Naravna Adderall Alternative

Naravna Aderall pogosto zdravilo uporablja predvsem za zdravljenje ADHD (motnje pozornosti s hiperaktivnostjo) in tudi narkolepsije. Vsebuje združuje 2 spojine, ki spodbujajo glavni živčni sistem, i. e. dekstroamfetaminski poleg amfetamin. Poleg zdravljenje ADHD, to je zdravilo, ki se jemlje kot stimulans za povečanje možganske funkcije, kot so izboljšanje študirajo sposobnosti, spomina električne energije, učne sposobnosti med drugim.
Dejstvo, da je dobro prenašajo med otroki, poleg odraslih & ndash; več kot kratkoročno uporabo & ndash; povzročila, da je zelo priljubljena pri tistih, ki so potrebni za trenutno povečanje koncentracije, duševne budnosti, razvoj razpon pozornosti, itd To je razlog to zdravilo se imenuje tudi & ldquo; smart drog & rdquo; in v veliki meri izkoriščena off nalepko s študenti pred izpiti ali ki so izpostavljeni visokim stresnih okoljih.
Zakaj so Natural Adderall Nadomestni Želeni?
Adderall je razvrščen z FDA kot nadzorovane snovi, in da potrebuje recept, ker je dejansko zelo zasvoji, če se uporabljajo za daljše obdobje. Prav tako je znano, da povzroča številne nezaželene stranske učinke, kot so vrtoglavica, slabost, utripajoča glavobol, nespečnost in drugih vprašanjih spanjem, živčnost, hitre spremembe razpoloženja, draženje, suha usta, bolečine v trebuhu, željo za izgubo hrane in slabost ob drugih ljudi.
Vam ni treba tvegati svoje zdravje ali prenašati stranske učinke, če delate z naravnimi Adderall nadomestki, namesto. Spodaj je nekaj zelo koristnih Adderall alternative, ki se lahko štejejo:
1. Alfa lipoična kislina (ALA) & ndash; to je res vodi in topen v maščobi je zelo močan antioksidant, ki pomaga pri izboljšanju kognitivne funkcije. Raziskave presneti to naravno maščobno kislino kot možen & ldquo; anti-aging in možgani povečanje Elektrarna & rdquo ;. Po raziskavah, ALA ko je v povezavi z acetil-L-karnitina lahko povratne znake Alzheimerjeve bolezni rsquo; je bolezen.
2. Različne Zdravilna zelišča & ndash; obstaja veliko zelišč, ki so še posebej učinkovite naravne nootropics za primer Gurana (Paullinia cupana), reishi (Ganoderma lucidum), ginseng (Panax quinquefolius) in yohimbe (Pausinystalia yohimbe) med številnimi drugimi. Pozor: ko tke yohimbe, ne uporabljajte nobenega drugega dodatka skupaj z njim.
3. Trimetilglicin (TMG) & ndash; to je lahko velik dodatek, običajno v kombinaciji z tirozin (aminokisline) za aktiviranje nevrotransmiterjev in povečanje možganske kognitivnih sposobnosti. Vzeto v odmerku 500 mg na dan, to lahko storite vse to naravno Adderall ne minus stranski učinki ali nevarnosti, povezane z odvisnostjo. Za najboljši učinek, da ti s skodelico kave.
Obstaja veliko generičnih zdravil, ki delujejo tako dobro, kot naravnega Adderall brez škodljivih stranskih učinkov. Lahko nakup teh alternativ iz uglednih spletnih lekarn, ki zagotavljajo vrhunsko kakovost, učinkovitost in najboljše cene.