Pogoste oblike alternativne medicine

Alternativne metode zdravstvene oskrbe hitro postajajo nekatere od najbolj iskanih oblik zdravljenja za skupne in manj znanih zdravstvenih pomislekov. Ljudje, ki so doživeli vse od poli-cistična sindrom jajčnikov (PCOS) in vtipkate dve sladkorne bolezni za artritis in kronične bolečine so iskali odgovore na njihovih zdravstvenih vprašanja zdravnikov alternativne medicine. Zdaj pa, da so bile mnoge koristi teh alternativnih praks dokazujejo konvencionalne znanosti, več ljudi kot kdaj koli prej, so zaskrbljeni, da spoznajo druge načine, da lahko opravljajo svoje zdravstvenih ciljev.

Če ste nikoli raziskovali svet alternativne medicine, vas bo morda zmedeni o mnogih zdravilnih načinov, o katerih razpravlja. To je preprost vodnik, da nekatere od najbolj razširjenih oblik alternativne medicine. Če želite izvedeti več o njih, ali katero koli drugo vrsto alternativne medicine, se posvetujte s strokovno zdravnika ali narediti nekaj več raziskav v knjigah ali na internetu.

Zeliščarstvo, Reiki, in še več

Eden izmed najstarejših vseh oblik alternativne medicine je Zeliščarstvo. Zeliščarstvo je prva smer v kateri je izvaja zdravilo; tisoč let pred zdravil bi lahko ustvarili v laboratoriju, ljudje uporabljajo lokalne rastline, da se pozdravi. Sčasoma so se tradicionalne zeliščarji nadomesti z zdravniki usposobljeni v oddaljenih mestih. Za nekaj časa je bil tradicionalni Zeliščarstvo skoraj izgubila. Danes, renesančni od zeliščarstva poteka. Trenutno obstaja veliko akreditirani programi usposabljanja zeliščne medicine po vsem svetu učijo nove študente o evropskih, kitajskih in indijskih tradicij zeliščni zdravljenja.

Današnje zeliščarji pomagajo svojim pacientom v mnogih pogledih poleg uporabe zdravilnih zelišč. Zeliščna zdravila lahko bolj učinkoviti s spremembami prehrane in življenjskega sloga navade, zato je prišlo zeliščar pogosto priporočamo, da bolnik govoriti z dietetika ali osebnim trenerjem, da bi povečali koristi, ki jih pridobijo iz zeliščna zdravila oni jemljejo.

Energija zdravljenje je še ena pogosta oblika alternativne medicine. Reiki energijo zdravljenje je morda najbolj pogosti, vendar obstajajo številne druge oblike, preveč. Reiki je dejal, praktiki, da je subtilna univerzalna energija, ki je dostopna vsem ljudem, ki se uporabljajo na način, da bo boljše življenje. Reiki zdravilne tehnike prenašajo iz učitelja na učenca, ki so pogosto v vrsticah poučevanja, ki se raztezajo nazaj generacij. Ko so bili doseženi določeni ravni strokovnosti, študent je potem lahko šel in učiti druge v njihovem zlasti Reiki tradicijo.

Kaj naredi Alternativna medicina posebna?

Torej, zakaj se ljudje odločijo, alternativne oblike zdravljenja, namesto običajnih? Ni enotnega odgovora na to vprašanje; vsakdo, ki išče drugačne rešitve počne zelo osebnih razlogov. Eden od razlogov je najpogosteje naveden bolniki alternativne medicine je osebna pozornost dobijo od svoje prednostne zdravnika. Konvencionalni klinike in bolnišnice, se lahko o uvedbi in neoseben; V nasprotju s tem pa so številne alternativne ambulante zasnovan s čustveno dobrobit bolnika v mislih.

Alternativna medicina poudarja potrebo po bolnik na vprašanja zdravja in zdravljenja na več kot le fizični ravni. Alternativna medicinske tradicije poudarjajo, da je slabo zdravstveno stanje ni omejena na fizično telo; obstajajo čustvene in tudi duhovne komponente, ki jih je treba upoštevati pri vrnitvijo osebe za zdravje. Medtem ko bo vsak zeliščar, Reiki zdravnik, in alternativne medicinske ponudnik ima svoj način za dosego tega cilja, so vse prednostne bolnikovo celotno počutje.