Naravna sredstva za strije na trebuhu Vsaka nosečnica mora vedeti

Naloga spočetju življenje v tem svetu je tako težko in izpolnjujoče naloga za ženske. Številne pristojnosti, žrtve in pravilno nego so vsi potrebni z materinstvom. Kaj & rsquo; s je še težje je, da ima 90 odstotkov žensk, da se nosijo bikini in-trebuh razkrivajo oblačila zaradi razvoja rdeče in / ali belih strij na njen predelu trebuha. Medtem ko so tisti, ki sprejemajo dejstvo o strij na želodcu, so tiste, katerih samozavest je globoko prizadeta. Strije se ni vzbudil le zaradi nosečnosti. Vse, kar vključuje prekomerno raztezanje kože za sprejem v stiku s kožo širitev je v večji nevarnosti za nastanek strij. Strije na trebuhu mar & rsquo; t res, da je moteča. Vendar, če ste resnično težave na sprehodih v bikiniju ali pa samo želite, da pokažejo svoje obline, je načine za odstranitev teh nezaželenih kožne lezije na želodcu.
Izogibajte Pridobivanje Teža Naenkrat
Niso vsi strije na trebuhu pridobila zaradi nosečnosti. Večina tistih, ki so prizadete zaradi grde proge ga prevzeli, ko so nenadoma paket na teži. Ko je trebuh mučile s prekomerno maščobo, koža skuša razširiti, da ga sprejme, torej proizvodnjo strij. Za zmanjšanje ali zbledi strije na trebuhu, prepričati, da se prepreči nenadna pridobivanje teže. Prav tako je optimalno, da ostanejo na zdravo in jesti živila, ki so bogata s cinkom, vitamine A, C in E. Te bistvene hranilne snovi spodbujajo zdravje kože. In tudi če se požira zdrava živila, se prepričajte, da porabijo pravo količino njim. Ob določitvi zadostne količine vode je prav tako pomembno, da kožo dobro hidrirani. Vsi ti naravna sredstva za strij je treba spremljati z redno telesno dejavnostjo.
Zmanjšanje strije na trebuhu z naravna sredstva
To je težko dejstvo, da se lahko raztezajo & rsquo; t se popolnoma izkoreniniti po njegovem nastopu; Vendar pa obstajajo načini, da vsaj zmanjšujejo njegovo prepoznavnost. Obstaja neverjetno izdelki za kožo, ki so učinkovite pri doseganju tega cilja. Nekaj ​​primerov so naslednji:
Sivke. Masažo to ne samo za strij v želodcu, ampak tudi za druge prizadetih predelih telesa, kot prsi in boki
Ricinusovo olje. Naredite redno trebuh drgne na prizadetem območju.
Olivno olje. Pospešuje cirkulacijo krvi in ​​sprostitev.
Kokosovo maslo. To je najbolj priljubljena naravno zdravilo za strij na koži. Je izdelek narejen iz kakavovih zrn.
Cod Liver Oil. Redna masaža tega olja bo pomagalo izgubilo strije na trebuhu in bokih.
Laneno olje. Deluje na enak način kot jetrnega olja polenovke.
Calendula Oil. Kot oljčnega olja, lahko to kuhanje in zdravilo olje poveča pretok krvi pri doseganju strij prizadetem območju.
Jajca v prahu ali jajčnih beljakov. To se morda sliši čudno sredstvo za strij, vendar veliko ljudi uporablja to. Morda je zaradi zaostrovanja občutek jajčni beljak proizvaja, ko se posuši.
Ta sredstva bi bilo dobro tudi, če ste noseči. Vendar pa je najbolje, da pred uporabo se samo, da je prepričan o svoji varnosti najprej posvetujte s svojim zdravnikom. Ampak, če so vaše strije na trebuhu dovolj prožni, da prenesejo te zdravljenja, se lahko odločijo za kozmetične kirurgije postopkov. Kljub temu, počakajte, da & rsquo; sem šla mimo en ali dva meseca po porodu, preden se zatečejo na takšno zdravljenje.