Naravni mamografije in več: MammoGuard

Naravni mamografije in več:
Najbolj bala težava pri ženskah lahko rak dojke. Do sedaj, ne more natančno določiti metode zdravljenja ali preprečevanja so na voljo. Za zgodnje odkrivanje, so mamografijo in samozaposlene pregledi običajno priporočam. Vendar pa veliko ljudi ne more opravljati samostojno izpit s točnostjo in zanesljivostjo, in nekateri ljudje menijo, da lahko prepogoste rentgenske mamografije izpite dejansko povzroči raka na dojki. Čeprav ni bila odločilna teorija ustanovljena vzroke za raka dojk in drugih težav dojk, lahko blokada mleka in limfnih vodov zgodnji znaki. Edini zanesljiv stvar o raku dojk, je, da je prejšnja odkrivanje bolje, še posebej, če ni bilo rakave celice v prsih, razen nekaterih blokade mleka ali limfnih vodov. Zato je idealna metoda za čiščenje mlečne sistemov na predhodno DCIS (duktalni karcinom in situ) fazi, to se pravi, ko dojk tkiva vedno normalne ali dojk težave in / ali grudice na prsih so benigna. Tako, da se zagotovi zdravje dojk na splošno.
Mammo-Guard je oblikovan temelji na ideji čiščenje krvnih žil, mleko in limfne kanale v prsi. Uporabo 100% naravne kitajske decoctions in nekaj učinkovitih zahodni zelišča za izboljšanje zdravja dojke in limfni sistem. Kitajska zelišča se uporabljajo tudi težave z dojkami, kot hiperplazija, rak, kepe, akutna ali gnojnega mastitis, vnetje in celulitis dojke, fibrocistične prsi, itd
Simptomi blokade mleka ali limfnih vodov lahko vključujejo: 1. kepe: ki so ponavadi premičnine in z bolečino, lahko izrazitejše pravico pred ali med menstruacijo.
2. Pain: oteklina dojke, povišana telesna temperatura, splošno slabo počutje, otekanje bezgavke v pazduhi in dojki območju ali ne, lahko povežemo z nekaj izcedek iz dojk.
Mammo-Guard je učinkovita za lajšanje ali odkrivanje teh simptomov v začetni fazi nastanka, za izboljšanje samočistilni sposobnosti, in da se zmanjša možnost kepe zgodilo.
Mammo-Guard vsebuje standardne izvlečke 28 različnih zelišč v 8 kategorij, vključno s krvnim tonik & strdka čiščenje; zmanjševanje zadrževanja vode; Qi in razpoloženje glajenje; energija izboljšanje; hormonsko ravnovesje; limfatičnega čiščenje sistema; sputum raztapljanje; jetra RAZSTRUPLJANJE, mleko kanal čiščenje in toplotna pomirja. Vsa zelišča so se izkazali za učinkovite za izboljšanje zdravja jeter, dojke, limfni in obtočne naprave v prsi. Mammo-Guard nima znanih stranskih učinkov.
Pri dejanski uporabi, ob Mammo-Guard, lahko ljudje počutijo rahlo srbenje ali varčujte bolečine v območjih, kjer so prisotni grudice ali blokad, tudi če niso bili odkriti z mamografijo ali drugimi sredstvi. Naravne zelišča dopolnitev samočistilno sposobnost dojke in limfni sistem; čisto vse benigne grudic, ki niso povsem kalciniran, vključno z nenormalnimi akumulacije ali rasti pljunka-tekočin, krvnih strdkov, tkivu in celičnih ostankov, v mlečne žleze in limfnih vodov. Akumulacije lahko tvorijo fibrocistične zatrdline, hiperplazijo žlez prsi, itd Brez čiščenje ali drugimi zdravili, lahko te akumulacije sčasoma privede do atipičnih duktalni hiperplazijo (predrakavih fazi), ali DCIS z microcalcifications ali celo raka na dojki (fazi 0). V čistilni ukrepi zagotovili mlečne žleze in sosednje limfne kanale in vozlišča ostati čist, zato se simptomi težav dojk izginejo. Dejstvo je, Mammo-Guard ni samo učinkovita za lajšanje vse simptome benigne kosih (razen popolnoma apnencem tiste), ampak tudi pomagajo najti zgodnje duktalni blokade, ki jih ni mogoče zlahka zaznajo z drugimi sredstvi.
Vendar pa ne smemo vzeti Mammo-Guard v menstruacijo, nosečnost, visoka vročina, in s težkimi krvavitev. Pred začetkom kakršne koli program prehrane dodatek Eden mora tudi posvetovati z zdravnikom.