenadoma ali napredovati počasi v obdobju let. To je pogosto povezano s fobijami, ki so opredeljeni kot “stalnih ali iracionalnih strahov. Simptomi tesnobe, kot je stres, lahko povzroči utrujenost. V bistvu, lahko anksiozne motnje je kronična bolezen, ki povzroča, da se nadaljuje visoka stopnja stresa. Skupna anksiozne motnje je tisti, ki nima fokus. Obstaja stalna skrb in občutek strahu, ne da bi vedel zakaj, ali ima sposobnost za nadzor ali pojasni njih. To lahko vpliva na vsakodnevne dejavnosti oseb in vodijo do številnih resnih bolezni, kot so kronične motnje spanja . Vodenje na dosegu roke zeliščni inhalator, ki ima poprova meta, kamilica, sivka in drugih zelišč vam bo omogočilo, da se pomiri čez dan, kadar se pojavi potreba.
Utrujenost lahko posledica nizkega delovanje nadledvične žleze. Mnoge bolezni imajo kronično utrujenost, povezane z njimi, kot je sindrom kronične utrujenosti, fibromialgijo, depresija, motnje spanja in izgorelosti. Drugi pogoji, ki povzročajo nadledvične žleze delati nadure so alergije, kronične okužbe, težave z zobmi, odrasli pojav sladkorne, herpes, HIV, hepatitis C, hipoglikemija in revmatoidnim artritisom. Mnoge od teh pogojev, so opremljeni z veliko bolečino, ki se spet sproži nadledvične žleze, da se odzove. Ker smo v stalnem stanju stresa, naša nadledvična žleza ne dobi priložnost za počitek. Sproščujoče z vročo skodelico zeliščnega čaja kaže, da nas sprosti. Ko na naslednjo stopnjo, postane razstrupljanja telesa. Zeliščni čaji z regrata korenine, Senna listi, goldenseal koren, Echinacea in mešanico drugih zelišč velikih
naravni zdravilni lastnosti.
Obstaja veliko naravnih stvari, ki jih je mogoče storiti za zaščito in / ali obnoviti nadledvično žlezo. Začnite tako, da spremenite svojo prehrano, vključujejo maščobne kisline iz ribjega olja. Naslednja delo na zmanjševanje in obvladovanje stresa v svojem življenju, se naučijo, da računajo do 10. Postanite bolj organizirano. To bo povečalo čas, ki ga imajo, ki bo posledično zmanjšanje stresa. Če je vaš položaj zahteva za to, naučite se prenese. Zavezati, da bodo dobili spal cel noč vsako noč. Raziskave in razvoj naravne zeliščne program, ki bo najbolje ustrezal vašim posebnih zdravstvenih problemov. Uporabite čisti produkt, ki nima nobenih živalskih stranskih proizvodov, kot večino komercialnih izdelkov.
Dodatne zelišča, ki so bile opredeljene kot koristno nadledvične zdravje so Borage seme za izboljšanje hormonsko presnovo in mišično maso in rdeči ginseng za spomin. Druge sestavine bazilika, Sarsaparilla in sladkega korena sta združena, da pomaga izboljšati delovanje nadledvične žleze. Ob spoznanju vaše stanje in da so pro-aktivne vam lahko pomaga vodijo nazaj na pot do bolj zdrave in srečnejše življenje.