Naravne Domov revizijah preprečiti bruhanje

Bruhanje je zelo znane znaki, ki lahko povzročijo z veliko različnih problema. Bruhanje se imenuje tudi slabost. Bruhanje večinoma pojavi zaradi virusnega gastroenteritisa, ki je znana tudi kot okužbo želodca ali zjutraj bolezni prezgodnje nosečnosti. Bruhanje lahko opozarjajo na hude in še vedno smrtno nevarne težave.
Splošne vzroke bruhanja sestavljena kemoterapije, migrene, možganske krvavitve, možganski tumor, kronične odpovedi ledvic, srčni napad, vrtoglavica, žolčnih kamnov, raka na jetrih, peptične razjede in mlečne alergije.
Bruhanje je glavni pogosta pri otrocih. Z uporabo naravnih domača pravna sredstva, je najboljši način za preprečevanje bruhanja. Naravna domača pravna sredstva v glavnem sestavljena iz naravnih živil. Obstaja nekaj naravnih domača pravna sredstva spodaj navedene za preprečevanje bruhanja:
1. Banana: Uživanje zrelih banan je eden izmed najboljših naravno sredstvo za zagotovitev krvavo bruhanje.
2. Pistacija: Eating 4 pistacij vam omogoča preveriti, slabost in bruhanje.
3. Cvetača: Cvetača ima snovi, ki so alkalne. Prav tako pomaga, da se očisti kri. Uživanje kuhanega ali surovega cvetača je v pomoč pri bruhanju. Ljudje, ki trpijo zaradi T.B. so predlagali tudi, da bi jedli cvetačo.
4. Mint listi: Vzemite & frac12; skodelica soka mete listov v obdobju vsaki 2 uri. Lahko dodate tudi limonin sok z njo. Redna uporaba chutney listov mete in zelenih listov koriandra je zelo koristno za preprečevanje bruhanja.
5. koriandra: Redno uživanje vrele koriandra vode z sladkarije sladkorja je zelo koristno, da se prepreči bruhanje. Bruhanje med nosečnostjo se lahko zagotovi tudi z listov koriandra.
6. Harad: Ob Harad prah spreminjati s krmilno med slabostjo. Harad je najboljše naravno domače sredstvo, ki preprečuje bruhanje.
7. Kumina semen: Namočite 50gms rocka soli ali 125gms za kumina semen in ga kuhamo s sokom štirih limon. Ko so izpari sok in kumina semen posuši, nato ga shranite v steklenici. Bodite & frac12; žličke posušenih kumina semen trikrat na dan, da se prepreči bruhanje med nosečnostjo.
8. Ingver: Ingver je zelo močna domača sredstvo za nadzor bruhanje. Lick ene čajne žličke ingverja sok z majhno količino črnega popra v prahu in sol rock redno vsakih 3 ure na samem bruhanje.
9. Med: Uživanje medu mešati z sok čebule omogoča, da preprečuje bruhanje.
10. Onion: Čebula je še naravna domača sredstva za zdravljenje bruhanja. Vzemite 2 čajna žlička mešani sok čebule in ingverja za nadzor bruhanje.
11. Basil: Sok listi bazilike je drugo najboljše zdravilo za preprečevanje bruhanja seveda. Uživanje medu gibala s sokom listi bazilike daje oprostitev slabost in bruhanje.
12. Neem: Neem je drugo, je eden od najboljših naravnih domača sredstva za preprečevanje vseh vrst bruhanje. Zmeljemo 25gms o neem listi in zmešamo v vodi in ga piti nadzorno bruhanje.
13. Lubenica: Pijte lubenico sok v primeru srčnega opekline po vsaki jedi in rumenkast bruhanju.
14. Rice: Riž je najboljše naravno domače sredstvo, ki daje olajšave za nosečnice od bruhanje.
To so najboljši naravni domača sredstva za preprečevanje bruhanja. Z uporabo teh pravnih sredstev nikoli ne boste naleteli na kake težave z bruhanjem.