Obnavljanje Penis občutljivost poškodovanega ali niso dovzetni penis Nerves

občutljivost penisa je odvisna od zdravja živcev teče skozi svoj ‘tkiva. Celotna penis je napolnjena z različnimi živci, ki lahko poberem občutek za dotik, bolečino, pritisk, vročino in seveda užitek. Skoraj 85% vseh spolnih užitek živčnih receptorjev v moškem telesu so jih najdemo v penisu, vendar tako kot vsi živci lahko postanejo trajno poškoduje skozi slabe prehrane, telesne poškodbe ali bolezni. Penis posebni vitamini, zdravila rastlinskega izvora in razumnega samooskrba bo še dolgo pot za zaščito živcev v penis, da se zagotovi dolgo in srečno življenje.
olja
Naravna olja so pomembni za delovanje živcev. Vsak živec v človeškem telesu je obdana z voskasta snov, imenovano mielin – brez njega živčnih zaznave ni mogoče pravilno posredovanje in postanejo prekine. Mielinska je izdelan predvsem iz omega 6 maščobnih kislin, kot je oleinska kislina. Prehranjevalne olive, orehi, ameriških orehov, indijskih oreščkov, lanu, chia semena in arašidi so vsi veliko načinov za povečanje oleinske kisline in drugih omega 6 olj v vaši prehrani vsak dan. Poleg tega se lahko uporabi oleinske olja kisline bogati penis podporo lokalne zdravje kože in živcev. Karitejevo maslo, olivno olje, grozdnih olje, kokosovo olje in arašidovo olje vsi vsebujejo lep zneske oleinske kisline. Hladno stisnjeno olje so vsi varni za zunanjo uporabo, in se pogosto pojavlja kot podlago za številne naravne kreme in mazila.
hranila
Živci potrebujejo hranila, da bi optimalno delovanje. Posebni mikrohranila, vključno vitaminov, mineralov in aminokislin, ki jih živčnem sistemu uporabijo za olajšanje sinaptične sporočil. Ko živčne tkiva utrpela škodo, študije kažejo, da lahko nekatera hranila koristi proces zdravljenja. Vitamina D, B12 in folne kisline so bili raziskani za njihovo sposobnost, da popravi mielinsko ovojnico okrog živcev. Ti vitamini lahko klinično korist pacientov, ki trpijo zaradi bolezni živčnega sistema, kot je multipla skleroza. Poleg tega so potrebni za tvorbo zdravih kožnih celic L-karnitin, vitamin C, E in železo. Ko je koža močna, elastična in navlažena, senzorični živci so veliko bolj občutljiva in dovzetna.
botanični izvlečki
Tradicionalni sistemi zdravljenja so uporabljali rastlinske zdravilo za stres, živcev in libida za sto let. Danes, znanost začenja razumeti bioaktivne snovi te rastline vsebujejo in kako lahko koristijo zdravju penis in zdravje živcev. Šentjanževka (Hypericum perforatum) je eden izmed najbolj priljubljenih zdravil rastlinskega izvora, ki se uporabljajo za podporo živcev zdravje in zdravljenje nevropatijo. Vendar pa je vsaj ena študija pokazala, da se lahko ukrepi iz šentjanževke na zdravje živca v najboljšem primeru blage. Damiana (Turnera diffusa) Dokazano je, da podpira libida in spolnega zdravja v nekaterih študijah, najverjetneje deluje preko živčnega sistema. Levji Mane Mushroom (Hericium Erinaceus) smo preučevali z raziskovalci iz Tohoku University na Japonskem za njegovo sposobnost, da izboljša delovanje živcev. Njihova študija je pokazala, da Levji Mane stimulira encim Nerve rastni dejavnik, ki omogoča rast in delovanje živcev po vsem telesu.
Penis zdravje Cr & egrave; mes
Cr & egrave; mes, ki se uporabljajo neposredno v penis lahko podpirajo tako na zdravje živcev in zdravja penis. Po dnevno pranje, suho drgnjenje, masturbacija ali spol, lahko kožo penisa postane kaljeno in suha, zmanjšuje občutljivost živcev. zdravje Penis formule za zdravje moškega organa (večina strokovnjakov priporočamo man1 Man Oil) vsebujejo veliko vitaminov, vključno z vitaminom C, D, E in A, ki lahko podpirajo zdravje in popravilo živcev, spodbujajo cirkulacijo in olajša zdravo reprodukcijo nove kožne celice. Ta hranila so v kombinaciji z aminokislinami in karitejevo maslo za hitro absorpcijo in se lahko uporablja dnevno za spodbujanje zdravja tkiva in krvnih žil v penisu.