Opozorilo! Rdeča detelja in Mena Relief ali nevarnost?

Rdeča detelja in Mena nevarnost?

Rdeča detelja je rastlina, ki raste v divjini in večinoma se uporablja za pašo živine in drugih živali. To je po rodu rastlin Evrope, osrednje Azije in severne Afrike.
V Evropi je rdeča detelja rastlina (Trifolium Prantense) predvsem gojijo in se uporablja kot solata zelišče in kot tonik.
Tradicionalno je bil obrat uporablja za zdravljenje številnih pogojev, ki vključujejo: rak, oslovski kašelj, težave z dihanjem in kožnih vnetij, vključno z luskavico in ekcemi. To je bil uporabljen tudi kot čistilec krvi, izkašljevanje (pomaga jasno pljuč sluzi), izboljšanje cirkulacijo in pomaga pri čiščenju jeter.
Njen cvet ali vodja obrata je del uporablja za zeliščna zdravila. Cvetovi so nekoliko sladek in ima kroglaste glave rdečkasto-vijolično cvetje, ki tvorijo podlago za menopavzi pravnih sredstev, učinke in druge oblike zdravljenja.
Ugotovljeno je bilo ugotovljeno, da imajo estrogena podobne snovi, znanih kot izoflavoni (fitoestrogene), antioksidantov in antikoagulantno kemikalij večinoma imenovanih kumarinov predvsem v rdečem detelje zelišč. Vsebuje tudi druge koristne hranljive snovi, vključno z kalcijevim, krom, kalij in drugi.
Red Clover in koristi

Črna detelja učinkovito lajša simptome menopavze. V menopavzi so vročinski vali precej pogosta. Visoke koncentracije izoflavoni pomagajo pri pomoči vroče utripa simptomov, vključno z drugimi menopavze simptomov, ki so jih prinaša pomanjkanja estrogena. Ti vključujejo nočno potenje, težave s kožo, nihanje razpoloženja in ne spolni nagon. Črna detelja prav tako pomaga obnoviti nožnice redčenje in atrofijo.
Rdeča detelja je dobra alternativa za nadomestno hormonsko terapijo (HRT). Rdeča detelja je znano, da dobavo potrebnega estrogena pri ženskah, da ne bi prišlo do izgube pri ženskah. Zato je uživanje rdečega nageljnovih žbic ima enake ugodnosti kot HRT, ki se šteje kot manj drago v smislu stroškov. Ta rastlina se običajno jemlje kot dodatek.
Red Clover In neželeni učinki

Osebe, ki jemljejo rdeče detelje dodatke za obdobje več kot eno leto, lahko pride do nekaj stranskih učinkov.
Ti vključujejo naslednje:
glavobol
bolečine v mišicah
slabost in rogoz.
So blagi in ne potrebujejo zdravniško pomoč.
Vendar pa nekateri ljudje glede na njihove psihološke okoliščine ni mogoče svetovati, da to zelišče.

Med njimi so:
nosečnice
doječe matere
Ženske na Hormonsko nadomestno zdravljenje (HNZ)
ali tistih, ki so kontracepcijske tablete.
To je preprosto zato, ker se lahko rdeča detelja rastlina povzroči neželene interakcije z drugimi zdravili.
Ljudje na zdravila za redčenje krvi: Učinek za redčenje krvi in ​​čiščenje krvi se izgovarja, če uporablja rdeča detelja rastlina tako vodi v povečano tveganje za krvavitve. Zato bi morali ljudje pod tem zdravilom izogniti rastlin.
Ženske na raka zdravljenju drog: Rdeča detelja je povezano z zmanjšanjem raka. Toda Črna detelja preselite lahko s estrogena podobnih spojin poveča tveganje žensk v razvoju obloge raka maternice ali imajo negativen učinek na rast rakavih celic. Zato so ljudje s hormonsko občutljivih raka odsvetovati ob rdeče detelje obrat.
Administracija: Rdeča detelja je na voljo v različnih pripravkih. Med njimi so čaji, tinkture, tablet, kapsul, tekočih ekstraktov in drugih ekstraktov, ki so standardizirane na določenih vsebin izoflavoni.
Če povzamemo: Red Clover in lajšanje simptomov menopavze je mogoče s to zelišče, malo previdnosti in desni supplment za menopavzo bi dal nazaj na pravo pot!