Nega in zdravljenje revizijah Za Vre

Zavre, medicinsko besedilu furuncles, so okrogle-pus napolnjena vozlički na koži, ki so posledica okužbe s Staphylococcus aureus bakterije. Infekcija prične v najglobljem delu v lasnih mešičkov in nato vnetje širi.
Smaragd je skupek majhnih turi, ki se pojavi, ko se okužba prodre v globlje plasti kože tkiva – ponavadi bolj boleče in počasnejše celjenje kot navaden vrenja. Simptomi Karbunkel vključujejo mrazenje, utrujenost, povišana telesna temperatura in hujšanje.
Skupne prispevajo dejavniki furuncles vključujejo sladkorno bolezen, bolezen, bolezni, ki zmanjšujejo delovanje imunskega sistema, z uporabo imunosupresivni drog in slabe prehrane.
Izboljšanje prehrane in tudi dodatke lahko skrajša trajanje okužbe in okrepiti obrambo telesa pred ponovitvijo.
Vre so pogoste pri otrocih in mladostnikih, ki se pogosto pojavljajo na zadnjici, obrazu, lasišču ali pazduhe. So ponudba, rdeče, boleče in pojavi nenadoma. Simptomi vrenja tvori vključujejo srbenje, lokalizirano otekanje in blage bolečine; potem postane rdeča in napolni z gnoj.
Zavre SO nalezljiva. Gnoj, ki se lahko odteka iz vrenja kontaminirali bližini kožo, kar povzroča novi turi ali pa lahko vstopijo v krvni obtok in širjenja na druge dele telesa. Da bi se izognili morebitnim širjenje okužbe, prhe priporočljivo namesto kadi kopeli. Poleg tega je treba roke zdrgnila v celoti, preden se dotaknete hrane ….. stafilokoki bakterije lahko povzročijo zastrupitev s hrano.
Brez zdravljenja, vrenja ponavadi pride v glavo, se odpre, odtoki in zdravi v deset do petindvajset dni. S so simptomi zdravljenja manjše in nova zavre ne sme se pojaviti.
Da bi razvijajoči se zavre v glavi, uporablja tople, vlažne obkladke za 20 – 30 minut, trikrat ali štirikrat na dan za nekaj dni, da se zagotovi popolno drenažo. Obkladek lahko lajšanje bolečine in spodbuja celjenje.
Zavre, da se zdi pripravljena, da se razpoči lahko odpre prebadanje s sterilizirano iglo, nato pa rahlo stisnemo za sproščanje gnoj. Čiščenje in razkuževanje območje. Morajo možganov zdraviti.
Zavre so grde, lahko pusti brazgotine in lahko celo nevaren. Toda za večino del, ki jih je mogoče varno zdravijo doma. Tukaj je, kako:
Čiščenje obloga:
Zaviti nekaj drobno sesekljane ali nariban surove zeljni listi v kos gaze in jo postavite nad vrenja. Secure s povoji. To bo postopoma potegnili gnoj in pomoč rana zdraviti. Druge različice obkladek vključujejo:
– Ogrevana rezino paradižnika
– Surove rezine čebule
– Pire česen
– Vrečko črnega čaja
– Toplo mleko in kruh
Uporabni dodatki:
Vitamin A je potreben za zdravje kože in zagotavlja antioksidante, potrebne za pravilno delovanje imunskega sistema. Uporabite emulzija oblike za lažjo asimilacijo in večjo varnost pri visokih odmerkih. Bodite 75.000 ie na dan en mesec, nato pa zmanjšati za 25.000 IU dnevno. Če ste noseči, ne presegajo 10.000 ie na dan. Vitamin A je mogoče uporabiti tudi na lokalni ravni.
Vitamin C je potreben za zdravje kože, močan protivnetno in imunskega sistema stimulant. Bodite 3000 – 8000 miligramov na dan v deljenih odmerkih.
Vitamin E je potrebno za zdravje kože in zagotavlja antioksidante, potrebne za pravilno delovanje imunskega sistema. Vzemite 600 ie na dan. Vitamin E je mogoče uporabiti tudi lokalno.
Cink pomaga spodbujati zdrav imunski sistem in celjenje ran. Dovolj cinka v prehrani lahko dejansko prepreči turi, ki se pojavljajo. Vzemite 50 miligramov na dan.
Klorofil tekočina se očisti v krvni obtok. Vzemite 1 žlica 3-krat dnevno.
Koloidno srebro je naravni antibiotik in razkužilo. To uničuje bakterije, viruse in glive in pospešuje celjenje. Nanesite lokalno v skladu z navodili na etiketi.
Koristne Zelišča:
zelišča repinca koren in pau d’Arco So naravni antibiotiki, ki pomagajo znebiti telo okužb in toksinov. Repinca listov se lahko koristno uporablja kot obloga.
Ovseni slame, sprejete v obliki čaja dobavlja silicijev dioksid, ki ima protivnetni učinek.
Črna detelja deluje kot antibiotik in krvi čistilec, in je dobro za bakterijske okužbe.
Suma krepi imunski sistem.
Timijan ima antiseptično in pomaga brazgotinjenje. Dodajte 3 kapljice ekstrakta s skodelico tople vode in nežno s koščkom vate na prizadetem območju.
Če zavre je zelo velika, vztrajen, ali ponavljajoča se posvetujte z zdravnikom. Kirurški rez in drenaža morda potrebno.