Prednosti uporabe Emu olje za izpadanje las

Emu olje je eden najboljših aktualnih zdravljenja za izpadanje las. To je nenehno pozitivne rezultate za moške in ženske se soočajo z izgubo las vseh vrst. Nekateri so celo poročali majhne količine novo rast v nekaj tednih.
Kaj je to?
Emu olje se proizvaja iz avtohtone avstralske ptice, EMU. Olje se uporablja že vrsto let Aboriginov Avstralci za različne namene, vključno s pomirjajo suho in zažgejo kožo in za zdravljenje drugih težav s kožo. Olje prihaja iz debele oblazinjenje maščobe na hrbtni strani emu.
Skoraj 100% olja, ko postanejo pravilno, je sestavljen iz trigliceridov. Iz tega razloga je bolj prepustna na kožo, v primerjavi z drugimi olji. Kar pomeni, da je poleg tega, da je druge koristne lastnosti, lahko olje se uporablja kot nosilec za druge rasti las zdravilnih snovi.
Lastnosti Emu olje za izpadanje las
Smo že razpravljali pomembno lastnost prepustnosti. Drug zanimiv lastnost olja, zaradi česar je ključ za izpadanje las, je, da je protivnetno. Ugotovljeno je bilo sprejeto, da je izpadanje las verjetno v veliki meri posledica vnetnega procesa. Vse, kar zmanjšuje vnetje na lasišču, v teoriji, bi morala pomagati ustaviti izpadanje las. Raziskave na protivnetnim premoženja emu olja je v teku. Obstaja veliko dokazov, ki podpirajo protivnetne sposobnost olja, kot je prav tako uspešno uporablja za lajšanje bolečine, ki izhajajo iz artritisa, zmanjša bolečino v mišicah, povezanih športnih poškodb, in zmanjša odrgnine.
Še bolj pomembno je bilo emu olje dokazali, da zavira 5-alfa-reduktaze, encima, ki metabolizes testosteron v DHT. DHT je znano, da napadejo lasne mešičke in vodi do Proćelav. Ta pot je mislil, da je razlog za moškega tipa Proćelav, in verjetno igra pomembno vlogo pri neki ženski alopecija. Prevzem stran tukaj: stop 5-alfa-reduktaze, stop DHT, in boste verjetno pomagali ustaviti nekatere vrste izpadanje las.
V nasprotju z drugimi vrstami olj, emu olje ne draži lasišča ali kožo. Prav tako je ne comedogenic, zaradi česar so številne ženske lahko uporabili na obrazu kot vlažilno in za boj proti gube tudi. Poleg tega so ženske opozoriti, da (naj bi bil kateri naključno ponavadi tanjše pri tistih, ki trpijo zaradi izgube las) so debelejša koža po uporabi.
Seznam koristnih lastnosti Emu olje za izpadanje las
– Protivnetno
– Anti-bakterijska
– Anti-glivično
– Zelo prepustna
– Ne povzroča alergij
– Brez stranskih učinkov
– Ne vonja ali barvanja
– Nekomedogen
– Hitrosti celjenje ran
Kje je dokaz?
No, če sem popolnoma iskren, nimamo “dokaz” … ampak smo zagotovo imeli dokaze. Obstajajo številne klinične študije, ki podpirajo zgoraj navedene lastnosti. Pregledali bomo en par spodaj, ampak za več informacij lahko obiščete spletno stran American Emu Association. Tam boste našli nekaj bele knjige na voljo za pregled.
Dr. Michael Holick, MD, Ph.D. izvedli raziskavo na Boston University School of Medicine, ki je obravnavalo rasti dlak v obritih miših. Dvojno slepa študija lokalno uporabila olje obritih miših in uporabo koruzno olje za kontrolo. Dr. Holick ugotovila, da če je bila uporabljena emu olje, sinteza DNA (dejavnost rast) se je povečala za več kot dvajset odstotkov. Prav tako je bilo ugotovljeno, da so bile mirujoče lasnih mešičkov “prebudila in začela raste las.” Zdi se, da je bilo v emu olje, odgovorna za spodbujanje lasne mešičke na teh miših.
Kakšne vrste Emu olje si moral kupiti
Niso vsi olja so enaki. Želite kupiti najbolj močan in učinkovit olje. To pomeni, da mora biti olje pravilno obdelani, ali pa izdelek lahko skoraj neuporabna. Tukaj je nekaj nasvetov, ki jih morajo voditi v mislih, ko razmišljate, ki emu olje morate kupiti:
– Poskrbite, da boste kupili olje, ki ni bil okužen s hormoni, krvi, ali emu mesa. To lahko storite z nakupom od družbe, ki zagotavlja, da je ptica pravilno ravnati.
– Eden od najbolj pomembnih stvari okoli emu olja, ki je v celoti sestavljen iz trans maščobnih kislin. Če je olje nepravilno obdelano (pod visokim toplota), ne bo proizvedena trans maščobne kisline.
– Topila, degummers, natrijev hidroksid, ne sme uporabljati pri obdelavi olja. Vrhunska olja ne bo bil prečiščen z njimi, saj lahko odstranite druge pomembne snovi.
– Je treba dodati nobenih konzervansov. Kot je bilo že omenjeno emu olje antibacterial- tako konzervansi ni potrebno.