Naučite 5 stvari vedeti, preden A hemorrhoidectomy kirurgijo

V tem napisati boste izvedeli vse, kar morate vedeti o operaciji hemorrhoidectomy.
Hemorrhoidectomy kirurgija preprosto pomeni odstranitev otekle hemoroidi ali žilo, ki je v bližini vašega danke.
Beseda opozorilo prosim nimajo hemorrhoidectomy operacijo z ven v resnici dogaja skozi raziskave in gledamo na vsaki zamenjavi za medicinski postopek.
Hemorrhoidectomy Surgery Povzetek:
Večino časa kakšno operacijo hemorrhoidectomy se zaključi s pomočjo šivov zdraviti rane. Kaj je odlična o operaciji hemorrhoidectomy je, da lahko izbirate, ali želite, da se v celoti zaspal med operacijo ali pa samo še lokalno anestezijo. Po operaciji hemorrhoidectomy bodo šivi raztopi vse na svoje, tako da bolnik se ne sme dotikati.
Za večino del hemorrhoidectomy operacijo je treba opraviti le na večjih bolj vneta hemoroide. Namesto tega so te majhne hemoroidi obravnavajo ambulantno in ne bo res zahteva, da veliko anestezijo.
Zdraviti vaše težave hemorrhoidal, zdravnik lahko …
Stick iglo v hemorrhoid za injiciranje zdravila v to, da se zmanjša otekanje. Opravite elastiko postopek ligacijskega, da bo prekinil dotok krvi v vneto hemorrhoid tako, da bo stop postaja večja. Shine a infrardeče svetlobe razširjeni hemorrhoid pripomorete k manjši.
Namen A hemorrhoidectomy kirurgijo. Ko so manj invazivne metode zdravljenja prenehali z delom, kot so prehrana, življenjski slog in Sitz kopeli itd, nato pa lahko zdravnik bi iz velike pištole in se odločijo za operacijo hemorrhoidectomy.
Nasveti za Razumevanje pred hemorrhoidectomy Surgery:
Obvestiti svojega lečečega zdravnika ali medicinsko sestro, … Če ste pričakovali otroka. Če injesting redno zdravilnih zelišč. Tik pred operacijo hemorrhoidectomy lahko zdravnik vas obveščamo, da bodo prenehali z jemanjem nobenih zdravil, ki lahko inpede napredek operacijo.
Še enkrat, če ste iskali prenašati lasersko hemoroide operacijo le poskrbite, da to doseči varno pot in morate storiti vse, kar je kirurg obvešča, da narediš. Toda pred tem, morda bi želeli razmisliti videti v naravnih zdravil za hemoroide.
Stvari je treba uresničiti za dejansko samega kirurškega dan …
pred dejanskim operacijo hemorrhoidectomy zdravnik vam bo povedal, približno osem ur, morate jesti ničesar, tako da imate prazen želodec na kirurgijo dan. Samo poskrbite, da pogoltniti vse tabletke in se vsa zdravila, ki vaš kirurg vam pove, da na dan operacije. Ne pozabite, da ne piti veliko vode pred operacijo hemorrhoidectomy tako da ne naletite na vprašanja. Pojdi na bolnišnično lepo in zgodaj za preprečevanje stresa in dobili pripravljeni na operacijo hemorrhoidectomy.
Kaj morate vedeti Po hemorrhoidectomy operaciji:
Po operaciji hemorrhoidectomy boste doživeli neke vrste bolečino, ampak to je normalno. Za zmanjšanje te bolečine, bo morda dal nekaj proti bolečinam ali relaksanti, ki jo predpiše zdravnik.
Če ne bi bilo v času vašega hemorrhoidectomy operacijo brez zapletov, lahko pričakujete, da se spet počutim 100% 14 dni po posegu. Ampak zakaj iti skozi to operacijo na prvem mestu? Več o tem, kako se znebiti hemoroidov naravno. Kliknite na spodnje povezave ali pa v tem članku za več informaiton.