Pisava brahmi – Zeliščni Brain Tonic za povečanje pomnilnika

Potrebno je dovoljenje Boga za človeštvo. s božanskih sil in blagoslov matere narave obogaten, pisava brahmi je rastlina, ki je bil imenovan za njeno učinkovitost v dvignil skupni duševno make up človeškega bitja. Ni dvoma pisava brahmi je najbolj odličen naravni vir na voljo za povečanje mentalne sposobnosti in krepitev sposobnosti možganov.
Prednosti Bacopa / BRAHMI
    * Bacopa se najpogosteje uporablja, da bi dobili boljšo mentalno budnost, ter spodbujajo učenje in učni uspeh.
    * Bacopa izboljšuje intelekt, zavest in mentalno.
    * Bacopa pomirja um in spodbuja sprostitev.
    * Bacopa sproža sintezo beljakovin in dejavnosti v možganskih celicah.
    * Bacopa izboljšuje spomin, duševno jasnost in dolgo življenjsko dobo.
    * Bacopa zmanjšuje anksioznost, nemir, in senilnost.
Številne nedavne znanstvene študije so pokazale, da pisava brahmi pomaga pri izboljšanju razum.
Pogosta vprašanja
Koliko časa Bottle trajalo?
Kapsule pridejo pakirani v škatlah s po 60 enot, mora vsaka traja približno 2 tedna, za eno osebo. .
Kako dolgo, dokler vidim rezultate?
V blagih primerih spominskih težav, lahko rezultat je viden v 3-4 dni porabe. V hujših primerih pomnilniških medsebojno povezane težave, več kot nekaj tednov, se lahko zahteva, da vidim učinkovite rezultate. Priporočamo 2 meseca dobave za opazovanje uspešno dolgoročno izboljšanje.
Kaj je priporočeni odmerek?
Za odrasle, 2 kapsuli zjutraj in zvečer najpozneje obroki. Najodličnejše če ga jemljemo z mlekom
Ali je varno uporabljati vse z delom?
Da! Pisava brahmi je pomirjajoč učinek, vendar pa, za razliko od sintetičnih pomirjeval, ki imajo pogosto stranske učinke poliranje um, da dejansko izboljša duševno jasnost. Torej okužijo izboljša svojo pozornost v ko delate pod stresom, zlasti prek izpit dni.
Je varno za otroke?
Pisava brahmi ali Bacopa nima škodljivih učinkov in je popolnoma varna za otroke.
Pričevanja
“V bistvu sem pred kratkim slišal BRAHMI naravno zelišče za povečanje pomnilniške moči. Pravzaprav sem hotel, da jo uporabljajo kot spomin booster in dolgoživost možganov. Začel sem z uporabo tega izdelka za približno 3 mesece nazaj in od enega meseca, zdaj jaz sem občutek svežine in ustrezno zdaj je moje razpoloženje dobro, tudi v primerjavi z letom prej, zahvaljujoč BRAHMI. “- Steve Broadmon, Avstralija”
Učinek BRAHMI
Bacopa raste v močvirnih krajih in se gojijo v južni Indiji. To je Diuretik, srca, Nervine in Tonic. Sporočeno je, da bi dobili boljše intelekt, zdravljenje astme, hripavost, duševne bolezni, epilepsije. To je močan živčni tonik in anti anksioznost sredstvo. Se zdi odlična za srce.
Popoln obrat se uporablja za zdravilo namen. Ta rastlina se uporablja, da bi dobili boljši proces učenja, obnoviti spomin, izboljša moč govora in domišljije, enostavnost živčni in psihične obremenitve, in je zaposlen v primerih norosti, epilepsiji, histeriji, aesthenia in živčnih okvar. Ob BRAHMI vam lahko pomagajo pri doživlja boljši občutek za dobro počutje v času nemir, tesnoba, nespečnost, utrujenost, oblačnosti mišljenja in pretirano aktivnega duha. Zelo uporabna pri zdraviti z motnjo pomanjkanja pozornosti, ta rastlina povzroča občutek miru in miru in hkrati olajšati koncentracijo, stimulira živčne dejavnosti. Prav tako se uporablja kot čistilo krvi in ​​se šteje uporaben za vse vnetja, kronične kožne bolezni, visoke vročice, izpadanje las in s kontrolo krvnega tlaka.
Bacopa Kontraindikacije, toksičnost, opozorila in varnost
Do danes niso bili opaženi neželeni učinki z Bacopa. Kot pri vseh prehranskih ali zeliščnih dodatkov, o tem obvestite svojega strokovnjaka za zdravstveno varstvo, ki ga uporabljate ta izdelek. Ženske, ki so noseče ali dojite, naj se posvetujejo z zdravnikom pred uporabo, čeprav je medicinski literaturi niso poročali o neželenih učinkov, povezanih z razvojem ploda med nosečnostjo ali pri dojenčkih, ki so dojenih. Ta rastlina je varno uporablja zdravih ljudi vseh starosti v Indiji, in pisava brahmi čaj je dejansko namenjena dojenčkom se začne v prvem mesecu življenja spodbuja optimalni razvoj možganov.
Navedba
    * Anksioznost
    * hipertenzija
    * Nespečnost
    * Zmanjšanje duševno zmogljivost
    * Izguba spomina
    * Depresija
    * Nervine slabost
    * motnje Vedenje
Pisava brahmi je odprta nervine tonik se uporablja za dvig mentalne sposobnosti. Pomaga pri koncentraciji, razumevanje, odpoklic in budnosti, pisava brahmi je še posebej koristno, saj pomaga pri razvrščanju informacij v možganih in njegov nadaljnji razvoj izražanja.
Bacopa se imenuje tudi kot naravni antioksidant, ki lahko povzroči podrobnosti svoje nevrozaščitnega vlogo vidimo v pomnilniških centrov v možganih. Samo 100 mg od sklenitve je močnejši antioksidant ukrep kot 5-kratni priporočeni vsak dan odmerek vitamina E. Dejansko študij na živalih na Inštitutu za medicinske vede v Indiji kažejo, da bacosides dvig lokalne rezerve močnih antioksidativnih encimov, ki so podobni glutation, katalaze in superoksid-dismutaza, ki pobrisati proste radikale. Ta pomoč porast prostih radikalov lovilca rezervnih občutljive spominske-kritična mesta v možganih, podobno kot v frontalnem korteksu, striatum in hipokampusu (kjer so ustvarili spomini) iz skupnega v parkinsonove oksidativne poškodbe, demenco, depresijo in celo staranje. Zlasti se zdi, da hipokampus poimenovali “sedež spomina”, ki se selektivno zaščito na svojih sinapsah (živčnih spoji), ki jih bacosides kar je zelo zanimivo, saj je to, kjer konvencionalni živčne droge podobne deprenil in Centrophenoxine ne deluje.