Nezaželeni telesne mase in debelosti

To je postala državi epidemija. Živimo v družbi, ki živi v Fast Food Lane. Pred štiridesetimi leti, je bila večina obroki jedel doma z družino. Zdaj smo jedli zunaj ali na begu večino časa.
Kaj vse se je zgodilo, da sedi kot družina in uživa večerjo skupaj?
Vem, da je težko z večino družin, ki potrebujejo dva plač dohodki za preživetje. Obstaja zelo malo časa za tradicionalno večerjo. Tako smo naročite pico ali zadeti burger spoj za hiter obrok, in off gremo. Večina teh živil v konzervansov in nekaterih težkih kovin zelo visoka. Skoraj vsi izmed njih so
aluminija v takšni ali drugačni obliki. Siri, ki jih podjetjem, ki se uporabljajo v svojih cheeseburgerjev imajo aluminija v njem, da bi bilo bolj gladka in kremasta. McDonald je samo obrnil FDA povečati količino aluminija, da bi z okusom. Obstajajo številne zdravstvenih pogojev, povezanih s presežkom aluminija. Aluminij se je izkazalo, da je nevrotoksične spojina, če se dovoli vstop v krvni obtok. Bolniki, ki so izpostavljeni visokih voda dializo iz aluminija se lahko razvije encefalopatijo
(Okvara možganov) in / ali motnje kostnega mineralizacije.
Aluminij Predlagano je bilo tudi vzrok Alzheimerjeve bolezni, Lou Gehrig & rsquo; Parkinsonova bolezen in druge oblike senilne demence. Še vedno ni jasno, če aluminija pripelje do teh bolezni ali, če je to, da so bolezni povzročajo možganskih tkivih obdržati aluminija sekundarno.
Številni toksini v hrani in vodi povzročajo toksini zgraditi v telesu. Telo ima poseben mehanizem, ki jo uporablja za preprečevanje strupe iz neokuženih giblje okrog telesa. To obloge toksin v maščobo.
Mi uporabljamo maščobe za pokrivanje toksine, tako da nam ne more škoditi. To je dobro točke; postane slabo, ko imamo preveč strupov in telo proizvajati več maščob in smo pridobili nekaj kilogramov tukaj in nekaj več tam. Kmalu smo 20 funtov ali več po teži.
To je zelo težko prepričati telo zavreči eno stvar se uporablja, da se zaščiti. Moramo detox telesa in kot rezultat bo telo zavrže dodatne maščobe, kot ne bi bila potrebna. To se ne bo zgodilo čez noč; boste morali pravilno in telesno vadbo jesti, skupaj z režimom detox.
Uporabljam sistem čiščenja vode, ki alkalizes in mikro grozdov vodo. To omogoča, da voda, da se v celicah mnogo lažje, in ker je alkalna namesto kisline, nevtralizira kisline v celicah in toksinov nato splaknemo iz celic in poskrbljeno z ustreznim telesa organa. Oglejte si naš sistem čiščenja vode za več informacij o alkalno vodo.
Dodaj na tem zmerno programa vadbe in jesti zdravo in boste lahko shed teh nezaželenih funtov. Ne pravim, da je alkalna voda čarobna palica na uravnavanje telesne teže; to je samo en del zdravega življenjskega sloga. Ves ta knjiga je o zdravem načinu življenja.
Za tiste, ki želijo začeti živeti bolj zdravo s pomočjo prehrane, boste morda želeli, da gredo na Google in tip v & ldquo; zdrave prehrane & rdquo; V iskalni izraz. Obstaja seznam več kot 15.000.000 spletnih mest, ki pridejo gor. Prepričan sem, da je stran, ki boste našli pomoč. Obstaja tudi veliko podjetij v svetu v off-line, ki pomaga ljudem izgubiti težo. Samo je treba začeti živeti svoje življenje bolj zdravo.
Bom dotaknil toksičnosti bolj pa v nadaljevanju.
Detox Regiment: Dober detox polk je, da žličko posušenih Chaparral zelišč in ga namočite čez noč v eni skodelici sobni temperaturi vode. Zjutraj piti tekočino in jo napolni nazaj gor z eno skodelico vode za naslednje jutro. Po treh dneh spremeniti zelišče in ne to tri-dnevnega cikla sedemkrat več kot 21 dni. To bo očisti kri, tako da lahko kri očisti celice. Morda boste prav tako želeli piti 8 oz skodelico vode z & frac12; žlica pecilnega praška trikrat na dan za
pet dni, da pomaga razstrupljanje in nevtralizacijo kislin v telesu. American Medical Association (AMA) je bilo navedeno v članku, pred približno dvema letoma, da bakterije in virusi ne morejo živeti v telesu, ki je v pravilnem PH razponu od 7,3 do 7,45. Ta hitra sredstvo bo tudi pomagalo pri kisline prebavne motnje in bolezni refluks kisline.
Obstaja veliko jedi, ki pomagajo zgraditi strupenih odpadkov v našem telesu. Večina od teh so vnaprej obdela živila, kot so meso in ameriških sirov. Mnogi od teh živil imajo aditivov in presežne količine soli, ki niso dobri za vas. Eden od dodatkov, sira aluminij.
Meso je treba izogibati:
1. Govedina s hormoni in antibiotikov širokega spektra
2. Bologna
3. Caged postavljeno piščanec z hormonov in antibiotikov širokega spektra
4. Salami
5. Večina predelani proizvodi perutnine, kot so piščančje in puranje zvitke
6. Ocvrte meso vseh vrst. (Poskusite pečen ali na žaru – je veliko bolje za vas)
Vse ameriški siri z aluminijem dodal.
Meso, ki so varna za uživanje:
1. prosta reja kokoši brez hormonov ali antibiotikov širokega spektra
2. Grass napaja prosta reja goveje meso
3. Grass napaja prosta reja bivolov
4. prosta reja puran
Siri iz Evrope; aluminij je prepovedana snov v svojem sir.