Nizek libido zdravil – kitajski Zelišča dokazano način, da ga stopnjevati

Če ste iskali, da ozdravi nizek libido dober kraj za začetek je z nekaj kitajskih zelišč, ki so bili uporabljeni za stoletja za boj proti nizko libido, ga okrepiti in izboljšati splošno zdravje. Tu bomo videti kot nekaj dobro znanih zelišč in nekatere, ki so morda niso tako znane na Zahodu, vendar se je izkazalo, da pomaga težav s pomanjkanjem libida.

Najprej je treba imeti v mislih, da so kitajske zelišča učinkovita, saj lahko pomaga ciljno splošno dobro počutje, da ne samo, da lahko poveča svoj spolni nagon verjetno boste počutili bolje kot dobro. Oglejmo si močan koktajl zelišč za pomoč vaš libido in da se boste počutili bolje.

Cistanche Bark

Cistanche Bark je pomembna zdravilna rastlina v tradicionalni kitajski medicini in je priljubljena že več tisoč let. Je tonik zelišče, ki poveča in izboljša prekrvavitev. Cistanche ima ugled za povečanje energije in ohranjanje mladostnosti in je odličen anti aging zelišče. Uporablja se za okrepitev bistveno funkcijo ledvic, pa tudi spolne organe in povzroči odvajalo, za zdravljenje impotence in prezgodnje ejakulacije.
Cnidium

Cnidium seme vsebuje več spojin, vključno s kumarini, osthol, imperatorin, glucides in hepatopretektivno seskviterpeni. Cnidium semena, ki niso tako dobro znani na zahodu, so eden od najbolj učinkovitih naravno sredstvo za povečanje spolno slo in povečanje libida. Deluje kot zdravila na recept za povečanje proizvodnje dušikovega oksida in zavirajo PDE-5. To omogoča močno erekcijo pojavijo ter ohrani za daljše časovno obdobje. Cnidium kot stranski produkt tudi pomaga spodbujati boljšo prekrvavitev.

Epimedium grandiflorum Izvleček – “Horny Goat Weed”

Ta rastlina je več kot le Privlačen ime – to je eden od najpomembnejših zelišč za spolno potenco v kitajski medicini uporablja že več kot 2000 let, za boj proti erektilne disfunkcije in impotence.

Deluje kot pomlajevalno tonik za lajšanje utrujenost in zmanjšanje stresa. Študije so pokazale, da deluje na več načinov za pomoč moško spolno delovanje.

Prvič, horny goat weed deluje kot adaptogen, ki povečuje stopnjo adrenalina, noradrenalina, serotonina in dopamina, ko so nizke spodbujanje energije, vendar pa hkrati zmanjšuje raven kortizola, ko so povišana, zmanjšuje raven stresa v telesu . Visoke pogoji stres in povečana raven kortizola povzročajo utrujenost in to je seveda velika strast morilec

Drugič, obnovi nizke ravni tako testosterona in ščitničnega hormona v normalno stanje, povečanje spolni nagon.

Končno, pohoten koza plevela vsebuje različne flavonoidov. Eden vidno flavonoid je icariin, ki je cGMP specifično PDE5 inhibitor kot droge sintetičnih recept, da pomaga vzdrževati erekcijo dlje. Med spolnim vzbujanja je erekcija posreduje dušikovega oksida in Horny Goat Weed vrhovi do ravni te ključne kemikalije, ki omogoča sprostitev krvnih žil, ki povzroča kri združiti povzroči erekcijo. Dušikov oksid je ključnega pomena za erekcijsko in upada s starostjo in pohoten Goat Weed vodi to pomembno kemikalijo dodal.

Ginkgo biloba

To je eden od najbolj priljubljenih svetovnih telesa toniki in boljšo spolnost.

Ginkgo biloba pomaga izboljšuje pretok krvi in ​​kisika po telesu, vključno z okončin, medtem ko je njegov antioksidant ukrepi pomaga pri ohranjanju zdravega tkiva, ščiti krvne žile in zmanjša arterioskleroze lezije.

Del svojega antioksidativnega delovanja pomaga razpolovno dobo od endotelija sprostitev dejavnik, pomemben za daljše erekcije.
ginseng

Najbolj priljubljena rastlina na svetu in je bil uporabljen kot telo tonik stoletja.

Schizandra Berry

Schizandra jagode so dobro ne bo več znano, na Zahodu, vendar so starodavna močan kitajski afrodiziak, ki so verjeli, da poveča spolno energijo na splošno in krepitev spolne organe. Na mentalni ravni, da pomaga v boju proti utrujenosti in stresa, ki so glavni vzrok za “niso pri volji”, ki ogromno moških trpi.

Nad imate šest kitajskih zelišč, ki lahko pomagajo dviga libido in boj proti glavnih vzrokov za erektilno disfunkcijo, ki vključujejo: Pomanjkanje dušikovega oksida, testosteron, nizko raven energije, stres in utrujenost. Ne samo, da se bo nad koktajl zelišč pomaga kot nizko libido zdravilo pa bo tudi pomagalo bolje počutite na splošno. Danes, več podjetij, ki ponujajo različne naravnih zdravil in zelišč, vse v enem tabletke, tako da je primerno, da se sprejme in dobili vse hranilne snovi v enega vira.