Organske Gold Review

Organske Gold je eden izmed zadnjih novosti v vse večje industriji mrežnega marketinga. To je uspelo ustvariti en izdelek iz dveh panog, ki so bili pogosto obravnavajo kot neposredna nasprotja, skoraj bilijon dolarjev industriji kave in ja, skoraj bilijon dolarjev zdravja in dobrega počutja industrije. Preden sem šel nadaljnje, popolno razkritje, nisem na noben način povezan s Organske Gold. Ok, kava, ali vsaj kofein v njej, se običajno šteje nezdravo, vendar to ne ustavi več milijonov tukaj v Ameriki in drugod po svetu od začetka njihovega dan z vsaj eno skodelico kave na dan, včasih veliko več . Toda zdaj organsko Gold ponuja potrošnikom skodelice zdravo kavo in podjetnikom priložnost, da se denar v na dveh največjih trendov v današnjem svetu. Vaše prvo vprašanje je lahko, kako je mogoče kava šteje zdrava, čeprav?

Pravzaprav organsko Gold ima številne druge izdelke poleg kave. Govorim o čaja, vroče čokolade in izdelkov za nego kože, da naštejemo samo nekatere. Vsem je skupno to, da vsi vključujejo Ganoderma lucidum. Ganoderma, znan tudi kot reishi ali ling zhi, je goba, ki je bila obdelana na Kitajskem več kot 4000 let. Ta goba, imenovan tudi kralj zelišči na Kitajskem, je bila uporabljena predvsem za številne medicinske namene. Ta goba je bilo rečeno za lajšanje utrujenost, znižujejo holesterol in visok krvni tlak, poveča vzdržljivost in okrepiti imunski sistem. Ugotovljeno je bilo tudi, naj bi zmanjšali rakave tumorje in upočasnijo njihovo rast! Zdaj bo organsko Gold ponovitev vam povem, da se ne zdravstvene trditve o svojih izdelkih, vendar ne prepozna iz številnih pričevanj veliko količino “naključnih” primerov ljudi, katerih zdravje izboljšajo uporabo njihovih izdelkov. Na žalost nisem imel priložnost, da vzorec proizvoda, tako da ne morem govoriti z okusom ali kakršnih koli koristi za zdravje, da sem doživela. Ampak sedaj, sem slišal nihče ne reči nič slabega o izdelku.

Prav tako sem slišal koga reči nič slabega o priložnosti. Videl sem nekaj videoposnetkov iz nekaterih dogodkov ali funkcij organsko Gold, in v njih sem videl veliko žgane do distributerjev. To me običajno pove, da so ljudje denar, veliko denarja. Obstaja veliko poudarka na življenjskega sloga v video posnetke in top distributerjev in očitno uživa vse razkošje bogastva. Zgornji distributer v Organske Gold naredi več kot 4 milijone $! In tam so vsaj štirje drugi, vključno z nekdanjo sprejemnik Denver Broncos Rod Smith, ki so kar blizu $ 1 milijonov evrov na leto. Načrt nadomestila je trdna. Obstaja sedem načinov, da se kompenzirane, vključno s trdno binarni načrta za dolgoročne ostankov in hitro start bonusi za start-up pakiranjih ali v prvih naročil, da dajo denar v žepu hitro.

Iskreno ne vem veliko o tem, kako novi distributerji so usposobljeni in se vrti do hitrosti. Ampak lahko vam povem, da je organsko Gold nekaj precej impresivno voditelji. Seveda, vse se začne s ustanovitelj in CEO Bernard Chua in njegovi viziji podjetja in njegovega zavzemanja za uporabo Ganoderma. In tam so top distributerji in voditelji kot Taurea Avant. Imel sem srečo, da se udeležijo usposabljanja Taurea gostila približno letom dni, ko je bil kar na šestih številk na leto v drugi družbi, tisti, ki sem še vedno ukvarjajo z. Ne le, da Taurea storiti posebne treninge izdelkov, vendar je poučevala miselnosti, osebni razvoj, internet marketing, omrežja trženje, pa je bilo nekaj posebnih tehničnih treningov preveč, kot blogging, video marketing, optimizacija iskalnikov, itd sem se naučil zelo veliko iz ji.

Zdaj bi lahko napisal knjigo o Taurea, ampak bom poskusil, da bo ta kratko.
Obstajata dve stvari, mislim, da je pomembno, da veste o njej. Številka ena, pred približno šestimi meseci, Taurea odšel iz te družbe prej sem omenil in da šest sliki prihodkov, da se pridružijo Organske Gold. To bi moralo povedati veliko o Organske Gold.
Število Dva, vse odkar je zapustil to družbo, me je imenovan, ali me po e-pošti, ali me vsaj enkrat IM’ed na mesec, da vidim, kako sem delal z stvari me je in učil, da vidim, če bi lahko bila za vse nadaljnje pripomorejo k meni. Ona me še nikoli ni vprašal za toliko kot kovanec za njeno pomoč, in ona ni nikoli poskušala me kupiti nekaj guru izdelek. Ona ni niti me je prosil, da se pridružijo Organske Gold.
Ona mi pa povej, kaj počne, še posebej, če počne nekaj novih treningov. Ona je ena od tistih redkih ljudi, ki sega pomagati nekdo drug rezultat namesto ples v končni coni. Torej, če razmišljate o vstopu organo Gold in iščejo vodjo, nekoga, ki ve, kako boste dobili, kamor želite iti, potem google Taurea Avant. Tudi če niste zainteresirani za pridružitev organo Gold, bi morali iti na njeno spletno stran in si oglejte svojo zgodbo. Ne boste razočarani.

Če povzamemo, organsko Gold je odlična priložnost. Imajo zanimiv izdelek, izdelek, ki je skoraj vsaka odrasla oseba uporablja. Mislim, saj so ljudje izvedeli več o Ganoderma potem je to priložnost, se bo samo še povečevala. Ali ne more ustvariti velik dohodek z organo Gold bo v veliki meri odvisna od vaše sposobnosti za promet priložnost. Ob mentorja kot Taurea Avant vam bo zagotovo trajalo dolgo pot. Vendar je še vedno pomembno, da se naučite, tako da lahko dal priložnost, pred čim več ljudi, kot je mogoče tržiti. Prav tako je pomembno, da se naučijo, kako vzvoda sistemov, tako da lahko avtomatizirati veliko nalog, povezanih s trženjem.
Torej ne gre za vprašanje, ali organsko Gold deluje. Verjemi mi, da ne. Vprašanje je, bo delate? Ali ste pripravljeni trdo delati? Ali ste pripravljeni delati pametno? Če boš naredil tako, organsko Gold je vsekakor vozilo, ki lahko dobili, če želite iti.