Natural Medicine Za thalassemea-Alternative Treatment

To je eden izmed najbolj zahtevnih bolezni s katerimi se sooča človeštvo, s skoraj brez stalnega zdravljenja za tiste, ki trpijo. Edina prava zdravljenja je redno zamenjavo krvi s transfuzijo.
Delamo zelo težko o tej bolezni. Doslej je bil omejen uspeh in dve različni strategije zdravljenja so namenjeni. Ugotovili smo, da te delo v visokem odstotku primerov. Kljub temu, da ta odstotek je majhen, je neskončno bolje kot tisto, kar je na voljo od konvencionalne medicine, kjer praktično ni uspeh pokazati.
Navajamo v nadaljevanju le peščica sto primerov, ki so se zdravili pri nas successsfully za ponazoritev point.As prikazane v potrebah citings bolnikove za transfuzijo krvi je postopoma zmanjšala in končno ustavil. Ob istem času, hemoglobin bolnik šteje postopoma povečevala in dovoli mu / ji živeti normalno življenje.
Nadomestni izdelki se pojavljajo v maloprodajnih trgih, ki uporabljajo naravne izdelke, ki ne zahtevajo prescription.Among najbolj priznani izdelki so pridobljeni iz “aloe vera plant.This rastline izgleda impresivno kaktusa liste napolnjene z gel podoben proizvod, ki ima nekaj izjemno celjenje lastnosti, le redko najdemo v naravi.
Hot Epsom soli kopel je bila preizkušena zdravniki njihove vrednosti pri zdravljenju luskavice. Uporaba oljčno olje ali kremo po kopanju v Epsom soli bo bolje, saj bo losjon da vaša koža hidrirani. Poskrbite, da vaša koža ostane hidrirani ves čas in se izognili potujejo v kraje z negotovo ozračje, saj bo prevroče ali premrzlo povzročijo vlažnost spusti.
Prosimo, uživajte več sončne svetlobe, kot so raziskave kažejo, da je UV žarki iz sonca najboljše zdravilo za luskavico. Je zdravljenje psoriaze, ki se uporablja za zdravljenje luskavice, ki določa za umetno ultravijolično svetlobo. Manj drago možnost je, da preprosto dobiti več sončne svetlobe! izpostavljenost soncu lahko poveča proizvodnjo vitamina D, za katerega je ugotovljeno, da je učinkovita pri zdravljenju luskavice.
Medtem ko je zaželeno rastlina gel z listi so namažejo neposredno na problematičnih področjih, to žal ni mogoče, v praksi za večino. Na srečo, naravne lastnosti rastlin zdravljenja so na voljo za mase v kreme in dodatkov. Talasemija je dedna motnja krvnega ki vključuje nepravilno produkcijo hemoglobina, proteina, ki omogoča rdečih krvnih celic, da prenašajo kisik in ogljikov dioksid. Najbolj pogost tip beta talasemijo talasemijo, ki je razdeljen v talasemijo minor in talasemijo major. Ljudje s talasemijo minor v večini blago anemijo, in ne potrebujejo zdravljenja.