Prednosti antioksidant Dopolnilu

V zadnjih letih je bilo veliko zanimanje potrošnikov pri sprejemanju antioksidant dodatek za. Sodobna družba je polna slabih navad – od jedo v restavracijah s hitro prehrano do kajenja in pitja. Pogosto ne bomo prejeli potrebna hranila iz so potrebni, da se zagotovi naša prehrana in dodatki. Antioksidanti, še posebej so bili domnevni zagotoviti različne zdravstvene koristi, vendar pa so res stojijo za vse hype?

Kaj je antioksidant? Antioksidanti so kombinacija organskih snovi, ki vsebujejo številne vitamine, karotenoidov, kot so beta-karotena in mineralov. Nekateri verjamejo, da je to močna skupina organskih zagotavlja takšne koristi za zdravje, kot so preprečevanje bolezni srca, rak, možganska kap in druge bolezni, ki so pogosto posledica stara.

Kako deluje? Zagovorniki uporabe antioksidant dodatek tudi trdijo, da uničuje škodljive proste radikale, ki obstajajo v človeškem telesu. Ti prosti radikali lahko odgovorna za poškodovanje celice telesa – od celične stene, na genskega materiala v celice, in vseh drugih celičnih struktur. Poškodbe celic pogosto vodi do različnih bolezni. Antioksidanti delujejo z uničevanjem teh prostih radikalov, preden so imeli priložnost, da to škodo.

Bilo je nekaj študij zaključili, ki se je zdelo, da pokažejo kadilci lahko zmanjša tveganje za pljučnega raka, ko dajo na dieti bogate s karotenoidi. To je snov, ki daje rumene in oranžne zelenjave, kot so korenje, svoje svetle barve. Zdi se dodatne raziskave prikazati povezavo med karotenoidi in vitamin C in zmanjšanim tveganjem za raka na dojki prek zmanjšanja N-nitrozo spojin, ki se pojavljajo v telesu z nitrati. Vendar pa so bili rezultati različni glede učinkovitosti antioksidant dodatkov.

Obstaja nekaj zdravniki, ki poročajo dobre rezultate za starejše bolnike, kadilci, pivci, bolniki imunsko pomanjkljivostjo, in tistimi, ki so pogosto vzeti aspirin z uvedbo antioksidant dodatkov. Vendar pa je spet težko, da bi vse trdne zahtevke brez ustrezne raziskave spremljevalni. pred začetkom režim dodatek vedno posvetujte s svojim zdravnikom.

Antioksidant encimi so naravno nastaja v telesu. Takšne snovi, kot so glutation peroxidise, superoksid dismutaze in katalaze so naravne antioksidante, ki želijo uničiti proste radikale. Za tiste, ki ne morejo jesti popolno prehrano, manjka pravilno prehrano, ali s težavami imunskega sistema, lahko dopolnilo primerno.

Antioksidant dopolnila običajno vsebujejo vseh teh encimov, poleg različnih mineralov, kot so cink, baker, mangan in selena. Vključeni so tudi vitamini E, C, B2, lutein, likopen, koencim Q10 in cistein. Veliko zelišč z zdravstvenimi ugodnosti, kot so kurkuma, ginka, grozdnih pečk, borovnice, mleko Čičak in zelenega čaja so pogosto del mešanice. Skupaj te snovi zagotavljajo največjo v antioksidant sposobnosti.

Ali ne antioksidant dopolnil vam bo pomagal, je res stvar najbolje določijo med vami in zdravnikom. Če se odločite, da začnete jemati antioksidantov dodatke, da boste se ukvarjajo z družbo, ki uživa velik ugled.