Ne pozabite, brusnični sok, če ste vzeli kislini zmanjševanjem škode: Zmanjšajte hranilo Izčrpavanje od GERB in zgago drog

Brusnični sok je splošno znano, da pomagajo pri zmanjšanju pogostosti in / ali resnost sečil okužb (okužb sečil) in drugih sečil težave, vključno z ledvičnimi kamni. Eden izmed glavnih vzrokov okužb sečil je prisotnost bakterije E. coli, ki se prilepi na celične stene mehurja in sečil, s čimer povzročajo okužbo. Brusnični sok ohranja bakterije prijema stene, kar zmanjšuje verjetnost, da bo okužba povzroči. Prav tako poveča pH urina; bakterije, ki povzročajo okužb sečil imeli težave, ki raste v kislem okolju.
E. coli je pogosto v novicah kot čemer je okuženo opozoriti hrane, ali pa je v jezerih ali drugih vodnih telesih, kjer je predlagal naj se ljudje ne plavanje. E. coli je naravni & ldquo; komponento & rdquo; v blatu / blato sesalcev zdela, ljudje preveč. E. coli pomaga hrana pokvari, naj objavi hranila za uporabo. To je tudi vitamin K, ki je bistvenega pomena za sposobnosti strjevanja krvi. Brez E. coli v črevesju bi oseba izkrvavel, ker je vitamin K potrebno narediti strjevanja krvi dejavnikov.
E. coli bakterije postanejo problem, če je preveč od njega, ali če je bilo ugotovljeno v krajih izven črevesja in debelega črevesa. Zato hrana jedel, da je kontaminirana z E. coli povzroča bolezni. Pogosto E. coli, ki vstopi sečil izvira iz blata osebe, ki razvija UTI.
Poleg tega, da deluje proti E. coli, je bila ta izreden Sok tudi ugotovila, da zavira rast plesni in kvasovk, kot tudi, kar lahko povzroči tudi vnetje mehurja.
Brusnice sok je tudi pokazala, da je močan antioksidant kot protivnetno sredstvo. Zaradi visoke mineralov in vitamina vsebin, je bilo večkrat uporabljajo za pomoč pri astme in drugih respiratornih bolezni, raka, različnih vnetij in celo ščiti kožo pred škodo z UV (ultravijolično) sevanja in sonca (Cohen, 2011).
Vendar v zadnjem času (Cohen, 2011), je bilo ugotovljeno, da bo brusnic sok zmanjša količino izčrpanja hranilnih snovi, ki so jih zdravili kislino zmanjšuje H2 blokatorji in zaviralci protonske črpalke zaradi:
> Cimetidin (Tagamet & reg;)
> Esomeprazol (Nexium & reg;)
> Famotidin (Pepcid & reg;)
> Lansoprazol (Prevacid & reg;)
> Nizatidin (Axid & reg;)
> Omeprazol (Prilosec & reg;)
> Pantoprazol (Protonix & reg;)
> Rabeprazol (Aciphex & reg;)
> Ranitidin (Zantac & reg;)
H2 blokatorji in zaviralci protonske črpalke (PPI) pogosto predpisuje za zdravljenje gastroezofagealne refluksne bolezni (GERB), zgaga, kislo želodcu in skoraj vseh drugih simptomov, ki vpliva na želodec, vključno s slabostjo. To je bilo predpisano tudi razbijanje srca, ko ni bilo mogoče najti srca patologije.
V letu 2010 je esomeprazol drog (Nexium & reg;) je bilo število 2 predpisano zdravilo v ZDA (in številka ena za dohodek vseh zdravil, predpisanih v istem letu) zdela; 25,872 recepti so napisani samo za to eno GERB droge. Zniževanje holesterola zdravilo Lipitor & reg; je # 1 z 37,523 predpisov (droge, 2011).
Hranil Izčrpavanje jih medicina Droge
Vsi zdravstveni zdravila tanjšajo ključne hranilne snovi iz telesa, čeprav jih vse nihče zdravilo izčrpava. Izčrpavanje pride bodisi zato, ker zdravila, ki se veže na hranila, nato pa sta se zardel skupaj, ali prek sekundarnega delovanja zdela; drog moti absorpcijo hranila, zato telesa preselite trgovin niso oživiti, kar je povzročilo pomanjkljivosti, kot je hranil se uporabljajo, ne da nadomestiti v prehrani ali prek dopolnitev.
Ker H2 blokatorji in IPČ delo v želodcu, da se zmanjša nastajanje kisline, večina hranil v prehrani niso bili obdelani, kot bi morale biti, zato jih ne dobijo absorbira v telesu za uporabo.
H2 blokatorji in IPČ motijo ​​absorpcijo večine vodotopnih vitaminov (B-vitamini, vitamin C, itd), kot tudi minerale, ki zahtevajo visoko stopnjo želodčne kisline za njihovo pretvorbo v uporabno obliko (npr kalij, magnezij in kalcij).
Kako lahko Brusnični sok Pomoč Prevent hranil Izčrpavanje s teh zdravil?
Brusnice je kisla substanca. Pitje Brusnični sok s hrano pomaga hranila, ki se absorbira, ki bi se sicer blokira zdravil. Brusnice so tudi bogat vir številnih hranilnih snovi, zlasti tistih, ki so blokirani s strani zaviralce H2 in zaviralci protonske črpalke, kot tudi kvercetin, ki pomaga vnetje zmanjšalo; stranski učinek skupnega zdravil kisline-blokiranje je vnetje želodčne sluznice.
varnostna opomba
Brusnic je v botaničnem družini Ericaceae. Če imate alergijo ali občutljivost na katerega koli drugega člana te družine, imate morda tudi reakcijo na brusnice. Druga zdravila člani so bearberries, borovnice, borovnice, Mayflower, uva ursi in zelenke.
Ne jesti ali piti brusnice, če ste občutljivi na vsakega člana te družine.
reference
Cohen, Suzy (2011). Muggers drog: Kateri Zdravila so ropanje svoje telo esencialnih hranil zdela in naravne načine, kako jih postaviti v prejšnje stanje. Emmaus, PA: Rodale.
Drugs.com (2011). & Ldquo; Pharmaceutical Sales 2010 & rdquo; na http://www.drugs.com/top200_units.html.
Najboljše želje,
Dr. Ronda Behnke Theys ND, CHom
Homeopatska Centers of America
Disclaimer: Informacije, ki jih dr Ronda BEHNKE THEYS je samo za izobraževalne namene. Pomembno je, da ne bo zdravstvenih odločitev ali ustaviti zdravil, ne da bi se prej posvetovali z osebnega zdravnika ali zdravstvenega ponudniku.