O Flowers

Rože so del Narave lepote že več tisoč let. Rože so bili uporabljeni z zdravili za več let, in nekaj cvetje, korenine in listi se še vedno uporablja v farmacevtski uporabi kot volčja češnja s skupnim imenom je belladonna Atropa in je skupna divji cvet, čeprav strupena se uporablja za medicinske namene, ki jih farmacevtski izdelki po vsem svetu.
 
Cvetovi se uporabljajo tudi v naravnem zdravljenju njihovih zdravilnih zdravilnimi lastnostmi. Tako kot regrat za izdajo adstrigentno, suhe slive za zaprtje, rdeča malina pusti, da bi na menstruacije. Vsakdo, ki se zanima za cvetlični in zeliščni izročilu lahko najdete podatke v kateri koli objavi alkimijo. Dober vir informacij za začetnike je na lokalni Co op, trgovinah z zdravo hrano je drugo mesto za videti, lahko vaš lokalni knjižnici ali knjigarni tudi pokažete, da knjige, ki se lahko učijo, kako uporabiti cvetje in zelišč v vsakdanjem življenju.
 
Rože so bili uporabljeni za dekoracijo za tisoče let, kot tudi danes mislimo cvetja kot gesta ljubezni ali prijateljstva. Uživamo cvetje in njihov vonj od zunaj vrtovih in cvetličnih gred. Mislimo cvetja v poroke, pogrebe in druge posebne priložnosti.

Uporabljamo tudi rože krasijo naše domove v posebnih dogovorov, ki so rože svile ali resnična. Cvetovi se uporabljajo tudi v različnih obrti. Starodavni iz vsega sveta so uporabljali cvetja, kot barve ali črnila. Rože so bili uporabljeni za barvanje material, preja, nit, celo volne.

Rože so bili uporabljeni tudi kot telesnih okraskov ven skozi starosti ne samo v šestdesetih in zgodnjih sedemdesetih let.
 Cvetovi imajo tudi poseben pomen, povezane z njimi, ki je bil zelo priljubljen v srednjem veku in viktorijanske dobe. Victorian folk lore imel veliko vere v cvetja zato pravi “ljubi me, ne ljubi me«

Pomisli, ko si bil otrok in si šel tromping skozi gozd in naletel na nekaj daisys in njihovimi se je zgodilo, da je vila obroč, ki je blizu, če je bil lore prenašala skozi svojo družino vaše nadrejene ali starih staršev, bi ti rekel, da izberete marjetico in da želijo na njem pred polaganjem v pravljice prstan kot darilo vile.
 
Rože so bili uporabljeni v naravi religij za tisoče let, kot tudi. Cvetje v receptih, ki jo jeste zdaj šteje Prijetno postavka solata, zlasti na zelo drago restavracijo. Zelo sem bil presenečen, ko sem videl solato služila s cvetjem, saj je večina ljudi, ki sem je znano, ni imel pojma, ljudje lahko celo jesti cvetje. Večina ljudi mislili, da so bruto in jih ni bilo mogoče zamisliti kot hrana.
 
Obstaja veliko različnih načinov, cvetovi so igrali vlogo v zgodovini in v svetu svoje težko celo misliti vseh pogledih. Naslednjič, ko hoja po parku ali obvestilu dvorišče prevzema, kako so vaši cvetje domovi za pajki. Vem, da si možganski Fuj … ampak ti pajki jesti škodljivih žuželk v vašem dvorišču. Torej, v občutljivem ravnovesju življenja imajo svoje mesto tudi rože.