Nekateri Zelišča za menopavzo Relief

Vedno večje število žensk iščejo naravnih načinov za lajšanje njihove simptome menopavze. Naravna zdravila ne gre za zdravila v farmacevtski pomenu besede, temveč z uporabo naravnih snovi, kot so zelišča, zeliščni dodatki in hranilnih snovi, ki lahko pomagajo lajšanje simptomov menopavze, ki so lahko zelo obremenjujoče v tem zelo naravno času življenja žensk.

Zeliščarji splošno sprejeti, tako kot je v resnici, mnogi v rednih zdravil prakse, ki je črna Cohosh najučinkovitejše zelišče za boj proti simptome menopavze, kot so vročinski vali in nočno potenje. Dejansko, če kot naravni poti, da se ukvarjajo z menopavzo, Črna Cohosh se vse bolj odprto mislečih splošni zdravniki priporočajo kot alternativo standardne hormonsko nadomestno zdravljenje (HNZ), ki ima zapis za proizvodnjo nezaželene stranske učinke na številnih žensk. Dejansko je ta rastlina na splošno velja kot naravno zdravilo za menopavzo, to je učinkovito zeliščni sredstva.

Druga opevanih zelišč za lajšanje simptomov menopavze je Dong Quai. Donq Quai je član družine zelene in dobro znan po svoji sposobnosti reguliranja ženski reproduktivni sistem. Njegova največja uporaba je za lajšanje bolezni žensk kot predmenstrualne stres, menstrualne krče, nepravilnosti in različne simptome menopavze, vključno lajša vroče utripa in vaginalna suhost.

Tretji glavni zelišče, da je pomembno, da se zavedamo, je Črna detelja. Rdeča detelja je bogat v fitoestrogene whish je naravno rastlinske spojine. Raziskave so pokazale, da lahko zelišča bogata s temi sestavinami rastlinskega izvora za lajšanje simptomov menopavze, kot so vročinski vali. Red Clover je še posebej bogat z izoflavoni, pomemben razred fitoestrogene. Mogoče je tudi učinkovit pri zakasnitev začetka osteoporoze.

Druga zelišča, ki so uporabne za lajšanje simptomov menopavze so žajbelj, ki vsebuje fitoestrogene, Sarsaparilla in koren Wild Yam, ki so promotorji naravne estrogene.

Razen zelišč Soja vsebuje razred izoflavoni. Študije kažejo, da je visoka poraba soje zmanjšuje simptome menopavze, kot so vročinski vali. Kot Red Clover lahko Soy tudi zmanjša tveganje za razvoj osteoporoze. Vitamin E Menijo tudi zmanjšati intenzivnost vročinskih oblivov.

Obstaja veliko različnih menopavze zeliščne formule, ki je kombinacija rastlinskih sestavin, kot tudi druge formule, ki vsebujejo zelišča v kombinaciji z drugimi naravnimi snovmi. V resnici so nekatere takšne celovite formule znano, ne le pomoč pri boju proti simptome menopavze, ampak tudi poveča spolno poželenje. Zato je pomembno, da razumejo, kaj naredi teh izdelkov koristne-pomemben dejavnik pri sprejemanju odločitev glede naraven način za spopadanje z menopavzo.

Pogosto so boljše rezultate dosežemo z uporabo menopavzi celovit izdelek, ki je strokovno in znanstveno oblikovan akreditirani in uglednih proizvajalcev rastlinskega izvora, ki lahko zagotovi ustrezno mešanje sestavin za povečanje terapevtske koristi, ki so potrebne za preprečevanje simptomov menopavze. Takšne celovite formule uporabljajo skrbno izbrane sestavine večkrat lahko ponudi večje terapevtske koristi, je pogosto bolje, kot da bi eno zelišče ali hranila sama.

Ne pa poskusite mešanje in ujemanje hranil in zelišč na svoje. To je lahko zelo nevarna za vaše zdravje in vašo denarnico. Potrebujemo razmerja sestavin, ki se popolnoma uravnoteženo z namenom, da bi bilo optimalno učinkovita.