Nekonvencionalno požiralnika Zdravljenje raka, Naravna sredstva

Konvencionalni sistemi za zdravljenje raka kot bolezen, ki je osrednja in simptomov, ki so lokalizirani v naravi, ampak tudi fizičnih ali nekonvencionalni zdravniki so mnenja, da je človeško telo notranji ekosistem, ki je zaprt in verjamem, da je bolezen povzročil zaradi disfunkcije ekosistem.

Po znanstvenik NASA z imenom Dr. Barbara Brennan, ki je izkazalo energetsko zdravilca, “vsaka oseba, ki je njegov gospodar svojega življenja. Lahko naredi veliko več stvari, kot je mogel misliti, ki vključuje pridobivanje ozdravitev celo terminalne bolezni. ”

Nekonvencionalni ali celovite požiralnika zdravljenje raka se najpogosteje podvomila Alopatsko zdravniki in bolniki preveč in s tem pristop pri akutnih fazah, ko gredo skozi konvencionalno zdravljenje. Bolniki, ki so začeli svoje celovite ali nekonvencionalne terapije imajo večje možnosti za pridobivanje pozdraviti, prej in imajo višjo stopnjo preživetja, čeprav so sprva sprejela konvencionalno zdravljenje.

Ayurveda je eden od učinkovitih nekonvencionalne načine zdravljenja esophageal raka, ki ponuja preizkušene zdravil. Glede na te vrste zdravil telo je pod nadzorom tridosha in raka je rezultanta ostrejših tridosha. Zagovarja čiščenje telesa redno spodbuja naraven način življenja in poudarja, dobro uravnotežene prehrane. Prvič, neravnovesje tridosha telesa obravnava nato zaostreni doše so odpravljene, zdravi prebavne motnje, zagotavlja hrano za telo, pomlajuje telo in krepi duha.

Narava zdravilo meni raka kot degenerativne bolezni, ki jo povzroča zaradi rakotvornih pripravi živil, kot so kole, hitre hrane, navade, kot so pitje alkohola, kajenje, paan žvečenje, strupenih zdravil, onesnaževanje okolja in poudaril način življenja. Naravno meni, da lahko organ, ki ga sam zdravi vse vrste bolezni, ko se prijetno pogoji ponovno ustvarjen.

Homeopatija je tudi eden od učinkovitih nekonvencionalnih zdravljenja raka. Glavni poudarek ni na bolezni v homeopatiji, vendar je poudarek na pacienta v celoti. Zdravljenje je zagotovljena z obnovitvijo ali napajanje ključno silo telesa. To je zelo poceni, preprost in varen preveč. Zdravljenje je podan v treh načinih, kot paliativno zdravljenje, zdravila, zdravljenja in managemental zdravljenja.

Siddha je najstarejši nekonvencionalna metoda zdravljenja uporablja za učinkovito zdravljenje raka. Zdravila Siddha so narejeni iz mineralov, zelišč in kovine. V skladu z rakom Siddha se lahko pride zaradi hrane, ki okusu grenko in so oster, nezdružljive niso vegi hrane, kontaminirane hrane, hrana stuff vsebujejo blato, kosti, las, trnje in kamenje. Način življenja odgovoren za raka je dejal, da je kajenje, žvečenje tobaka, preprečevanje naravnih nagone, kot so kašelj, kihanje, zehanje in tako naprej.

Drugi nekonvencionalni zdravljenja vključujejo akupunktura, akupresura, kitajsko vedske zdravljenja, celovit in duhovni pristop.

Naravna sredstva:

Obstajajo nekatere naravna sredstva, ki ponujajo obetavno zdravilo za raka požiralnika. Skupaj z naravnimi zdravili in dognano drugačno dieto vzorec, lahko nekaj preprostih prilagoditev svoj način življenja, da velike razlike v svojih prizadevanjih za podaljševanje življenja za več let. Lahko povečate svoje možnosti za preživetje raka na požiralniku zdaj ga poskušam teh dokazanih naravna sredstva razpravljali tukaj