Omega 7 od Rakitovec – starodavno Skin & Health Care Secret

Prepričan sem, da ste že slišali za zdravstvene koristi z omega 3, 6 in 9. Vendar pa ste že slišali za Omega 7 in svojo neverjetno notranje in zunanje koristi za zdravje?
Omega 7 izhaja iz Rakitovec pomaga vlažijo in pomirjajo telo & rsquo; s občutljivih notranjih organov, zlasti sluznice, ki linije želodec / GI trakt, zgornja dihala in vagine, kot tudi njene koristne, zunanje koristi kože in anti- staranju lastnosti. To je obsežno zgodovino tradicionalne uporabe v Tibetu in Mongoliji za telo & rsquo; s občutljivih notranjih organov, zlasti s sluznico, ki linije želodec / GI trakt, zgornja dihala in vagino. To je ta botanični preselite sposobnost, da pomaga vlažijo in blaži teh občutljivih notranjih območij, ki jih je rezana tradicionalnih zeliščnih sistemov naredili.
Omega 7 od Rakitovec je skrivnost za nego kože prenaša na tisoče let iz antične Grčije. Legenda pravi, da so zmagoviti Grki presenečeni, da je njihov sovražnik preselite konji niso preživeli le v džungli, ki je bogata z naravno botanično vir Omega 7 olja iz Rakitovec, ampak da so njihovi konji močnejši in so sijoče in sijoč las. Tako je latinsko ime za Rakitovec (navadni rakitovec), kar pomeni, & ldquo; Shiny Horse & rdquo ;. Seveda, Rakitovec postala legendarna za izboljšanje nanosa tekmovalne konje v antični Grčiji. Starogrški zdravje besedila pripisati Theophrastus in Dioskorid obravnavali številne zdravstvene koristi Rakitovec. Njegova uporaba je pohvalil tudi v več tibetanskih zeliščnih besedil; vključno z & ldquo; rgyud Bzi & rdquo; (Štiri knjige iz farmakopeje).
Palmitoleic kislina je ključni vir Omega 7 je neverjetno lastnosti podporo kože. Palmitoleic kislina je naravna sestavina zdravo kožo in je zelo učinkovit antioksidant zagotavlja močan anti-aging podporo zaradi svojih kontrolnih sposobnost prostih radikalov. Ta ključna sestavina Omega 7 je tudi močan pomirjevalna, ki je snov, ki pomirja in vlaži kožo in pospešuje obnavljanje tkiva.
Omega 7 od morja krhlika vsebuje tudi več deset fito-hranila, ki negujejo kožo, in podpirajo prebavni in sluznice zdravje membrane. Vsebuje tudi popolno vitamin spekter E, ki vsebuje tako tokoferole in tokotrienole. Vitamin E je dobro znano, za zdravljenje in popravilo kožno tkivo. Fitosteroli iz Omega 7 edinstvene celjenje ran koristi. Omega 3, 6 in 9 maščobnih kislin v Rakitovec podporo v telesu preselite naravno vnetni odziv za spodbujanje zdravega kolagena, ki izboljšuje tonus kože in upočasnjuje staranje kože. Omega 7 maščobne kisline prevladujejo maščobne kisline v epitelijskih celičnih membran. Ti so verjeli, da imajo pomembno vlogo pri zaščiti telesa & rsquo; s celične membrane pred oksidativnim, fizični in čustveni stres. Morska krhlika olje lahko vsebuje do 50% omega 7 maščobne kisline.
Posebna tehnologija, imenovana “superkritični Pridobivanje CO2” omogoča Rakitovec preselite širok spekter sestavin, ki se ekstrahirajo za optimalno korist. Ta postopek ne uporablja heksan in drugih industrijskih topil v procesu ekstrakcije, ki je veliko bolj zdravo za vas in vašo kožo. Ta superkritičnim nežno prinaša koristne sestavine Rakitovec v nizki toplote in kisika okolju. Pri iskanju najboljše kakovosten vir Omega 7, je pomembno, da si za to vrsto metodo ekstrakcije za zagotovitev polne zdravstvene koristi Omega 7 se sprejemajo in da so brez kakršnih koli težkih ostankov topil. Superkritični Omega 7, ki ga Novo poglavje uporablja ta posebni proces ekstrakcije v vseh svojih zeliščnih botaničnih formul.
Superkritični Omega 7 od Rakitovec je eno hranilo, da bi morali vsi upoštevati vključitev v svojem vsakodnevnem zdravja kože rutino – ne le za zunanje koristi za zdravje in kože, temveč tudi za koristi notranje za zdravje kot dobro. Upoštevajte te spletne povezave za več inforamtion na superkritični Omega 7, ki jih Nova poglavja.
Naslednji članki zagotoviti več informacij o Omega 7 od morja Bukthorn:
Okrepiti Vaš Gut Seveda z Omega 7 od Rakitovec
Starodavni Skin & Health Care Secret Omega 7 od Rakitovec
Podatki iz tega člena niso potrjene s strani Ministrstva za zdravje. Informacije, vsebovane tukaj ni namenjen za diagnosticiranje, zdravljenje ali preprečevanje bolezni. Predlogi in ideje, predstavljene v tem članku, so le za informacije in se ne sme razlagati kot zdravniški nasvet, namenjen za diagnosticiranje bolezni, ali predpisanih namene. Informacije v tem dokumentu se ne sme uporabljati za zamenjavo storitev ali navodila zdravnik ali usposobljen zdravnik zdravstvenega varstva.