Poznavanje Ko je čas, da pogled na Chakra Healing

Usmeritev telesa za sprejem, povezati in izražajo življenjske sile energije se imenuje sistem čakra. Je beseda izvira iz sanskrtske terminologije, kar pomeni slušnega energijsko področje človeku ali kontinuirano predenje kolesa.

Rečeno je, in se prilega v tradicionalnih hindujskih spisih, in je ni na seznamu več kot 88.000 čakra točke na celotno telo posameznika. Od vseh teh čakra-ih, je pravzaprav sedem glavnih energetskih deluje kot čakra-ih, ki bo deloval z osebami je bilo vse do baze njihove hrbtenice.

Od osnove hrbtenice in navzgor, imamo korensko čakro, trebušnim čakra, želodec ali solarni pleksus čakra, na srčno čakro, grlo čakra, na čelo ali tretje oko čakre in kronsko čakro, ki tvori sedem glavnih čaker telo. Te čakre so glavni sprejemanje in oddajanje energetskih točk v človeškem telesu, ki vplivajo na duhovne, mistična, emocionalne, intelektualne, telesna in psihološke pogoje osebe.

Čakre so bili opisani na različne načine, toda vsi ti opisi imajo eno skupno lastnost. Pa naj bo to iz kitajske zdravila vidika ali hindujski vidika ti opisi so vsi podobni. To je razumevanje izkušnjah ljudi in na način, da je človeški um misli in gre skozi različne čustev.

Čakre so v nenehnem gibanju, ali smo budni ali spi. Stalno dejavnost ne vpliva na žlezne procese, fizične motnje, strukturo in videz, kot tudi naša dejanja in dejanja. Če ena ali več okvare čaker različnih razlogov bo to povzroči neuravnoteženost, se nato nadaljuje, da bo znano na drugih področjih.

To se zgodi, ker je vsak endokrinih žlez v telesu povezane z eno od sedmih glavnih čaker. Če obstaja neravnovesje v čakre, potem bo to vplivalo na fizično in čustveno proces, ki ustvarja motnje v obnašanju endokrine žleze, ki je izrecno povezana z.

Zdaj se vzdržuje ravnotežje z čaker z uporabo zgoraj omenjene točke v uvodu, bomo lahko z gotovostjo domnevamo, da se je večina bolezni ali bolezni, povezane z čakra neravnovesje. Čeprav morda ne bo dovolj udejanjanje neravnovesja za bolezni, lahko obstaja določena zaskrbljenost ali čustva, ki nas vplivajo iz našega otroštva, duhovno, čustveno in fizično.

Obstaja veliko ljudi, ki pravijo, da je eden od največjih vprašanj, ki imajo neuravnoteženo čakre, ko ljudje nosijo okoli čustvene težave. To so v glavnem iz svoje preteklosti in da za njih, da se določi stvari, ki jih bodo potrebovali za reševanje teh vprašanj, da se premaknete naprej.

To je zelo pomembno, da oseba, da se naučijo, kako ravnati s svojo čustveno prtljago ali zatrta spomine, tako da bodo lahko usklajevali tam čakra-jev. To omogoča, da svoje telo ozdravi in ​​se uskladiti vse.

Tako ca je mogoče reči, da človeško telo zasluži Chakra Healing. Z uporabo tehnike, kot so barvno terapijo, aromaterapijo, Reiki zdravljenje in uravnoteženje čaker pri uporabi kristalov, dragih kamnov ali nihalo lahko vpliva na naše čakre neposredno.

Nekateri ljudje prisegajo na tem joga vaje, da bi z njihovo fizično počutje, kot tudi njihovo dihanje. Poskusite lahko tudi za obisk vaj, ki lahko pomagajo uravnotežiti svoje čakre.

Druge metode vključujejo meditacijo za ohranitev misli osredotočene in pridobijo zavest v določenem času. To je mogoče dobiti v Zgoščenka ali avdio kaseto za uživanje sprostitev sej in naravne ozdravitve za zmanjševanje stresa in manifestirajo um moči.

Čakre delajo sami, da se ohrani harmonijo telesa in ljudje ne morejo videti in čutiti s svojimi običajnimi čuti.

Da bi se čakre, da lahko v ravnotežju, mora biti telo pravilno hranimo s hrano in sprostitev, tako da ima dobro zdravje. Sedem čaker imajo posebne hrane, ki jih negujejo več kot drugi.

Vaš korenska čakra uspeva sadje, ki so sladko, kot tudi različnih oreščkov, semen in cimetom. Boste želeli, da gredo z korenin vrste zelenjave, ki so visoko vsebnost beljakovin za vašo korensko čakro. Če želite, da nahrani svojo solarni pleksus čakra potem boste želeli, da gredo s takimi stvarmi, kot škroba, kot so kruh, žita, testenine in celo mlečnih izdelkov. Minty začimbe so dobre za solarnega pleksusa tudi.

Za hranljiva srčno čakro, center gonilna sila našega bitja, zeleni čaj in zeleni listnati zelenjavi so najboljši. Uživanje veliko vode, sadnih sokov in pikanten sadje, kot so breskve in jabolka neguje čakro grlo.

Prehranjevalne borovnice skupaj z vini in grozdni sok so odgovorni za vodenje naše tretje oko čakra hidrirani. Tretje oko je zelo pomembno, saj je v celoti odgovoren za izdelavo naše čute in telesne sposobnosti veliko ostrejše.

Naša krona čakra, središče našega duhovnega in čustvenega središča potrebuje razstrupljanje s postom in / ali ritual vdihavanju kadila in zelišč.

Ko smo neguje ali spodbujajo naše čakre, lahko vplivajo na naše zdravje in dobro počutje. To ima za posledico, da nas bolj odziven v našem življenju, saj smo postali povsem v sozvočju in usklajena z energijami naši okolici.