Palmarosa Essential Profil olje

Palmarosa (Cymbopogen martinii var. Motia)
organska iz Madagaskarja
Palmarosa eterično olje se včasih zmotno imenuje Rose Geranium. To prijetno dišeča olja je tropska trava, ki prihaja iz iste družine rastlin kot limonske trave in citronele. Proizvajalci korporacija izdelkov pogosto uporabljajo palmarosa za Ponarejen čisto Rose olje.
Kot Rose olje, palmarosa je odlična za kožo. To stimulira razmnoževanje celic in ima edinstveno kakovost, da lahko ravnovesje kože & rsquo; s proizvodnjo sebuma (olja). Uporablja se lahko na roke, obraz, noge, in po vsem telesu za akne, okužbe kože, brazgotine, rane in gube.
Palmarosa vsebuje kemikalij, mircena, linalool, geraniol, geranil acetat, dipentene in limonen, med drugim. To cvetličnih olje je zelo varljiv. Večina eterična olja, ki so antiseptično, protibakterijsko in protivirusno imajo izredno močne in včasih neprijetnih vonjav kot origana ali Ravensara. Vendar pa je nežen palmarosa deli vse te vrline brez odvračanja pozornosti od slab vonj. Te lastnosti bi bilo koristno za zdravljenje skodle in vre. Mešati s sivko in razredčili z aloe vero, lahko palmarosa se uporablja za zdravljenje okužb kvas.
Ayurvedic zdravniki uporabljajo palmarosa za nevralgija, išias in revmatizem. Znano je, kot teka stimulans kot dobro in je bil uporabljen za zdravljenje anoreksije.
Palmarosa tudi spodbuja prebavni trakt. Dokazano je, da pomaga zdraviti E. coli okužbe in grižo.
Cvetlični vonj palmarosa ureja srce tako fizično kot čustveno. To lahko pomaga enostavnost stres in živčni izčrpanosti. Palmarosa vezni prilagodljivost in občutek čustvene varnosti. To nas tolaži in dvigne težo od naših psiho. Ta tropska trava nas uči, da naj gredo in sprejeti spremembe kot stalnica v našem življenju.
Tukaj na Kamala na lastno LLC, ki jih uporabljamo palmarosa v naši Harmony kože milom in naše Bik mešanica, med drugimi izdelki.
Ni znano, opozorila, povezani s pravilno uporabo palmarosa eteričnega olja.