Natural Zgaga Cure Z Krepitev LES

Za več tisoč ljudi, ki so doživeli zgago na dnevni osnovi, brez olajšave, je čas, da poskusite z naravno sredstvo za refluks kisline. Zgaga simptomi so bolečine v prsih, pekoč občutek v grlu, težave pri požiranju in pri kroničnih primerih je trdovraten kašelj, hripavost, bolečine v grlu. Kislina refluksna bolezen je bolezen, pri kateri kislina in delno razgradili hrane teče nazaj navzgor iz želodca v požiralnik, kar povzroča simptome zgage. Zdravljenje zgage in refluksa kisline vključujejo OTC izdelkov in zdravil na recept, ki zavirajo izločanje želodčne kisline, zato učinkovito zmanjša količino kisline v želodcu. Vendar je potrebno želodčne kisline za pravilno prebavo hrane. Z ukinitvijo količino želodčne kisline, proizvedene ste le odpravlja možne simptome kislega refluksa ne pa utrjevanje osnovnega problema, ki povzroča zgago.
 Kaj povzroča zgago? Obstaja več vzrokov za refluks kisline, vključno živil jemo in zdravil vzamemo, vendar pa je najbolj razširjena vzrok izhaja iz oslabljenega nižje požiralnika mišice zapiralke (LES). LES odpre, da bi hrano iz požiralnika v želodec in se običajno zaključi, ko je & rsquo; S šli skozi. Če je ventil šibka, lahko hrano in želodčne kisline dvigne nazaj skozi LES in spali sluznice požiralnika, ki povzroča simptome kislega refluksa.
 relief Zgaga je mogoče doseči z naravno zdravilo za refluks kisline. Zdraviti refluks kisline, ki jih je treba popraviti problem s krepitvijo nižje esophageal mišice zapiralke. Razen če LES je šibka, saj genetska okvara ali poškodovana na nek način, kar bi zahtevalo operacijo, domača pravna sredstva za zgago, bo okrepila Les in ozdravi vaše refluks kisline. Zgago domača pravna sredstva za zdravljenje refluksa kisline brez stranskih učinkov zdravil, ali invazivne postopke.
 Živila, prenajedanje, droge, zdravila in fizične aktivira lahko oslabi les, nadure povzroča zgago. Živila, ki povzročajo refluks kisline so kava, poprovo meto, zeleno meto, sladkor, čokolada, čebula, kofeinske pijače, soda, maslo, majonezo, polnomastno mleko, in ocvrte ali mastne hrane. Izogibajte kislega refluksa hrane, kolikor je to mogoče. Poleg tega je treba živila, ki so znani za ustvarjanje alergijske reakcije se izloči iz prehrane kislinsko refluksa; to vključuje kravo & rsquo; mleko, pšenica, bele moke in mlečnih izdelkov. Ta živila, ki se jedo sprostite Les česar je lažje za hrano in želodčne kisline steče nazaj v požiralnik. Bolj jeste teh živil šibkejši LES bodo dobili in bolj pogosto boste doživeli refluks kisline. Za okrepitev nižje esophageal mišice zapiralke, izbrati pravo dieto za refluks kisline in se izognili kisli refluks povzročajo živila v celoti. Živila, ki so dobre za prehrano za refluks kisline vsebujejo beljakovine, perutnina, piščanca ali morski sadeži, vlaknine, kuskus, repe, zelena, koromač, peteršilj, ingver, papaja, ananas, banane in melone.
 Prenajedanje lahko tudi oslabi LES. Ko so velike količine hrane v želodcu, se povečuje pritisk v trebuhu plina. Ko tlak gradi prisili LES ventil odprt. Izogibajte se prenajedanje ali izstopu velike količine hrane v želodcu. Z uživanjem manjših obrokov čez dan, namesto da jedo 3 velike obroke si dal manj pritiska na LES. Spodnji požiralnika sfinkter ostane močna, tako da bo ostal zaprt v končni fazi strjevanja zgago.
 Nekatera zdravila na recept in zdravila lahko oslabijo LES. Ko sprejme, da se sprostite mišice okoli LES ventil omogoča, da se odprejo, ko bi bilo običajno zaprt. Kljub temu, da & rsquo; s ni svetoval, da prenehate z jemanjem katerega koli zdravila brez posveta z zdravnikom, poglej v naravnih ali alternativnih pravnih sredstev, ki jih lahko omilil uporabo teh zdravil. Zdravila, ki slabijo Les, vključujejo NSAID & rsquo; s, bronhodilatatorji, blokatorji kanalov, beta blokatorji, anti anksioznosti droge in nitroglicerin. Prej ste odstranili te droge iz vašega sistema, prej vaš LES lahko popravilo in ponovno postane močna.
 Posebne fizične aktivnosti je bilo tudi znano, da oslabi LES. Za okrepitev LES gledati svoje gibanje, da bi dobili olajšave za refluks kisline. Upogibanje v pasu, dvigovanje težkih predmetov, napenjanje pri odvajanju blata, in kašelj povečati pritisk v želodcu. Kadarkoli se je povečal želodec pritisk lahko povzroči LES ventil odpreti. Tudi ležanje po jedi poveča verjetnost hrane teče nazaj v požiralnik pritiskajo na LES, da se odpre. Izogibajte se hrani tik pred spanjem; ne jesti večerjo 3 ure pred spanjem.
 Domov sredstva za refluks kisline pravih problemov, ki slabijo les. Pri reševanju teh težav, boste zmanjšali pritisk na LES ventil, držimo tako močna, da ozdravi refluks kisline. Uporaba enega ali vseh teh sredstev za refluks kisline bo v veliki meri zmanjša pogostost vaših simptomov.