Odkrivanju najboljših naravnih protivnetnih Zelišča za vnetje Relief

Kronično vnetje je glavno gonilo velikega števila kroničnih bolezni, vključno srčnih bolezni, diabetesa, artritisa, psoriaze in Alzheimerjeve bolezni. Čeprav je velik izbor protivnetnimi zdravili, je treba za varnejšo protivnetno zdravljenje, je še naprej povečevala, zaradi priznanih neželenih učinkov, povezanih z dolgotrajno uporabo protivnetnih zdravil. Poleg tega se vse bolj varnostni zadržek glede interakcije z drugimi zdravili.

Starost stari kitajski in Ayurveda medicine ponuditi alternativno rešitev za nadzor kroničnega vnetja. Pravzaprav veliko zdravilnih zelišč, ki se uporabljajo v tradicionalni kitajski medicini in ajurvedski medicini za tisoče let, ima protivnetne lastnosti. Na podlagi dolgoletnih raziskav o boleznih, povezanih z vnetjem in protivnetnih zdravil in zelišč, se mi zdi, da so protivnetna zelišča underappreciated in premalo v boj kroničnih vnetnih bolezni.

Razvijejo varne in pomembne protivnetne izdelke za neizpolnjene zdravstvene potrebe, da namenijo več let za iskanje najboljše protivnetnih zelišč, ki lahko zagotavljajo varno olajšave vnetje zaradi različnih zdravstvenih stanj. Menijo, da bi bilo treba pri izbiri narave najboljših protivnetna zelišča, ki temelji na:

–Long In izjemne evidence učinkovitosti iz tradicionalne medicine

–Abundant Farmakološke študije, objavljene v medicinskih revij

–Solid Dokazi iz kliničnih študij z uporabo naprednih orodij sodobne medicine

–Well Uveljavljenih varnostnih zapisov

Naslednji zelišča so bile dodane na seznam najboljših naravnih protivnetnih Zelišča:

Zmogljiv protivnetna Herb – Scute

Scute (Scutellaria baicalensis, Huang qin) se uporablja že stoletja v tradicionalni medicini, ki skrbijo za vnetja, infekcije, alergije, raka, in glavoboli. To je bilo v veliki meri raziskane v sodobni medicini, z več kot 1200 izdelkov, na katere se sklicuje PubMed.

Scute so pokazale, da imajo protivnetno, antibakterijsko, protiglivično, antivirusno, antialergijski in anti-tumorske lastnosti. To je ena od najbolj pogosto uporabljeni kitajski zeliščni medicini v vzhodnih in zahodnih zdravil.

Bioaktivnost to zdravilo rastlinskega izvora je zaradi radikalne čistilnih dejavnosti komponent Flavone. Glavne aktivne sestavine za zniževanje vnetje vključujejo baicalein, baicalin in wogonin.

Na podlagi objavljene znanstvene in klinične raziskave, Scute in njenih aktivnih sestavin

–Inhibit Širok spekter vnetnih mediatorjev, kot ciklooksigenaze-2, levkotriena B4, IL-1 beta, IL-2, IL-6, IL-12, TNF-alfa, 12-lipoksigenaze in prostaglandina E2.

–Reduce Sproščanje dušikovega oksida in prostih radikalov. Doslej je bilo več kot 60 flavonoidov najdemo v koreninah Scute.

–Suppress Rast rakavih celic in povzročijo smrt rakavih celic. Novi rezultati so pokazali, da so flavone komponente Scute toksičen za tumorske celice, vendar netoksični za normalne celice.

–Diminish Diabetična oksidativni stres, je glavni vzrok za diabetično makro in mikro-žilne zaplete. V kombinaciji z anti-diabetičnih zdravil, Scute povzdigne antioksidativne encime jeter, povečuje raven inzulina, in zmanjšuje trigliceridov in ravni holesterola.

–Protect DNK iz rakastih mutacij, stimulira obnovo poškodovane DNK.

–Inhibit Tipa I in II, hiper-občutljivosti reakcije na astme in alergij. Nedavni pregled več kot 2000 rastlin, Scute je bilo opredeljeno kot eno od prvih dveh zelišč, ki so pokazali najbolj močne anti-histamina učinke.

–Protect Živčne celice pred poškodbami in škodo prek več poti, kar pomeni, aktivira gene, ki uravnavajo preživetje možganske celice, povečujejo prekrvavitev možganov z angiogenezo in Neurogeneza, zmanjšanje nevrotoksične dejavnike in pro-vnetnih mediatorjev, proizvedene v možganih kot posledica normalne in nenormalno staranje možganov.

–Display Široko paleto protivirusnih in aktivnosti anti-HIV.

–Block Dostop imunskih celic in zmanjšanje vnetne odzive, ki so povezane z atopijskim dermatitisom / ekcem.

–Suppress UVB-inducirane MMP-9 in VEGF, vzročni dejavniki draženja kože in poškodbe.

Starodavno protivnetno Herb – Coptis

Coptis (Coptis chinensis, kitajski goldthread, Huang lian) je dokumentirana, kot ena najstarejših kitajske medicine. Po kitajski farmakopejo, Coptis je eden od najmočnejših zelišč do jasne toplote, suho vlago in toksinov.

Coptis je bil uporabljen kot osnovno sestavino za zdravljenje vnetnih stanj, kot črevesnih in pljučnih infekcij. Prav tako je eden izmed glavnih sestavin v kožo sredstva za luskavica, ekcem, akne, absces, in nevrodermitisa.

Coptis sta obširno raziskovali v sodobni medicini, z več kot 2600 člankov v PubMed. Farmakološki učinki Coptis vključujejo širok spekter anti-bakterijske, anti-glivične, protivirusno in protivnetno. Poleg svojih protivnetnimi lastnostmi, je tudi vazodilator in ima antipiretike, anti-driske, anti-razjedo in anti-tumorskih učinkov.

Na podlagi znanstvenih in kliničnih raziskav, Coptis in njenih učinkovin

–Inhibit Bogate provnetnih mediatorji in celične površinske molekule, ki sodelujejo pri vnetnih odzivov.

–Improve Občutljivost na inzulin, poveča izražanje insulinskih receptorjev, nižji krvni sladkor in zmanjša odpornost na inzulin in sladkorno boleznijo tipa 2.

–Reduce Nastanek prostih radikalov in oksidativni stres, preprečuje oksidativne poškodbe in poškodbe sevanja povzroča.

–Suppress Nevrovnetne odzivi, zagotavlja zaščitni učinek pri različnih nevrodegenerativnih in nevropsihiatrične bolezni, kot so Alzheimerjeva bolezen, kap, depresijo, shizofrenijo in anksioznosti.

–Exhibit Proti širjenju in aktivnost proti raku z različnimi mehanizmi.

–Prevent-Glukokortikoidi povzroča izguba kostne mase tako, da zavira resorpcijo kosti in izboljšanje tvorbo kosti.

–Induce Apoptoza imunskih celic hiper-aktiven, zavirajo avtoimunske odzive.

–Control Dozorevanje maščobnih celic, preprečuje debelost in antipsihotično drog povzroča telesne teže.

Amazing Protivnetno Herb Tumeric

Kurkuma (Curcuma longa) je bil uporabljen v ajurvedski in tradicionalni kitajski medicini že stoletja. Veliko se uporablja v tradicionalni medicini za zdravljenje žolčevodov, anoreksija, kašelj, diabetičnih ran, jetrne bolezni, revmatizem, in sinusitis. Aktivna sestavina kurkuma je kurkumin, ki ureja več ciljev, vključno transkripcijskih faktorjev, rastnih faktorjev, proteinov celičnega ciklusa, vnetnih citokinov, encimov, in na površini celic adhezijskih molekul.

Kurkuma je prejel velik interes kot potencialnega terapevtskega sredstva za preprečevanje in zdravljenje različnih malignih bolezni, artritis, alergije, Alzheimerjeve bolezni in drugih vnetnih obolenj.

Temeljijo na znanstvenih in kliničnih študij, kurkuma in njegovega aktivnega kurkumina sestavino

–Stimulate Celični antioksidant obrambo in zaščito celic iz oksidanta izzive in staranje.

–Shield Nevroni in zmanjšanje nevrona izgubo, izboljšanje učenja in spominske primanjkljaje, ki jih varuje živčni sistem pred oksidativnim stresom.

–Prevent Napadi in zaščito pred rubež povzroča poslabšanje spomina.

–Improve Občutljivost za insulin in zmanjšanje koncentracije glukoze.

–Retard Degradacija sklepnega hrustanca in spodbujajo kondrocitno presnovo v osteoartritisa.

–Reduce Rast rakavih celic in metastaze v pljučnega raka, raka prostate, raka dojke in rak debelega črevesa.

–Enhance Celjenje ran s povečanjem proizvodnje kolagena in izboljšuje strukturo in delovanje tkiva.

–Protect Kožo pred poškodbami sonca z zaviranjem matrične ponižujoče encimov, ključne regulatorji degradacije kolagena in fotostaranje.

–Prevent Kronična ultravijolične B (UVB) -irradiated poškodbe kože, vključno s spremembami v debelini kože in elastičnost, pigmentacijo in gub.

Kurkumin ima nizko topnost v vodi in slabo absorpcijo skozi črevo. Za premagovanje teh omejitev, se priporoča velika količina ali formulacija z drugimi sestavinami.