Ormus, enoatomarne Gold je to Popolna Superfood?

ORMUS (včasih navedena tudi kot Orme, monoatomskega elementov in / orm državnih materialov) je razred fizično ločenih atomskih mineralnih snovi, ki so edinstvene oblike snovi, ki se pojavljajo, da se približajo stanju Eter ali sesalcem ali čisto energijo kot normalna stvar, kot je skupna mineralov in atomske spojin najdemo na periodnega Mendeleyev je od elementov.

Te različne snovi, tudi zdi, da je treba tesno vtkana v tkanino živih bitij. Se zdi, da je povezana s tem, kar povzroča vse, da “v živo”. Te oblike snovi ima lahko atrakcija za nebesa, in s pomočjo ustreznih oblik gibanja in katalizatorjev, bodo aetherialize in lebdi (ali dejansko spadajo navzgor). Takšne snovi v spiralnem gibanju in v kombinaciji z vodikovimi in žveplovih spojin bi lahko bil vzrok za vse rastlinske in živalske rasti navzgor proti težnosti (verjamemo, da lahko, v nadzorovanih znanstvenih pogojih, dejansko izpodrinejo silo gravitacije, kar povzroča lebdenje). Te snovi niso kot druge atomske enote snovi najdemo na periodnega sistema elementov. Ko izoliramo in ločimo od drugih matičnih materialov, te snovi prikaz zavest. Se preselijo za pobeg izolacijo s skoki (ali Teleporting) v bližini soli, olja, vodnih virov, in tudi sama atmosfera.

ORMUS atomov ali minerali so kemično opredeljeni ločen razred snovi, tako kot halogeni ali kovin, razen Ormus atomi ne zdi umestitev na dvodimenzionalni periodnega sistema elementov. Zdi se, da izoliramo ali mikro kasetne bitov atomskih materialov, ki so bližje, kot je bilo že omenjeno, na čisto energetsko stanju vakuuma (Eter ali ničelni točki) Ormus elementi. Ormus elementi lahko vidni izgled (ko izoliramo in osušimo) silicijevih podobnega, keramičnih praškastih snovi.

Ormus elementi očitno kažejo v naši stvarnosti (globoko v zemlji, v lava, v soli, v oceanih, na vzmeti, itd), kot v zloženih snovi, ki pod določenimi vrstami stimulacije, se bo odvijal v kovino. Ormus bi lahko bil vir vseh kovin. Zato moramo opredeliti ORMUS elementov v odnosu do kovine, ki jih lahko Rasprostirati v (npr Ormus baker, Ormus zlato, Ormus rodij, itd)

To nas pripelje do zanimivega neposredni predpostavki: kaj, če je cel periodni sistem elementov, znanstvene katalogizacijo atomov (vodik, helij, ogljik, kisik, žveplo, dušik, kalcij, jod, zlato, itd) nepopolna? Potem vse, kar so nas učili o atomski vsebnosti vode, kamni, dragi minerali, dragi kamni, kristali, rastline, živali, itd, je nepopolna.

Odkrito je bilo v zvezi s tem, da se, kar se imenuje ogljik pravzaprav ni vedno ogljik; včasih pa je nekaj drugega. Kaj se imenuje kalcijev pravzaprav ni vedno kalcija; včasih pa je nekaj drugega. Kaj se imenuje silicij pravzaprav ni vedno silicija; včasih pa je nekaj drugega. Kaj se imenuje železo včasih pravzaprav ni vedno železa; včasih pa je nekaj drugega. In to je nekaj drugega, je pravzaprav ORMUS.

Ta material je dalo znotraj vsakega človeškega bitja. David Hudson, ki je prisotna dan alkimist, ki “ponovno odkril,” Ormus v bazaltne skale v puščavi Arizona, kaže, da bi lahko toliko, kot 5% mase suhe snovi našega živčnega sistema Ormus elementi (zlasti: Ormus rodij in Ormus iridium), ki temelji na Ormus ekstrakcije je vodil na tele in prašičje možgane.
Zdi se, da je eden od največjih znanstvenih odmor kanale doslej ponovno odkritje ORMUS v naših časih, ki jih Alchemist David Radius Hudson; ki jih je revivified in dal nov pomen velikim alkemijskimi spisih zgodovini.

Zaradi dinamične narave komunikacije v naših časih, podatki David Hudson (kot posnete in prepisane v svojih slavnih predavanj za publiko v Dallas, YELM, Vancouver in globalne znanosti, ki so na voljo na internetu) razkriva alkimistično skrivnosti v obliki, ki je razumljivo in koristno, da laik kot tudi radoveden domači znanstvenik ali blagim uglajen superheroj.

David Hudson je nekaj inovativnih odkritij. Ugotovil je, da so ORMUS Minerals prisoten pri živalih, rastlinah in v tleh Zemlje same v različnih koncentracijah. Hudson tudi odkrili, da lahko Ormus desetkrat bolj obilen v človeških tkivih kot vseh mineralov (npr. Cink, baker, jod, krom, itd) skupaj. Posledice vsega tega, saj se nanaša na prehrano, postalo jasno. Kaj pa, če smo bili pomanjkljivo v Ormus mineralov? Kaj pa, če smo že pri tem napačno vrsto mineralnih dodatkov? Ali je možno, da smo (in naši predniki), nikoli ni bila napolnjena do roba z Ormus mineralov? In zato nikoli ne doseže svoje polne zmogljivosti osebne moči?

Raziskava Hudson je vodila k teoriji, da se Ormus elemente lahko zbirajo posamezniki, ki zaužijejo Ormus v različnih oblikah (hrana, koncentrirane dopolnil, atmosferskih virov, izvirsko vodo pri viru, skozi kožo, psihično-meditativno). Ormus se lahko izloči.

Sumimo, da se Ormus lahko kopiči in izloči iz dveh vrst dokazov: 1) smo ugotovili, da fizični učinki, ki jih tisti, čutil, ki jemljejo Ormus mineralnih dodatkov se zdi, da se kopičijo. 2) Ormus elementi se lahko izvlečejo iz urina. Zato je logično sklepati, da je vsebnost Ormus elementov v človeškem telesu, dinamično, ni stabilna.
Ugotovili smo in zbrali podatke že vrsto let kažejo, da nekatere rastline bodisi “moje” in zadržijo Ormus elemente v svojih živih celic v gostoti kot druge rastline ali jih koncentrira v velikih količinah, tako, da druge rastline ne. Čeprav ta seznam še zdaleč ni popoln (in zelo nepopolne), lahko zdaj rečemo, relativno gotovostjo, da ORMUS bogati-rastline in edibles vključujejo:

Mandeljni
Aloe vera
Marelične koščice (notranji pit kamna)
Cvetni prah (divje, predvsem iz vulkanskih območjih)
Bloodroot
Modro-zelene alge iz Klamath Lake, Oregon
Korenje (odvisno od vsebine Ormus tal)
Chamae Rose
Čokolada (organska čokolada vsebuje Ormus niklja po MiraculeWater.com)
Kokosova voda (wild)
lan olje
česen
Goji jagode (v polisaharidov)
Trave in zrna (če ga gojimo z razredčenim ocean vodo ali z ustreznim gnojilom, trave in zrna vsebujejo pšenica, ječmen, koruza, riž, sladkorni trs, itd)
trte semena
Honey (divje, predvsem iz vulkanskih območjih)
macesen lubje
Medicinske gobe (reishi, Cordyceps, coriolus, bukova kresilka, shiitake, maitake, itd)
Gorčica (rjavi in ​​kamen-zemlja, ki jih MiraculeWater.com poročali)
Noni sadež
propolis
Matični mleček
ovce kislica
Brest lubje
Šentjanževka
Vanilije (celi fižol)
Vodna kreša
Bela lubja bora

To postaja vse bolj in bolj jasno, da so super živila in super zelišča planeta osredotočiti Ormus mineralov več kot drugih živil. Možno je, da bodo prihodnje analitični podatki potrjujejo prisotnost visokih koncentracij Ormus v Spirulina, Chlorella, morskega fitoplanktona, maca, alg (kot tudi druge morske alge), konoplja (in mnogih drugih semen), koprive, beluši, ginseng, Astragalus, ho shou wu (fo-ti), mačke parkelj lubje, pau d’arco lubje, Tulsi, ashwaganda, treesap (javor, bor), veliko jagod (acai, borovnice, maline, robide, Schizandra, ginseng jagode, spikenardberries, gosi jagode, inkovskega jagode, itd).

To so glavni živila iz superheroj. Predstavljajte si, pomlajevanje in hidratacijo vsakega od vaših celic. Slika vsako svojo celico kot galaksija z predenje črno luknjo (singularnosti) na sredini in obnovi Event Horizon (membrano), ki omogoča, da Magnetizovati nove ravni energije, zavedanje in celične odnos.

V največji film vseh starosti, se zdi, da GSO kokice in visoko fruktozni koruzni sirup sladki koren se bo treba nadomestiti z najboljšo hrano doslej.

 IN SO I MAKE ORMUS !!!