Naravnih zelišč v stanje mirovanja

Če ste imeli težave že kdaj spi poskusite nekaj novih zeliščnih dodatkov, ki vam pomagajo spati. Narejen je iz vseh zelišč naravnega spanja te zeliščna zdravila imajo dolgo zgodovino tradicionalne rabe.

Zeliščni dodatki, narejeni iz Mulungu, melise (toronjil), Damiana, graviola ali Pasijonka zeliščni ekstrakt, da boste dobili ustrezen počitek, ki ga normaliziranje spanja, sprošča mišice in pomiritev živcev. Ta zelišča spanja zmanjša strah in občutek nemira. Najboljši del je, da ti zelišča spanja vse to brez stranskih učinkov ali mačka naslednje jutro po. Naravna zelišča spanja niso addicting.

Zelišča spanja, ki se uporabljajo pri izdelavi teh prehrambeni dodatek so darila narave za človeka in so bili v uporabi za sprostitev in lajšanje napetosti. Damiana je majhen grm, ki se tradicionalno uporablja za indukcijo sprostitev in spanje. To spanja zelišče najde omembo v British Herbal farmakopeje, v katerem se sklicuje anksioznost nevroze in depresije kot indikacije za njegovo uporabo. Graviola je majhno deževni gozd drevo, ki zraste do višine 5-6 metrov. Zdravilne lastnosti so našli v liste, lubje, korenine, semena in sadje. Rastlina ima sproščujoče in pomirjevalne lastnosti. Graviola je znano, v Peruju kot vse naravno pomirjevalo.

Mulungu je srednje veliko drevo, ki zraste do višine 10-15 metrov in je pogosto najdemo v Peruju in Braziliji. Mulungu znižuje krvni tlak in deluje kot pomirjevalo. Lubje in Koren Mulungu se uporabljajo kot stres in bolečine blažitev, ter povzroči prijeten spanec. Uporabljajo se tudi za zdravljenje astme, bronhitisa in jeter pogojev. Raziskava leta 2002 je potrdil tradicionalne trditve.

Pasijonka je lesna trajnica, vinske trte, ki se nahaja v Peruju in Braziliji. To je obilica aromatičnih cvetov in zelo hitro raste. Njena sadje ima številne zdravilne lastnosti. Pasijonka je tradicionalno uporabljajo kot živčni tonik, in za zmanjšanje stresa in znižati visok krvni tlak.

Lemon Balm ali toronjil se gojijo v Peruju, in je bilo ugotovljeno, da je učinkovita kot pomirjevalo in anti-anksioznost zelišč.

Ta zelišča, da vam z varno zelišče spanja brez kakršnih koli stranskih učinkov. zelišča spanja so na voljo v treh oblikah: tinkture, kapsule ali tablete in čaj. Tinkture pripravimo iz 100% čistih zelišč destilirali v vodi in 40% alkohola. Priporočeni odmerek je ½ žlica (7,5 ml) pod jezikom ali dodamo vodo ali sokom. Čaj pripravimo z mešanjem 1 čajno žličko mešanice čaja spanja zelišč v vroči vodi 10 minut. Čaj se vzame pol ure pred spanjem.

Če imate nizek krvni pritisk ali jemljete zdravila za uravnavanje krvnega pritiska, boste morda morali pred sprejetjem teh zeliščnih dodatkov posvetujte s svojim zdravnikom. Oba Mulungu in graviola imeti za posledico znižanje krvnega tlaka in spremembo pri odmerjanju zdravila na se lahko zahteva, če jih sprejme. Dolgotrajna uporaba graviola lahko zmanjša prijazne bakterije v prebavnem traktu. V primeru, da uporabljate ta prehrambeni dodatek na dolgoročni osnovi, bi morali dopolniti svojo prehrano s probiotiki za nadomestilo za to.