Potrebščine in orodja medicinske sestre izkoristiti

Ker je oskrba danes cvetoče industrije, obstaja tudi večje število dobav in orodij, ki so na voljo za zdravstveno nego. Medicinske sestre niso več podvrženi utrujene staromodnih grmičevja in stetoskopi včeraj. Obstaja več orodij, ki lahko pomagajo medicinska sestra pri njihovih vsakdanjih opravilih, in ta orodja imajo različne modele. Čeprav neke medicinske sestre orodja in materiali se razlikujejo glede na njihova posebnost, obstajajo orodja in material, ki se pojavljajo na skoraj vseh negovalnih specialitetami.

Vsakič, ko se nanašajo na zdravstvene nege orodja, boste morali začeti s najpogostejših orodij, ki jih medicinska sestra se bo uporabljala. Prvi od teh orodij, je stetoskop. Danes, stetoskopi prihajajo v različnih stilov in barv; in nekaj najbolj priljubljenih stetoskop znamk vključujejo Littmann, Omron, Prestige in ADC. Nekateri izmed najnovejših inovacij so lahke in elektronske modelov, in obstaja nekaj, ki so usmerjena proti posebne specialitete, kot so pediatriji. Vendar, stetoskopi imajo cenovni razpon, ki je širši od večine negovalnih orodij, saj lahko v razponu od $ 20.00 do $ 700.00 dolarjev.

Čeprav navedeno v medicinske stroke, ki ga je pravilno ime sphygmomanometer, najbolj to imenujemo zdravstvene nege za pakiranje krvnega tlaka ali enoto. Krvni tlak enote so prišli tudi po poti, od medicinskih sester z uporabo stetoskopa in štoparico bolj kompaktne enote. Medicinske sestre potrebujejo tudi več kot tlačno enoto eno krvi; Ker lahko večja velika pacienti zahtevajo večjo krvnega tlaka enota zaradi velikosti rokami. Tudi high-end krvni tlak enote so ponavadi pod $ 100,00, in nekateri od bolj priljubljenih vrst so danes digitalni zapestnih ur krvni tlak monitorji. Toda, upoštevajte, da se nanašajo le na majhnih prenosnih enot. Večje enote so običajno kupijo le v zdravstvenih ustanovah.

Najpogostejši oskrba pri vseh negovalnih specialitete je niz uniforme, običajno besedilu grmičevja. Scrubs ali uniforme so pogosto prva stvar, ki je medicinska sestra kupuje ali izda njihov delodajalskih objekt. Čeprav so nego grmičevja nekoč pretežno belo, lahko nego grmičevja zdaj mogoče kupiti v različnih barvah. Značilno je, da za nego grmičevja opis srajco in hlače uniformo, ki je bila zasnovana, da je lahek in pustite, da medicinska sestra opravlja naloge z lahkoto. Prav tako omogočajo bolnikom, da enostavno ločiti medicinske sestre iz drugih medicinsko osebje. Scrubs ali uniforme lahko tudi jakno ali kapo.

Čeprav so čevlji le za medicinske sestre šteje kot del zdravstvene nege uniforme, niso ga zagotavljajo delodajalci tako pogosto kot uniforme zdravstvene nege. Vendar pa lahko zdravstvene ustanove omejijo vrste čevljev, ki so medicinske sestre dovoljeno nositi. Negovalni čevlji so skoraj vedno športni čevlji. Negovalni čevlji ponavadi lahek in sposobna izpeljati dolga obdobja stanju in hoji. Prav tako morajo zagotoviti čim več udobja, kot je mogoče. Negovalni čevlji so običajno bele barve.

Skupna vendar kritična oskrba orodje je hoja pas. Hoja trakovi se uporabljajo za pomoč medicinske sestre pri gibanju in prehodu bolnikov. Hoja pasovi prihajajo v različnih barvah. Dva izmed najbolj priljubljenih blagovnih znamk hoje pasov so Posey in Alimed. Čeprav hoja pasovi razpon v ceni od $ 10.00 do $ 200,00; obstajajo, so le majhne razlike v večini teh orodij. Glavni razlog za hoje pasove na spodnjem koncu spektra cenovnega je, da so cenejše trakovi običajno za enkratno uporabo. Ena izmed najbolj priljubljenih vrst hoji pasu je tista, ki se zlahka očistiti.