polarnost Therapy

polarnost Therapy
ga Nancy M. Turcich, NTS, RPP, RPE
          Polarnost terapija je edinstvena in bistven način gledanja na človeško telo in njegove dele. Z & ldquo; deli in rdquo; Ne & rsquo; t pomeni nogo ali roko. V mislih imam na & ldquo; deli in rdquo; ki sestavljajo osebe: fizični, mentalni, čustveni in duhovni delov znotraj. Nekateri ljudje se ukvarjajo s temi & ldquo; deli in rdquo; vsak dan drugi pa samo ukvarjajo z življenjem na fizični ravni. Polarnost terapija se osredotoča na način, te & ldquo; deli in rdquo; vpliva na celotno in obratno.
          Randolph Stone, doktor kiropraktike, Naravno zdravljenje in osteopatije, razvili polarnosti terapijo. Medtem ko se potopi v zahodni medicini, dr Stone čutiti nekaj manjka, ko njegovi pacienti niso mogli ohraniti kiropraktike prilagoditve. Skozi antične vzhodne filozofije, predvsem Ayurvedic in kitajsko medicino, dr Stone odkril energijo. Dr. Stone iz zamenjavo terapije kot & ldquo; Wireless Anatomy of Man & rdquo; z energijo križanje in obdaja fizično strukturo. Polarnost terapija vključuje manipulacijo energetskega sistema, polarnosti jogo, prehrano in prehrano. Polarnost terapija se osredotoča na celotno telo in njegove & ldquo; deli in rdquo; vzpostaviti ravnovesje in dobro počutje.
          Polaritete terapija predvideva telo kot petih elementov. Kot celota, pet elementov ustvarijo ravnotežje v telesu. Vsako telo vsebuje vse elemente (zrak, ogenj, voda, zemlja in eter), pa en element prevladuje in uvaja svoj tip telesa ali doše v ajurvedskih smislu. Na primer: naravno tanke, ozke skeletni okvir, in hitro razvijajočih se oseba je tip zračen telo. Vsak tip telesa vpliva na določene dele telesa. Uporaba primer, bo zračen oseba običajno nosijo ramo in gleženj nelagodje. Oni imajo ponavadi zaokrožene ramena kot zaščitni ukrep za srce. Prepoznavanje osebe preselite tip telesa pomaga terapevt cone v o energetskih blokad v svojo stranko & rsquo; telo. Izravnave pet elementov daje prosto tekoč sistem, ki je osnova zdravljenja polarnost.
          Obstajajo tri vrste stikov, ki se uporabljajo pri zdravljenju polarnosti. Sattvic — luč brez dotika: rajasic — zmerno do izrazito stiku z nagibanjem sem in tja: tamasic — globoko, prodorne dotik.
          Sattvic dotik ne izpodbija odjemalca & rsquo; s odpornosti. Je nežen in pomirjujoče: vodenje energetskega sistema v nevtralnem stanju ravnotežja. Ta vrsta dotika se uporablja na začetku in koncu zdravljenja, da umirijo stranko. V začetku tega omogoča terapevtu, da & ldquo; uglasiti & rdquo; sistem, ne da bi ga preplavljajo. Na koncu zdravljenja, da zagotavlja prostor za stranko pogledati navznoter, kar jim daje možnost, da se počutijo svoje telo v novi državi. To je zelo lahka fizično, vendar je jedro globoko.
          Rajasic dotik je direktiva spodbudno dotik. Prebuja pretok energije in jo usmerja iz enega prostora v drugega. Zibanje se uporablja za pomoč stranka sprejme svoj um off boleče območje, kot tudi premikanje energije. Rocking za krajša obdobja z namenom stimulira območje, medtem ko je zibanje za daljše obdobje z lahkim stiku pomirja telo.
          Tamasic dotik se uporablja, da se razpršijo globoko podpisali pogodbe in vozlane območja. Se uporablja pri gosto predelih telesa, ki podpirajo globoko dotik. Na primer: globok stik v glavi ni primerno, medtem ko je dobro sprejet v nogah ali medenice območju. Znanost refleksna uporablja tamasic dotaknil najpogosteje zaradi gostote strukture, ki manipulira.
          Obstajajo določene vzorce polaritete terapevt v fazi učenja sledi. Kot terapevt širi svoje razumevanje energetskih vzorcev, se gibati telo v navidezno naključno glede na potrebe naročnika. V procesu, polaritet terapevta omogočiti telesu, da se popravi v svojem času. To je resnično proces zdravljenja.
         Slišal sem polarnost terapija preprosto imenuje & ldquo; energija Delo & rdquo; čeprav nisem ničesar našel preprosto o tem. To je veda, ki se je šele pred kratkim sprejet v naši družbi. Priznava, da je nekaj, kar leži onkraj fizičnega telesa, tistega, kar naše oči lahko zaznajo, nam odpre energetski sistem. Učenje zaupati naše želje in našo sposobnost zdraviti z vodstvom terapevta, je ključnega pomena za celoten zdravljenja. Polarnost terapija omogoča ta proces, da se pojavljajo in cvetov.
Za več podrobnosti o naravnem zdravljenju in Nancy T & rsquo; je izkušnja z zdravljenja se nanašajo na njeno knjigo … & ldquo; Finding My Way Od paralizo do bogate, Full Life & rdquo.;
www.naturalmassagetherapy.com
Razmnoževanje člankov je dovoljeno s Nancy M. Turcich, NTS, RPP, RPE, avtor in naravni terapevt, s priznanja in poverilnice vključeni.
Za dodatne informacije ali vprašanja, se obrnite na Nancy T. @ Natural masaže na 928-717-1251.
Vsi članki so informativne / izobraževalne samo za namene. Te informacije ne nadomestiti sedanjih načrtih zdravljenja niti zdravil, predpisanih. Vedno se posvetujte s svojim zdravnikom, da ugotovi najbolj ugoden potek zdravljenja za vaše individualne potrebe.
Disclaimer: Vse gradivo, ki ga naturalmassagetherapy.com je samo za izobraževalne namene. Ta informacija ne nadomešča programe zdravilih niti prisotni zdravljenja. Se obrnite na medicinsko osebje, če ste trenutno pod oskrbo zdravnikov, če jemljete zdravila, ali potrebujejo dodatno zdravstveno oskrbo.