Organic Črna Bean in Green Banana Rice

Tukaj je okusen obrok, da & rsquo; s hitro narediti in da & rsquo; je zelo zdravo. Polna veliko protivnetnih zdravil za artritis in drugih skupnih pogojev, in veliko probiotičnih gradbenih polisaharidov, ki pospešijo do naš imunski sistem in nas ohranja zdrave. Plus to jed vsebuje več antioksidantov kot borovnice.
sestavine:
3 – Skodelice Organic Brown Rice
3 – Skodelice Organic koriander Listi sesekljane
12 – Oz organske črnih oliv narezan
2 – Velika Organic Green Banane Olupljen in Narezani
1 – Velika Organic Red Bell Pepper
2 – skodelice kuhanega Organic črni fižol – Vsebujejo več antioksidantov kot borovnice
1 – Velika Organic Orange Bell Pepper
12 – Klinčki Organic česna mletega
1 – Velika Organic rumena čebula
4 – žlici Organic anata seme v prahu – za lepo rdeče barve
3 – žlici Organic česen v prahu
2 – žlici Organic Chili Powder – Mild
3 – Skodelice Organic Zelenih kakršne koli – razcepljena
1 Velika Organic Tomato – sesekljani za okras
Dovolj filtriran vode, da prekrije Vse
Sol in poper po okusu
(Po želji) – A Little Hot Sauce
V težkih ponev kuhanega rjavega čebulo in česen. Nato dodamo rjavi riž, s papriko, na anata v prahu, mleto česen, česen v prahu, črni fižol, zelene banane, koriander, čili v prahu in črnih oliv in dodamo toliko vode, da komaj pokriva vse in kuhamo, dokler se riž je pripravljen .
Sedaj pa se ohladi, in dodamo sesekljan zelenicah, sol in poper, in okrasimo z malo sesekljanega paradižnika na vrhu.
Ta recept lahko postrežemo toplo z malo pikantni omaki na vrhu ali pa bi lahko služil tudi kot hladno solato.
Zdravje Prednosti kuhanega zelene banane
Da, da & rsquo; s pravico kuhane zelene banane (ne Pisang) in jim okus super. Kuhane zelene banane so zelo priljubljene na pacifiških otokih, Srednji Ameriki, Južni Ameriki, Karibih, v Afriki, in kjer koli rastejo banane in jih je mogoče najti v supermarketih v teh dneh.
Plus, da so poceni in imajo veliko zdravilno moč!
Vitamini & ndash; Kuhane zelene banane se marmelada polna čudovito vitamina B-6 pomemben za presnovo in vsak encimske reakcije v našem telesu, in vsebujejo tudi veliko kalija, da & rsquo; je pomembno za zniževanje krvnega tlaka, preprečevanje kapi, pomaga pri stresu, gradi močna kosti, presnovo prihodov, igra zelo pomembno vlogo pri vodne bilance, in pomembno tudi za možgane, srce in delovanje ledvic. In zelene banane vsebujejo vitamin C, močan antioksidant, ki preprečuje bolezni in krepi naš imunski sistem.
Hujšanje & ndash; Kuhane zelene banane deluje dobro tudi za hujšanje, saj so polne & ldquo; Odporen Škrob & rdquo; da se ne razgradi v prebavilih in pomaga zniževati holesterol in krvni sladkor preveč. In kuhane zelene banane so v ogljikovih hidratov in kalorij, vsebuje veliko vode nizka, kot tudi za pomoč naše telo absorbira več kalcija. Plus kuhane zelene banane, ki nam pomagajo gorijo več maščobe in povečati našo presnovo & hellip; zaradi česar so odlični za športnike.
Colon Health & ndash; Kratko verigo maščobnih kislin (Odporni škrob), ki so pomembni za zdravje debelega črevesa in pomaga pri zdravljenju kolitisa, IBS, in drugih bolezni debelega črevesa. V bistvu tam preselite protokol, imenovan & ldquo; Green Banana Therapy & rdquo; da & rsquo; je vse okoli jedo kuhan zelenih banan, 30 minut pred jedjo drugih živil za preprečevanje težav črevesja. V resnici jedo kuhane zelenih banan je preprost hiter način za skrb za našo debelo črevo bolezni. kuhano tudi zelene banane upočasni prebavni trakt, dodamo vlakna v svojo prehrano, in vsebuje vlaknine, da & rsquo; je koristno, da probiotičnih bakterij v našem debelem črevesu. V bistvu glede na National Institute of Health kratko verižnih maščobnih kislin so dobro znani za preprečevanje raka na debelem črevesu. In kuhane zelene banane vsebujejo tudi velike količine pektina, ki je pomembno za črevesja in se konča z zaprtjem.
Zmogljiv Anti-driska Food & ndash; najdemo v Pediatric nalezljive bolezni listu študije so pokazale, da so kuhane zelene banane zelo učinkovit proti driski & hellip; in bolezni, rada šigelozo. Če ima drisko bo jedo kuhano zeleno banano konča hitro. Več raziskave kažejo, da je kuhano zelene banane delal tudi za zdravljenje driske. V resnici je bilo kuhano zelene banane zelo učinkovita pri zdravljenju driske v študiji s skoraj 3.000 otrok v Bangladešu.
Odlično za želodčnih razjed preveč! & Ndash; Kuhane zelene banane so super za pomirja stran želodčnih razjed, ker so dobra antacid. In zelene banane pomaga sluznice želodca, da proizvajajo več sluzi jo tako ščiti pred kislino in razjede tako preprečiti in omogoča želodčnih razjed zdraviti.
Uporablja & ndash; Lahko zavre zelenih banan in jih pretlačimo in jih uporabiti kot pire krompir, jih dodajte v zeleno solato z jablan in oranžno rezine, ki jih uporabljajo v juhe, enolončnice in strojar namesto krompirja, lahko celo zeleno pito banana, lahko škripcih njih, jih lahko dodate v salso, in jih je mogoče predelati v cmoki in veliko bolj okusnimi poslasticami.
Climate Change & ndash; Mnogi znanstveniki so rekov, ki s podnebjem bo sprememb banane in rajske postanejo zelo pomemben vir hrane in zelene banane so zelo poceni, dobra hrana.
Ne pozabite, da Eat Organic – Ekološko je najboljši način, da gredo, ker redno sadje in zelenjavo vsebujejo do 6 raka povzročajo kemikalije, 12 hormonske motnje kemikalij, in 10 drugih bolezni, ki povzroča kemikalij zdela, ni dobro. Eat Organic in ostati zdrav!
Uživajte v tem veliko degustacijo recept
Dr. Paul Haider – Master zeliščarja