Najpogostejše vrste raka -Leukemia – akutno limfoblastno levkemijo (ALL)

Levkemija je definirana kot pogoj nenormalnega povečanja belih krvnih celic, ki jih proizvaja kostnega mozga in / ali limfnega sistema. Odvisno do malignih granulocitih ali limfocitov je levkemija razvrščena v mieloično ali limfoblastne levkemije.
Kostnega mozga je mehko tkivo znotraj votlega centra večjega kosti. vključno hrbtenice, medenice, pod roko, nogo. itd
Vrste levkemijo
Levkemija lahko razdelimo v 2 vrsti
A. akutna levkemija
Akutne levkemije je definirana kot pogoj za hitro povečanje števila ekstremnih nezrelih belih krvnih celic, ki se pojavljajo v krvnem obtoku v druge dele telesa, vključno tkiv in organov.
1. Akutna limfoblastna levkemija (ALL)
Akutno limfocitno levkemijo (ALL) je vrsta raka nenormalne rasti skrajnih limfocitov nezrelih ga kostnem mozgu in / ali limfatičnega sistema prekomernega. Ker je težnja, da se hitro množijo, lahko privede do smrti, za druge običajne belih krvnih celic v kostnem mozgu in / ali lympaphatic sistema. V vseh, limfociti se zdi nezrel v krvnem obtoku.
Akutno limfoblastno levkemijo (ALL) je najpogostejše otroške oblike levkemije s približno 80% vseh primerov.
2. akutne mieloične levkemije (AML)
Akutne mieloične levkemije (AML) je rak mieloično oblog vzrok za hitro rast nenormalnih granulocitov nakopičene v kostnem mozgu, ki motijo ​​pri normalnih krvnih celic. V AML, granulociti pojavljajo nezrele v krvnem obtoku.
B. Kronična levkemija
Kronična levkemija je opredeljena kot pogoj za počasno, a še vedno prekomerno kopičenje razmeroma zrelih nenormalnih belih krvnih celic. Je težnja, da se počasi širi na druge dele telesa skozi krvni obtok in / ali limfatičnega sistema.
1. kronično limfocitno levkemijo (KLL)
Kronično limfocitno levkemijo (KLL), ki je definirana kot pogoj počasne rasti in širjenja skupine nenormalnih belih krvnih celic, imenovanih limfociti B-celic, ki se borijo proti okužbi v telesu, ki ga proizvedenih protiteles. Pri KLL, so limfociti B-celice postanejo nenormalno in rastejo izpod nadzora. Pojavljajo manj nezrele v krvni obtok.
2. kronično mieloično levkemijo (CML)
Kronično mieloično levkemijo (CML) je prav tako opredeljena kot pogoj za počasno rast in širjenje nenormalnih granulocitov. V CML so granulociti postala nenormalna rast nekontrolirano v kostnem mozgu in / ali limfni sistem in se zdi manj nezrele v krvni obtok.
limfoblastna levkemija
A. akutna limfoblastna levkemija (ALL)
Akutno limfocitno levkemijo (ALL) je vrsta raka nenormalne rasti skrajnih limfocitov nezrelih ga kostnem mozgu in / ali limfatičnega sistema prekomernega. Ker je težnja, da se hitro množijo, lahko privede do smrti, za druge običajne belih krvnih celic v kostnem mozgu in / ali lympaphatic sistema. V vseh, limfociti se zdi nezrel v krvnem obtoku.
Akutno limfoblastno levkemijo (ALL) je najpogostejše otroške oblike levkemije s približno 80% vseh primerov.
A.1. simptomi
Utrujenost
Kot posledica ne dovolj rdečih krvnih celic za transport kisika do telesnih celic.
1. Utrujenost in bledo polt
Utrujenost je posledica ne dovolj rdečih krvnih celic za transport kisika do telesnih celic. Bledo polt, če je bolezen vplivala na število rdečih krvnih celic.
2. Okužbe
Kot beli krvi ne deluje normalno v boju proti tuji invaziji kot virus in bakterije.
3. Zasoplost
Zaradi anemije
bolečina 4. Bone
V eni izmed več kosti ali v trebuhu
5. trebuhu, oteklina
Zaradi širjenja bolezni na bezgavke ali nalezljive vzrok otekline nekje drugje v telesu
6. odrgnine enostavno
Zaradi trombocite znižanje krvnega je.
7. Slabo celjenje manjših kosov
Bolezen je prizadela funkcijo trombocitov.
8. Nenadzorovano krvavitev
Kot kostni mozeg ne proizvaja dovolj trombocitov, da normalno krvni strdek
9. Dolgotrajna ali hudo bolezen
Je lahko vzrok imunsko pomanjkljivostjo zaradi nenormalnih belih krvnih celic.
10. Itd
Vsi zgoraj navedeni simptomi so običajno povezane težave krvi.
A.2. Vzroki in dejavniki tveganja
1. Otroci
Kot je rak predstavljali več kot 80% otrok v vseh primerih.
2. dirka in etika
Statistika je pokazala, da imajo belci in Hispanic otroci z večjim tveganjem za akutno limfoblastno levkemijo, kot afriško-ameriških otrok.
3. Sevanje
Otroci, ki že imajo visoko dozo obsevanja in kemoterapije imajo povečano tveganje za akutno limfoblastno levkemijo.
4. Izpostavljenost okolja kemikalijam
Izpostavljenost nekaterim kemikalijam lahko povečajo tveganje za bolezni.
5. Dednost
Nekatere podedovane genske bolezni, kot Downovim sindromom, Fanconijevim anemije, pomanjkanja IgA, itd poveča nevarnost bolezni.
Raziskovalec obstaja sum, da se akutno limfocitno levkemijo (ALL), lahko nepravilno zamenjala med kromosomov povzročil.
6. Virusi
Nekateri raziskovalec predlagal, da se lahko vsi prejšnji virusne infekcije, kot so T-celično levkemijo virus-1 ali Epstein-Barr virus povzročil.
7. Itd
A.3. Diagnoza in testi
Če imate nekaj simptomov zgoraj. Prvi test, ki je zdravnik bi celotno krvno po zbiranju vaše anamnezo in kliničnim pregledom.
1. Fizični pregled
V fizičnem pregledu lahko zdravnik raziskati znake podplutbe, krvavitve, otekanje bezgavke, itd
2. Popolna krvna slika
Popolna kri je zelo pomembno, če zdravnik sumi, da je lahko znak za razvoj vseh. Test bo razkril z zdravnikom stopnjo nenormalno belih krvnih celic, rdečih krvnih celic (anemija) in število trombocitov (trombocitopenija).
biopsija 3. kostnega mozga
Preskus se običajno opravi v vašem zdravniku ali v bolnišnici kot ambulantno ga s tanko, cevi, kot iglo vstavite v kolku za umik majhen vzorec iz kostnega mozga. Vzorec bo pogled pod mikroskopom iskati nepravilnostjo granulocitov ali limfocitov.
Če zdravnik sumi, da se je bolezen razširila v drugih tkiv ali organov, je treba uporabiti druge teste.
4. Itd
A.4. preprečevanje
Povečan vnos velike količine antioksidantov in živil, ki krepijo imunski sistem in živijo zdrav življenjski slog lahko zmanjša tveganje za VSE.
c. 1. Diet
a. česen
V študiji Česen spojine, ki selektivno ubijanje otroštva pre-B akutno limfoblastno levkemijo celic in vitro, brez zmanjšanja delovanja T-celic: Potencialno terapevtsko uporabo pri zdravljenju ALL. Raziskovalci so ugotovili, da po oralno uživanje ali intravenozno dozo česna ekstraktov na prostovoljcih, lahko serum teh prostovoljcev substituiran v podobnih eksperimentov, ki je opisan v tem ročno določiti optimalno doziranje za doseganje največje pobijanje vseh celic ob ohranjanju Th1 odziva.
b. ekstrakt soy
V študiji, raziskava je pokazala, da genistein povečala potentnosti kemoterapevtskim bleomicina agenta proti levkemiji celične linije HL-60 s, in zmanjšala poškodbe ta sredstva navadno povzroči običajnim limfocite, s čimer se zmanjša normalno toksičnost tkiva, povezano s kemoterapijo (Lee R et al 2004).
c. Tomato
Paradižnik vsebuje veliko količino likopena, močan antioksidant, ki so pokazali zaviranje levkemije za napredovanje celičnega ciklusa in indukcijo diferenciacije v HL-60 levkemične celice.
d. korenček
Korenje vsebuje veliko količino beta karotena, ki je pokazalo, da inducira appotosis rakavih celic. V študiji Uredbe celičnega cikla in indukcijo apoptoze, ki ga & beta, beta karotina, so raziskovalci ugotovili, da je študija in vivo jamči dodatno potrditev, da & beta; karotena deluje kot apoptoze agent v rakavih celicah predvsem levkemija celic, vendar ne normalne celice.
e. Itd
2. prehranskih dopolnil
a. Lipoična kislina in vitamin D3
Raziskave kažejo, da lipoična kislina, ki se uporablja v kombinaciji z vitaminom D3, podpira normalno (v primerjavi z rakasto) rast in zorenje celice levkemije (Sokolski JA et al 1997).
b. GLA in eikosapentanojske kisline (EPA)
V študiji, raziskovalec ugotovi, da je GLA in eikosapentanojske kisline (EPA) pokazale, da povzroči smrt HL-60 celice levkemije (Gillis RC et al 2002).
c. epigalokatehin galata
V študiji iz leta 2004 dr Lee, YK, je ugotovila, da je epigalokatehin galat (EGCG), v blokih zelenega čaja proizvodnja žilnega endotelija rastni faktor (VEGF), ki so bistveni za rast levkemije in širjenje.
d. Likopen in 1,25-dihidroksivitamin D3
V študiji likopena in 1,25-dihidroksivitamin D3 sodeluje pri inhibiciji napredovanju celičnega ciklusa in indukcijo diferenciacije HL-60 levkemične celice, so raziskovalci ugotovili, da Kombinacija nizkih koncentracijah likopena z 1,25-dihidroksivitamin D3 razstavljen sinergijski učinek na celično proliferacijo in diferenciacijo in dodatkov vpliva na napredovanje celičnega ciklusa. Takšna sinergijski antiproliferativne in razlikovalni učinek likopena in najdemo v prehrani in v plazmi lahko predlaga vključitev karotenoidov v prehrani kot raka preventivni ukrep druge spojine.
e. Selen
V študiji, Selen povzroča citotoksičnosti za človeške celice levkemije Medsebojno delovanje z reduciran glutation, raziskovalci predlagali, da samo selenocystine in natrijev selenit pokazala protitumorsko aktivnost, ki pa so bili tudi edini spojine, ki kažejo znatno redoks kemijo, vključno izčrpavanje celičnega glutationa, stimulacija glutation reduktaza, in spodbujanje porabe kisika. Interakcija teh dveh spojin z glutation kaže zanimiv možno vlogo za njih pri zdravljenju raka.
g. Itd
A.5. Obdelave
A5.1. V konvencionalne medicine
1. Vse v otroštvu
Ker je več kot polovica vseh v otroštvu ozdravljiva, je cilj zdravljenja je, da se pozdravi, če je mogoče
Obdelav ALL so 4 fraze
a. Indukcijska kemoterapija
Cilj te faze je uporaba zdravila za kemoterapijo proti raku peroralno ali intravensko injekcijo ubiti čim več nenormalnih celic so s tem povezane z rakom gredo v remisiji. terapija običajno traja približno en mesec.
b. terapija konsolidacija
V tem stavku so visoki odmerki sistemsko kemoterapijo in obsevanjem se uporablja za preprečevanje širjenja raka na možganih in hrbtenjači, če ni diagnosticirana v zgodnjih testov. Dolžina te faze se lahko razlikuje glede na resnost in rezultat zdravljenja, vendar je na splošno traja enega do dveh mesecev.
c. profilaktično zdravljenje
Stavek je običajno začne, ko je rak gre v remisiji., S ciljem, da bi ubil preostale rakave celice z visokimi odmerki kemoterapije drog. Zdravljenje običajno traja približno 2 meseca, odvisno od uporabe zdravil.
d. Vzdrževalno zdravljenje
Kot je na njegovo ime, je poudarek v stavku je ohranjanje stanja remmission raka z uporabo kemoterapije za več let. Za dekleta, na splošno, skupaj Zdravljenje traja več kot dve leti. Za fante, skupno zdravljenje traja več kot tri leta.
2. Vse v odrasli dobi
Zdravljenje odraslosti vseh je podobna tistih iz otroštva pri nekaterih zdravil, ki se uporabljajo v relativno kratkem času, vključno z antraciklini, vinkrisin, steriods, metotreksat, itd
Za preventivno terapijo pri zdravljenju možgane in hrbtenjačo z injekcijo metotreksatom in / ali cyosine arabinozid in radioterapija, itd.
A.5.2. zdravilo rastlinskega izvora
1. koprive
Koprive ali koprivo, je trajnica raste v zmernih in tropskih propadajočih območjih po vsem svetu, rodu Urtica, ki pripadajo družini Urticaceae. V nekaterih študijah raziskava je pokazala, da so koprive je protivnetnimi ukrepi pripisati njegovo sposobnost, da prekine proizvodnjo in dejanja imunskih celic, ki proizvajajo vnetnih v telesu (citokini, prostaglandini in leukotreines).
2. šentjanževka
Šentjanževka je znana tudi kot plevela, rodu Hypericum Tipton je, ki spada v družino Hypericaceae, ki izvira iz Severne Amerike, Evrope, Turčiji, Rusiji, Indiji in na Kitajskem. Študija, objavljena v reviji Cancer izjavil, da se pojavi človek različica hipericina, ki se naravno pojavlja v šentjanževke, da zavira rast nekaterih malignih možganskih tumorjev.
3. Absint
Absint je znan tudi kot pelin, a destilirane, zelo alkoholne cvetja pijač, pridobljenih iz listov zelišče Pravi Pelin je. V študiji, raziskovalec na Univerzi v Washingtonu, je pokazala, da se pelin lahko uporablja kot obetaven morebitnega zdravljenja raka med starodavne umetnosti kitajske ljudske medicine.
4. Roka
Roka je zelnata trajnica, rod Chelidonium, ki spada v družino Papaveraceae, ki izvira iz Evrope in zahodne Azije in široko uvedena v Severni Ameriki.
V študiji Ukrain (Ukrain je zdravilo proti raku na osnovi izvlečka rastline) & ndash; nov rak zdravilo? Sistematičen pregled randomiziranih kliničnih preskušanj, raziskovalec je predlagal, glede na podatke iz randomiziranih kliničnih preskušanj, da imajo Ukrain potencial kot zdravila proti raku. Vendar pa številni opozorili preprečiti pozitiven zaključek, in neodvisni natančne študije so nujno potrebne.
5. mira
Mira je posušen oleo gumi smole številnih Commiphora ali dhidin vrste dreves, ki vsebujejo veliko količino bosvelično kislin. v študiji, so poročali v in vitro presejalnih pregledih za tumoricidni Properties mednarodnih zdravilnih zelišč je pokazala, da bosvelično kisline izvajajo neposredne antiproliferativne / pro-apoptotične učinke preko aktivacije kaspaze-3/8/9 in PARP cepitev v HT-29 celic (Liu et al., 2002), človeške levkemije celic HL-60, K 562, U937, MOLT-4, THP-1 in možgani tumorske celice LN-18, LN-229 (Hostanska et al., 2002).
6. Itd
A.5.3. Tradicionalna kitajska medicina
a. Shan Dou Gen
Shan Dou Gen je znana tudi kot Sophora root. Grenko, mraz in strupena rastlina je bila uporabljena v TCM s hemoroidi, rak mehurja, akutni tonzilitis, luskavica, hepatitis zaradi virusne okužbe, itd V študiji, raziskovalec ugotovil, da očiščena spojina Shan Dou Gen inducirano apoptozo v človeški levkemijo celice in jo opredelila kot sophoranone … Naši rezultati kažejo, da bi lahko sophoranone edinstven, apoptoza indukcijo sredstvo proti raku, ki je usmerjena mitohondrije “Int J Cancer junij 2002 20; 99 (6):. 879-90
b. Ling Zhi
Ling Zhi, ki je znana tudi kot Reishi gobe. Sladko in nevtralna rastlina je bila uporabljena v TCM kot protivnetno in antioxidation sredstvo ter spodbuja immunomodulary activityand mitohondrijske proizvodnjo energije in preprečujejo nevronske izgube po možganske ishemije, itd V Aaseries poskusov, vključno s celične kulture in test barvanja Benzidin so se zavezali, da razišče učinki Ganoderme lucidum (Leyss ex Fr) Kras spojina (GLC) na rast in diferenciacijo levkemična celic K562 … Ugotovljeno je, da je lahko GLC dobro zdravilo za levkemijo terapijo. “Hunan Yi Ke da Xue Xue Bao. 1999, 24 (6):. 521-4 kitajski.
c. Jie Geng
Jie Geng je znana tudi kot Platycodon Root. Oster, je grenko in nevtralna rastlina je uporaba v TCM kot protivnetno, proti razjede sredstvo in zavira kašelj, zdravi bronhitis, bolečine v grlu itd, ker spodbuja pljuč v razprševanje in spuščanje funkcije, spremeni sluz, itd, s krepitvijo funkcije pljuč channels.The raziskovalcev je ugotovila, da so saponini v Jie Geng izkazalo, da je zelo pomembno poveča citotoksičnost imunotoksinov in drugih ciljnih toksinov, usmerjenimi proti rakavih celic.
d. Xia Ku Cao
Xia Ku Cao je znana tudi kot skupni Selfheal sadja-Spike. Oster, grenko in hladno rastlina ima ben uporabljajo v TCM kot diuretik, antibiotično sredstvo in za zdravljenje hipertenzije in arteriosklerozo, akutni tonzilitis, amnezija, oslovski kašelj itd, saj razprši Liver-ogenj in gomoljev, zdravljenje hipotenzije, itd z izboljšanjem funkcije jeter in žolčnika kanalov. Raziskovalci so ugotovili, da cyasterone v Xia Ku Cao pokazala anti tumor aktivnost.
5. Qing hao
Qing hao je znana tudi kot pelina. Grenak in hladno rastlina je bila uporabljena v TCM za
trea lupus, shistosomoza, kronični bronhitis (eterično olje), dvigniti kalcijeve ione belih krvnih celic levkemije, itd V študiji, raziskovalec na raziskovalec Univerze v Washingtonu je ugotovila, da se pelin lahko uporablja kot obetavno morebitnega zdravljenja raka med staro umetnosti kitajske ljudske medicine.
6. Itd
Za druge zdravstvene izdelke, obiščite http://medicaladvisorjournals.blogspot.com/
Če vam je všeč, kaj ste prebrali, sledite mi na http://twitter.com/kylejnorton