Natural ampak Real odgovor na rastoče svetovne Epidemic?

Naj & rsquo; s to obraz; statistični podatki so šokantne in tragična povedati najmanj. Pojavnost astme v naši populaciji je na povečanje na medletni ravni, s zapis vzponi smrti v otroštvu zaradi bolezni. Ne bom & rsquo; t jih quote tukaj, saj & rsquo; ponovno zlahka najti na spletu, in I & rsquo; d raje porabili svoj čas že na moje točke. Te smrti so v porastu kljub milijard dolarjev orje v raziskave v stanju. Obstaja še ne ortodoksni zdravilo za to stanje. Za milijone obolelih tam, prihodnost izgleda precej žalostna.
Nisem astma trpin, in za to sem zelo hvaležen. To ni pogoj, ki je prizadela vse člane moje takojšnje ali razširjene družine, in za to sem tudi zelo hvaležen. Nič ni slabše, kot vidim ljubil eno trpi, ali je z astmo ali raka ali katero koli drugo izčrpavajoče bolezni. Rak na drugi strani pa je v družini & ndash; obeh mojih starih staršev na moj oče preselite stran je umrl zaradi raka, prostate in kosti, in moj oče je bil lani diagnosticirali grlu, zato seveda I & rsquo; m v položaj, v katerem I & rsquo; m razmišljanje je vprašanje časa zame? Ali je še kaj lahko storim, da morda poskusite, da se prepreči rast rakastih celic v svojem telesu, ali vsaj odložiti neizogibno? Morda sem srečo, da dedujejo močnejše gene iz moje matere & rsquo; s Scandinavian del družine, v katerem je smrt zdi le, da se pojavljajo v poznih 90 & rsquo; s, od starosti, in to & rsquo; Nekaj ​​Ne bi & rsquo; t skrbeti. Resnica je, da sem & rsquo; sem samo 37, imam dva čudovita otroka starosti 10 in 2, in če je kaj lahko storim, da se prepreči trpljenje za mene, mojega partnerja, svoje otroke ali moje širše družine, nato pa sem & rsquo; m na pazi za to. Moja prehrana & rsquo, je dobro, da ne & rsquo; t piti, kaditi ali droge, katere koli vrste, tudi takrat, ko imam glavobol. Sem morda šel spat prepozno, ker delam ponoči, ko so otroci s spanjem, ampak da & rsquo; zato, ker želim preživeti nekaj časa z njimi čez dan. Lahko & rsquo; t imeti vse, tako da & rsquo; Verjetno kompromis.
Sem lahko čutijo z izgubo v smislu izdaje raka, ampak vem, kaj bi naredil, če bi vsak od nas kdaj diagnosticirali astmo. Že skoraj deset let sem bil dovolj srečni, da so delali z lubjem za gumi drevesa iz Afrike. Moje ozadje je kot Refleksolog, in ko sem imel sina, sem hotel biti s polnim delovnim časom mama. Potrebovala sem denar, čeprav, in v tem času sem imel srečo, da izpolnjujejo ganski človeka z imenom Jerry Yamoa. Jerry je poštni delavec iz Južne Londonu, ki je pred kratkim vstopili na misijo za spodbujanje uporabe na Zahodu tega prahu gumi lubja, da je njegova babica, ki se uporablja, da bi vaščani in ljudi iz okoliške regije za njihove bolezni dihalnih organov. Jerry uvedli v prahu do sodelavcev, ki trpijo za astmo in senenega nahoda na njegovo sortiranje skladišče v Londonu, in veliko uporabnikov poroča odlične rezultate. Ko sem spoznal Jerry, da je prezgodaj za njega, ampak me je zadela kot resnično osebo, s častnimi nameni. Dal mi je nekaj vzorcev drevesno lubje, da bi moje stranke ex-refleksologija, in na moje presenečenje, prah delal za njih.
Zdaj, do te točke lahko & rsquo; t, da sem imel afiniteto z zelišči. Pojedel sem baziliko. Včasih sem timijan pri kuhanju, vendar moje znanje o zdravilnih zelišč je, zadostovalo za povedati, in lsquo, brez & rsquo ;. Potem ko je videl rezultate v moje stranke pa so me zamenja. Poznavanje obseg problema astme, in to je bilo že leta 1999, sem se počutil sem našel svoj poklic. Moja naloga, če ti je všeč. Do sedaj, kot sem bil zaskrbljen, da je to nekaj, kar ves svet je potrebno vedeti. Nisem imel pojma, kako sem šel okoli in povedal vse, vendar sem bil tekoč, da to storite.
Pridite 22:00 vsak večer, ko je moj mali fant končno izdihnil in zaspal, sem skočil na mojem računalniku in začne forumi in klepetalnice, poskuša povedati ljudem o tem, največ noč Ne bi & rsquo; t premakniti od računalnika do dveh ali 03:00, kot je bila moja ugotovitev. Res sem skočiti na globokem koncu, in naivno tako ni imel pojma, kako skeptični ljudje so bili iz naravnih zdravil. Bil sem proti zid veliko časa, pa vendar obupno priti do ljudi. Končno sem se odločil, da ustvarim svojo lastno spletno stran in upamo, da bodo ljudje posrnuti čez njo, in ji dati iti. Spomnim se en dan mojega očeta me prosi, & ldquo; Torej, kako je prodaja dogaja & rdquo?; & Ldquo; Brilliant oče, sem imel deset naročil ta teden & rdquo!; To je bilo že v aprilu 2000, in se spominjam, kot da bi bilo včeraj.
Čas leti, in zdaj, odkar Yamoa na voljo za skoraj deset let, je mučilo, skoraj v celoti z besedo-of-usta in napotitev strank. Imamo bazo 25,708 kupcev do danes (14. oktobra in lsquo; 08), pravkar ustvarila od aprila 03, ko je bila baza podatkov ustanovljen & ndash; Pred tem vse od ovojnici pisanja za prijavo stranke & rsquo; plačila, je bilo narejeno ob treh zjutraj, ki jih moje pošteno roko. Graditev ugleda blagovne znamke Yamoa je res bilo delo ljubezni. Odkrito povedano, čeprav, I & rsquo; nisem niti blizu vrha ledene gore. Da bi spremenili življenje dovolj ljudi, da moram narediti vtis na čim več, da je cenovno ugoden, naravna, stranski učinek brez priložnost (za to & rsquo; je tisto, kar je & ndash; Sploh & rsquo; t delo za vsakogar, vendar pa se je preoblikovala življenje mnogih) za boj proti astmi.
Rad bi samo dal nekaj nedavnih pripomb strank tukaj za vas, ampak imam 84 na spletni strani, in še veliko več sto ki Nisem & rsquo; t še dodal. Upam, da ti bo morda navdih za nadaljnje raziskovanje, da & rsquo; je vse, kar & rsquo; Prosim te storiti; obdržati odprt um & ndash; včasih, ko stvari se zdi preveč dobro, da bi bilo res, da so, vendar v tem primeru, da & rsquo; je vse res.
& Ldquo; I don & rsquo; ne spomnim, če imate “anamneze” mesto na vašo spletno stran, vendar si želela, da poroča, da je bila naša 10-letni astmatik sin brez simptomov (ni astma, močno zmanjšale alergije), za več kot eno leto po tem, ko ob Yamoa prahu v medu 3 tedne. Boril se je, da je dvakrat na dan žličko toliko, da smo ga ustavili zgodaj! Malo piskanje je prišel nazaj, tako da bomo poskušali celoten mesec zdaj s kapsulami – bi bilo lažje kot medu za njega. V upanju, ta trik … Hvala za vašo pomoč in odzivnost & rdquo.;
Dr Linda Larkey
& Ldquo; Čeprav sem še preurediti Yamoa prahu v bojazni, da bi se bolezen, sem bila astma brezplačno in sinusov jasno, saj končani prvi paket naročeno januarja 2006. To je tisto, kar lahko storim sedaj, da nisem mogel storiti pred Yamoa prašek: Zahvaljujoč Yamoa v prahu, lahko kositi travo, ne da bi dobili daha ali sopenje. Živimo na površine in ima 1/2 ar zasajene travnik okoli hiše, da sem kosite hoja za moči kosilnico. Lahko ročaj / posadimo vse vrste vegetacije. Lahko ima mačka, pes, morski prašiček, zajec itd oglas nuzzle nos njihovega krzna. Lahko sem okoli hiše / garažna čistila / kemikalij. Lahko mirno spati vso noč na blazinah brez plastičnih pokrovov. Imam lahko debele prešite posteljna pregrinjala in mehke preproge na tleh. Lahko jasno dihati v skrajni poletni vročini in zamrzovalne hladnega zraka. Zdaj sem prost iti nikamor in okoli vsega, brez bojazni, da bi napad astme. Imam priporočljivo Yamoa prašek za vsakogar, ki bodo poslušali. Do danes so trije ljudje kupili nekaj in imajo tudi odlične rezultate & rdquo.;
Norma, Potrero, CA, ZDA
& Ldquo; preizkus udarec dihanje Elaine se je izboljšala z povprečno 250-300 območju do sedaj povprečno 300-350, in to je samo po jemanju tablet za približno mesec dni. Tablete delajo tako dobro, da smo postavili preureditev dveh steklenic 120 štetja & rdquo.;
Loren Blumberg, California, ZDA
Za izčrpne informacije o tem, kako bi lahko Yamoa Funtumia Elastica vi ali vaša družina pomaga, si oglejte mojo spletno stran www.yamoapowder.com. Yamoa Funtumia Elastica prašek in kapsule so primerne za odrasle in otroke. Res bi rad, da vam pomaga, tako da, če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, pošljite e-pošto ali me pokličite na +44 (0) 1865 355515.