Povečanje sperme Count – Kako povečati svojo Semen Volume

Trpijo zaradi nizkega števila semenčic? Ali poznate koga, ki potrebuje pomoč Povečevanje njegovo spermo; Po branju tega članka boste zagotovo rekli “eureka!”

Nizko število semenčic se lahko poveča s teh treh metod:

1. pravoslavna Zdravila

Veliko predpisana ortodoksni zdravila, znana kot “semena izboljšanje tablete” Znano je, da proizvajajo odlične rezultate v večje število spermijev. Kako se ta zdravila ali tablete delo? Te tablete povečati število spermijev, ki uporabniku daje naslednje:

• Poskrbite za telo s cinkom dodatki – cink pomaga povečati število spermijev in ohranja seme zelo zdrava.

• Poskrbite za telo z vitaminom C – Vitamin C je zelo dobra za povečanje sperme, zmanjšanje sperme,
izboljšajo kakovost sperme, ščiti sperme DNK pred poškodbami in je tudi dober antioksidant.
• Poveča spolno poželenje (libido)

• Poveča spolno energijo

• Izboljša moško plodnost na splošno

Nekatere od teh tablet so izdelani z uporabo lokalnih zelišč, uvoženih iz različnih držav, vendar je to odvisno od znamke semena izboljšanje tablete, ki ste jih izbrali za uporabo ali ki so je predpisal zdravnik.

2. Naravne metode

Če niste tabletke živahen tip, ampak raje za povečanje štetje vaš sperma naraven način. Tukaj je nekaj nasvetov, ki vam bodo pomagali povečati število spermijev:

a. Ne nosite ozkih spodnjice, nosijo (svoboden) boxer hlače namesto nošenja mošnji drobljenje spodnjice.

b. Jejte hrano bogato z bogato z vitamini, cinka in beljakovin. Jejte veliko vodotopnih sadja in zelenjave in polnozrnatih izdelkov. Izogibaj se grenko, pikantno in kislih živil.

c. So odvisni od kofeina? Poskusite čim bolj zmanjšati vnos kofeina. Kofein je večinoma najdemo v kavi in ​​brezalkoholnih pijač, a raziskave so pokazale, da kofein vpliva na število spermijev v daljšem časovnem obdobju.

d. Opustiti slabe navade, kot so kajenje in pitje prekomerno alkohola.

e. Pijte veliko vode

f. Vključijo v redne vaje, vendar ne uporabljajte vadbeno kolo! Morate uporabiti nit-mlin namesto.

g. Ne uporabljajte tako imenovane rekreativne droge, ker so dejansko naredi več škode kot koristi

h. Endeavour, da ostanejo proč od vsega, kar bo pustil ste pod stresom gor. Dogovorjeno, kaj je življenje brez malo stresa? Ampak poskušajo čim bolj zmanjšati stres. Lahko izveste stres zmanjšuje tehnike, joga in meditacija je dober način za zmanjšanje stresa in vas zapusti z zdravo telo in duha.

jaz. Izogibajte se vse, kar bi povečalo temperaturo testisov, tj savne, vroče kadi, kopeli vroče.
j. Ne moreš ustaviti masturbira? Nato se počaka 3 dni pred ponovnim ejakulacije saj pogosto izliv (z masturbacijo) vodi majhno število spermijev.

3. Herbal Metoda

Zelišča so bila uporabljena v starih časih poveča število spermijev in večina sodobnih ljudi še vedno raje uporabljajo zelišča v svoji surovi obliki, da se poveča število spermijev. Ampak s sodobno tehnologijo, so zeliščarji mogla izvleči zdravilne sokove iz zelo močnih zdravilnih rastlin, dreves, rastlin in “plevela”, in jih predstavi na privlačen (sodobne) embalažo.

Ti dve zelišča so dobro znani po svojih število semenčic povečanje sposobnosti:

1. Ashwaghandha

To je zelo priljubljen indijski zelišče se uporablja za povečanje sperme. To se poveča ne le sperme izboljša tudi spolno zmožnost, ubija bolečine in se uporablja tudi kot dopolnilo zdravje

2. Shilajit

Ta rastlina se uporablja za povečanje števila spermijev in ima tudi anti-aging lastnosti preveč. Shilajit je bila uporabljena že od nekdaj za izboljšanje spolnega uspešnost z njegovo uporabnik (ov) trajajo dlje med spolnim odnosom.