Penis Žulji 101 & ndash; Prepoznavanje in Banishing boleče, grde rane

Penis mehurji ima lahko različne vzroke, ne pa vse rane na penisu so simptomi spolno prenosljivih okužb. Vendar pa je večina penis mehurji imajo patološko vzroka in jih je treba zdraviti s kvalificirano zdravstveni delavec. Razumevanje možnih vzrokov za penis rane lahko pomaga moškim, da bi njihovi zdravniki ugotovili osnovni problem in razviti ustrezen načrt zdravljenja. Poleg tega lahko po nekaj pravil penis nego zdravo-razumske pomaga moškim, da se prepreči večino vrst razjede na prvem mestu.
Nekatere najpogostejše videl vrst penis mehurji so opisane tukaj:
1. Herpes- herpes simplex virus (HSV) je eden od najpogostejših vzrokov za mehurji v predelu medenice. To se širi skozi tesen stik in lahko povzroči solzne mehurji, ki se nagibajo, da se razpoči in nato skorja več, kot tudi srbenje in rdečico. Posamezniki s HSV bo potrebno zdravljenje doživljenjsko za nadzor simptomov, saj trenutno ni zdravila.
2. Syphilis- ena skupna spolno prenosljiva okužba, ki je sifilis povzročajo bakterije, ki lahko povzročijo dodatne simptome, kot so vročina, kožni izpuščaj, otekle limfne žleze, in izpadanje las. Če je ne zdravimo, se lahko ta bolezen povzroči izgubo spoznanja, slepoto ali celo smrti. Sifilis je mogoče pozdraviti z antibiotiki, če je ulov v zgodnjih fazah.
3. Scabies- ta infekcija parazit lahko povzroči izjemno srbenje, izpuščaj in mehurji na genitalij in drugih delov telesa. Parazit se najpogosteje širi z neposrednim stikom, vendar imajo posteljnino, oblačil ali drugih osebnih predmetov, lahko privede tudi do prenosa. Zdravljenje garje splošno vključuje recept kožne kreme ali ustno zdravil; okužene osebe so prav tako svetujemo, da temeljito razkužiti vse oblačila, posteljnino, preproge in druge materiale, kjer je mogoče skriti za garje parazitov.
4. Kvas infekcijskih lahko kvasovka Candida, ki je najbolj znan po okužbi žensko kvas povzroči tudi kvas zaraščanje pri moških. okužba kvasovke lahko povzroči srbenje, rdečina, oteklina, beli mehurji na penis in debel, včasih močen razrešnico. Zdravljenje Candida kvas vsebuje aktualne protiglivično kreme; če je okuženo posameznik v spolni odnos, bo treba obravnavati tudi njegov / njen partner.
5. Folliculitis- okužene foliklov lahko povzroči nastanek mehurji-Puš napolnjen, navadno okoli gredi las. Folikulitis ni nalezljiva in običajno izgine sama, čeprav se lahko ustrezno skrb za higieno in uporabo vlažilnih pomaga k hitrejšemu reševanju problema.
6. Cancer- Kožni rak penisa lahko označimo s mehurji ali penis rane. V primeru raka te rane praviloma ne celijo, in lahko izcedka tekočine ali krvavijo. Medtem ko je manj pogosta kot v drugih obravnavanih vprašanjih tod lahko rak je resna, zato je treba kakršne koli nenavadne simptome penisa oceniti zdravnik.
7. trenja Končno suho drgnjenje med ročnim stimulacijo mogoče zgraditi trenje, ki povzroča mehurji dvigniti na zunanjih plasti kože. Uporaba lube in vodenje koža dobro navlažena, ob vsakem času lahko pomagali odpraviti to težavo.
Kako skrbeti za penis in promocijo zdravja
Vsi ljudje lahko koristi od obdelave penis pravico, in to se začne z igranjem varno. Moški, ki so spolno aktivni morajo biti previdni pri izbiri partnerjev in preden se ukvarjajo v intimi govoriti odkrito in pošteno o morebitnih zdravstvenih vprašanjih. Razen če nekaj je zavzeto in monogamna, je najbolje, da uporabite zaščito pregrade za vsak naleteli na izogibamo prenosljivo bolezen ali okužbo.
Beyond prakticiranje varne spolnosti, bi moral penis in celotno mednožja treba oprati vsak dan odstraniti pozidano nesnago, znoj in drugih telesnih tekočin, ki se je nabral. Po drugi strani pa navadne mila so na splošno preveč oster za občutljivo kožo na tem področju, tako da pri uporabi blago čistilo ali preprosto gre čez območje z mehko krpico in toplo vodo, je priporočljivo.
Poleg tega se uporabi ciljno penis kremo hranil (večina zdravstveni strokovnjaki priporočajo Man 1 Man Oil), lahko dobavi penisa kožo z vitalno vlage in hranilnih snovi, ki lahko pomaga, da se prepreči drgnjenje, poveča odpornost proti nalezljivim boleznim in kožo naredi mehko, gladko in voljna. Posebej formulirana vitamin krema je treba uporabljati vsak dan po prhanju ali kopanju v največjo korist.