Osvoboditi debelo črevo parazita

Zelišča so bili uporabljeni za zdravljenje bolezni stoletja. Zlasti na Kitajskem, so zelišča zdravilo dokumentirani vrača v več kot 2.000 let. Danes, zelišča imajo veliko skupnega. Znano zelišča, kot so poprove mete, kamilice, česna in drugih zelišč, ki se uporabljajo za kuhanje. Poleg tega jih lahko uporabljamo tudi pri zdravljenju bolezni, kot so rak, srčne in jetrne bolezni, težave s kožo in drugih zdravstvenih pogojev.

Zelišča so se začeli, da pridobijo pozornost medicinskem svetu kot verodostojno nadomestno obliko zdravila. Ker je v zadnjih desetletjih, je veliko farmacevtskih zdravil, so bile razvite na osnovi zelišč, in po vsej medicinski strokovnjaki še naprej preiskuje uporabo zelišč pri zdravljenju različnih vrst zdravstvenih pogojev. Ker so mnogi ljudje ponovno odkrivajo prednosti zelišč, celo kulinarični svet odloča, da bi jedli zdravo z zagotavljanjem hrane prežeta z različnimi vrstami zelišč.

Mnogi Različni Uporaba zelišč

Vsaka vrsta zelišč ponuja različne zdravilne koristi, ko se porabijo ali v kombinaciji, skupaj z drugo vrsto zelišč. Na primer, agrimony uporablja kot protivnetno, adstringentno in zdravljenje prebavnih motenj, medtem ko je jelša krhlika znano, da dobro deluje kot odvajalo.

Če iščete zelišče, ki znižujejo holesterol in vsebujejo veliko vitaminov in mineralnih snovi, lucerna ali koprive je lahko rastlina. Pri zdravljenju ran, lahko aloe ali drugih vrst posušenih zelišč se uporablja kot dezinfekcijsko sredstvo in pomirjajo rane.

Obstaja veliko različnih vrst zelišč, ki pomagajo pri zdravljenju prebavnih težav in motenj. Ta zelišča vključujejo angelike, janež, blackberry, melone, ingver, maline in drugi. Za težave z jetri, Roka, regrat, mleko Čičak, Oregon mošt dobro kot nadomestni zeliščni zdravila.

Uporabite lahko tudi zelišča, kot so Dong Quai za zdravljenje hormonskih motenj, ali Česen za menstrualne regulatorji in Sarsaparilla ali divji jam kot predhodnik proizvodnjo hormona.

Nekatera zelišča, kot so ameriški omele in ginseng, lahko pomaga tudi pri zniževanju krvnega tlaka, medtem ko podvojitev kot pomirjevalo. Druga zelišča, kot so rumeno dok lahko zagotovi pozitivne učinke na krvi, ki jih zdravljenje anemije problem.

Če želite, da izgubijo težo (ki ga mnogi od nas), so zelišča, kot so lovorike semena, ginsenga, lotus leaf, Ginko Bilboa, jabolčni ali kombinacijo različnih zelišč mislili, da pomaga pri upravljanju teže.

Večina teh zelišč lahko del vaših dnevnih obrokov, ki vam popolnoma naraven način pridobivanja optimalnega zdravja. Vendar, če ne more pripraviti zdrave ekološke obroke dnevno, lahko vedno posvetujte s svojim zdravnikom za prehrambeni dodatek, ki je enostaven, da porabijo skoraj brez priprave.