OCD zdravila – Kako se znebiti OCD z Citalopram

Se mi zdi zelo močno zdravilo z imenom citalopram, da je zelo učinkovita pri zdravljenju tesnobe, ki poganja strah, ki poganja eno do obsesije. Deluje s kemikalijami v možganih, da izravna seratonin. Obstajajo stranski učinki seveda. Sam sem doživela spolno neželeni učinki, ki me manj ŽELJO seksa.

Ugotovil sem, da sem dobil tudi težo jemanja zdravila. Vendar pa to ne pozdravi OCD, ampak pošteno, lahko pa bi bilo lažje. Vendar pa sem premagal svojo OCD brez drog. Ko sem bil ob tem citalopram drog, sem ugotovil, anksioznost veliko lažje obravnavati, zato sklepam, da je od OCD je anksiozne motnje, po definiciji bo pomagal ljudem z OCD.

Ena stvar, ki jo je treba prinesel vašo pozornost, je dejstvo, da bo sam ne zdravila ozdravi vaše OCD in če si kdaj želeli, da bi dobili off zdravila, boste morali naučiti spretnosti in orodja uma je potrebno ustaviti OCD naravno. Ni načina, da se znebite OCD z zdravili. Obstajajo načini za uporabo zdravila skupaj z nemedicinske orodij, ki vas pozdravi z OCD.

Ne pozabite, da ko boste postali odvisni od zdravil za OCD, ko osvoboditi off od njih, lahko borijo več z obsesivno-kompulzivno motnjo, potem ko se je začelo. To je pomenilo, da so nepristranske informacije, da vi in ​​vaš zdravnik pretehtati prednosti in slabosti. Samo pisanje iz moje osebne izkušnje s to vrsto droge.

Sem sprejela drugih drog, kot je Lexapro in drugi v tem razredu. Našel sem citalopram delati najboljše za mene osebno. Vendar pa lahko traja da bi morali poskusiti različne vrste, da bi našli enega, ki dela za vas, in tisti, ki vam pomaga dobili rezultate, ki jih potrebujete. Jaz osebno vem, da imajo vse te zdravil stranskih učinkov in nekateri od njih so lahko dolgoročne neželene učinke, ki pa sploh ne vedo o tem še ni.

Morate biti zelo previdni pri sprejemanju mediction in poskrbite, da ga bo točno tako, kot je predpisano in ga ne kombinirati s čimerkoli, ne da bi se prej posvetovali s svojim zdravnikom in ali s farmacevtom. Niti ne združujejo naravna zelišča ali sredstva, ne da bi se obrnete na svojega zdravnika.

Na primer, ki združuje nekatere kontracepcijske tablete s sv. Šentjanževka lahko ubije nekatere ženske, zato je nujno, da ne združite zdravila s čimerkoli, ne da bi se posvetovali s svojim zdravnikom ali farmacevtom!

Torej, kaj bi rekel, da vas je, da, ko boste našli zdravilo, ki je pravi za vas, potem morate začeti učiti nekaj, ki niso zdravilne tretmaje, kot so kognitivne vedenjske terapije in zdravila, naj bi bilo lažje za vas, da se izpostavi vašo tesnobo.

Jaz bi priporočal le zdravila za tiste, ki imajo hude primere OCD, kjer ne more delovati, kot je šel na delo ali v šolo ali na katere vpliva tip OCD, kjer vpliva na vaše dihanje veliko. Samo poskrbite, da karkoli narediš, da se posvetujete s svojim zdravnikom, preden kaj storite v tem članku, obdobje.