Prezgodnja ejakulacija in Penis preobčutljivost

Ker je penis tako pogosto izpostavljeni grobim ravnanjem, je bolj pogosta pri moških vseh starosti pritožujejo zaradi zmanjšane občutljivosti. Prekomerno občutljive penisa, na drugi strani pa je lahko prav tako velik problem, ko gre za uživanje spola. Moški, ki imajo hipersenzibilnega penis pogosto poročajo penis težave, kot so prezgodnji izliv ali bolečine v glavi penisa med spolnim odnosom ali ročno stimulacijo.
Kaj povzroča penis preobčutljivost?
Moški, ki imajo preobčutljivi penis pogosto poročajo, da je neprijetno ali celo boleče na dotik glavo, in v nekaterih primerih pa so ugotovili, odnos, da je nemogoče. Obstaja več dejavnikov, ki so lahko povezana z oversensitive penis, vključno z naslednjimi:
& Bull; Fimoza & ndash; Nezmožnost kožico potegniti nazaj, znan kot fimoze, je bila povezana preobčutljivost glavice penisa. To je lahko zaradi pomanjkanja neposrednega stika z & ldquo; zunanjim svetom, in rdquo; tako rekoč, in da jo lahko nežno umikom kožico, dokler ni pravilno noter. Hranljiva penis kožo z vitaminom formulo, ki vsebuje naravne blažila lahko pomaga olajšati ta proces in navaditi živčno tkivo na taktilno stimulacijo.
& Bull; okužbe sečil & ndash; UTI lahko poveča občutljivost penisa, še posebej okoli odprtine sečnice. Moški, ki so doživeli nenaden pojav preobčutljivosti, skupaj s pekoč občutek na uriniranje, je treba upoštevati, ki se testirajo za okužbe sečil.
& Bull; Travma, da ana & ndash; Poškodba ana v penisu lahko povzroči preobčutljivost in bolečine; če je poškodovan glava penisa, bo morda potrebna zdravniška pomoč.
& Bull; Zlomljen penis & ndash; Moški, ki so doživeli penis zlomi lahko ugotovili, odnos, da so zelo boleče. Zlomi se ponavadi pojavijo v času še posebej živahno spola in ga je treba obravnavati kot nujne medicinske pomoči, saj lahko povzroči trajne poškodbe. Glasen, živahen zvok, ki ga z nenadno bolečino spremlja med seksom lahko kažejo penisa zlom in jih je treba takoj zdraviti.
& Bull; Prostate težave & ndash; Povečan ali vnetje prostate lahko povzroči preobčutljivosti na spodnji strani penisa ali v presredka območju.
& Bull; Okužbe & ndash; Balanitis, vnetno stanje, ki vpliva na glavo penisa, lahko pride do preobčutljivosti ali bolečine. Boleče penis, ki ga spremlja rdečina, oteklina, izpuščaj, razpokano in suho videz in / ali belkast razrešnice se lahko okuženi in jih je treba zdraviti z zdravstveni delavec.
Kakšne so posledice za preobčutljivi penisa?
Glede na vzrok preobčutljivosti, obstaja več učinkov, da pazi na. Kot je bilo že omenjeno tega lahko preobčutljivi penis boleče na dotik, do točke, ko je spolni odnos ali ročno božal ne pride v poštev. V manj skrajnih primerih, so ljudje pogosto poročali o prezgodnji izliv zaradi preobčutljivosti, čeprav je v medicinske raziskave, je ta učinek ni jasno povezana z vprašanjem občutljivosti. Za moške, ki imajo vnete ali razširjene prostate, preobčutljivosti ali bolečina se lahko pojavi po ejakulacijo. Poleg tega lahko moški s stalnim preobčutljivostjo doživljajo anksioznost, depresija in izguba erektilne funkcije.
Naprava kožo penisa
Zdrava penis koža se začne s pravilno nego kože. skrbno umivanje in pazite območje je suha, preden na oblačilih lahko pomaga preprečiti številne penis težave, kot so glivične zaraščanja in vnetje kožice. Zdravljenje s penisa tkivo z naravnimi mehčala najdemo v visoki kakovosti penisa vitamin krema (večina zdravstveni strokovnjaki priporočajo man1 Man Oil), lahko pomaga pomiriti razdraženo kožo in jo pusti gladko, voljno in prožno. Poleg tega lahko praksa uporabo aktualnih kreme za penis pomaga, da jo pogojujejo s taktilno občutkov in obnoviti normalno občutljivost.