Penis Sensation Izguba – penis Občutljivost mogoče obnoviti

Ko je penis koža nenehno izpostavljena draženje, se drgnejo, drgnjenje ali druge manjše, kronične poškodbe, koža odziva z oblikovanjem debelejši, bolj trpežne zunanjo plast, da bi preprečili nadaljnjo škodo. Medtem ko je ta callusing učinek je bolj opazna na rokah in podplatih, ista stvar zgodi z erogena kožo penisa. S pogostimi masturbacijo ali spol, okoljskih dražilne snovi, ali samo konstantno drgnjenja oblačil, postane zunanji sloj penisa desenzibilizirati, kar ima za posledico izgubo penisa občutek. Dobra novica je, da se z uporabo izdelkov za osebno nego, ki vsebujejo penis posamezne vitamine in minerale in naslednjih nekaj enostavnih predlogov, se izguba penisa občutka ne pomeni nujno konca spolnega užitka.
Zakaj pride do izgube penis občutek?
& Bull; Aging & ndash; Kot moški starosti, nevronska občutljivost na vseh delih telesa začne zmanjševati. Vid, sluh in okus so vsi prizadeti, ki se začne že v tridesetih letih, in penis koža ni nobena izjema. Večina moških poroča določeno stopnjo zmanjšanja občutljivosti penisa v daljšem časovnem obdobju.
& Bull; Obrezovanje & ndash; Medtem ko so nekateri ljudje poročajo, da obrezovanje ne vpliva na njihovo občutljivost, je zelo pogosta pri obrezanih moških, da bodo imeli izgubljeno penis občutek. To se pogosto domneva, da so posledica izpostavljanja izredno občutljive kože ana (penis glavo) do trenja ne koristi naravne mazanje, ki ga kožice.
& Bull; Samozadovoljevanje & ndash; Pogosta masturbacija, predvsem suho drgnjenje, lahko poostriti kožo penisa in zmanjša občutljivost penisa. Poleg tega lahko penis bistvu postanejo pretirano vajeni pri čemer stimulirani v & ldquo; desno & rdquo; Tako povzroča zmanjšanje odziva na druge oblike stimulacije, na primer s partnerjem.
& Bull; Slaba prekrvavitev & ndash; Kroženje igra veliko vlogo pri sposobnosti občutenja otipljivo občutek. Na primer, lahko zaspati z roko po telesu povzroči začasno otopelost v prsti. Tesna oblačila, debelost, pa tudi kolesarjenje lahko omeji pretok v penis in povzroči izgubo taktilno občutljivost.
& Bull; Alkohol in tobak uporabo & ndash; Alkohol, kot tudi kemikalije v tobaku, lahko uničijo z živčnim sistemom in zmanjša sposobnost čutijo spolni užitek. Moški, ki kadijo ali pijejo redno obstaja tveganje za izgubljeni penis občutek.
Ali je mogoče obnoviti občutljivost penisa?
S pravo strategijo, lahko penis občutek obnoviti, ali nove živčne poti se lahko oblikujejo, kar sex prijetno dejavnost v prihodnjih letih. Ključno je, da se ustvarjalno in skrb za penis kožo s hranili, ki so namenjeni za podporo zdravo kožo in delovanje živčnih celic.
& Bull; Vizualizirajte & ndash; Spolna vzburjenost ima skoraj toliko opraviti z vizualno stimulacijo, kot z dotikom. Notranja vizualizacija erotičnih slik, gledanje partnerja ali celo gledanje odraslih filmov lahko še dolgo pot v smeri zaostrovanja živca občutek na penisu.
& Bull; Izogibajte masturbira pred spolnimi odnosi & ndash; Za moške, ki se srečujejo z izgubo občutljivosti, vzdržijo masturbacijo za nekaj časa lahko damo na kožo in živčnih celic priložnost, da se opomore. Vzdržijo masturbacijo pred srečanje z spolni partner lahko poveča vzburjenje in povečati občutljivost penisa.
& Bull; Eksperimentirajte z različnimi položaji & ndash; Spreminjanje pritisk na penis skozi eksperimentiranje z novimi položaji lahko ustvarijo nove vrste občutek in poveča čuten užitek. Uporaba položaje, opisane v Kamasutre, na primer, lahko povečujejo penisa občutek in poveča spolno užitek.
& Bull; Uporabite penis zdravje cr & egrave; me & ndash; Uporaba formule hranil, ki vsebuje vitamine in minerale za podporo kože in živcev lahko pomaga preprečiti izgubo penisa občutek in obnoviti občutljivosti, pa tudi povečati splošno zdravje penisa.
Izbira penis zdravje cr & egrave; me
Da bi bili učinkoviti, bi formula penis zdravje (kot man1 Man olje) vsebuje kombinacijo vitaminov A, B5, C, D in E, ki delujejo skupaj, da kožo mladostno, voljno in dovzetna za stimulacijo. Naravni vlažilci, kot karitejevo maslo preprečuje sušenje in utrjevanje kože, medtem aminokisline, kot je acetil-L-karnitina zagotavlja metabolične podpore in delo za preprečevanje staranja in celične poškodbe penisa kože.