Priti nazaj k naravi

Kaj je boljši način, da odraža, meditirati, sanjarjenje ali pa samo vzeti odmor od Grozničav način življenja, nato umakniti na svoj dvorišču svetišča. Pojdi nazaj k naravi, ki ga preživljam čas v vašem vrtu, kot ste pripravili svoj tal, rastlin, trave in uživajte pridelek. Ne samo, da boste uživali v lepoti in sadove svojega dela, vendar je lahko terapevtska kot dobro. Ta vrnitev k naravi vam pomaga vzpostaviti povezavo telesa, uma in duha, ki je potrebna za zdravljenje.
Biti na prostem omogoča, da koristi od naravnega vitamina D pred soncem in uživajte v svežem zraku in dišav cvetja in zelišč, ki jih lahko rastlina.
Vizualizirati, kaj želite, da vaš zdravilni vrt izgledal. Kako bi želeli, da se počutijo, ko ste na prostem z lepoto in preprostost vaših naravnem okolju? Katere elemente bi bilo potrebno, da se omogoči sprostitev? Lahko vidite sami pa cradled v udobju vabi viseči mreži ali zamahu stol?
Kje bi radi svojo kontaktno točko za biti? Uživate v predstavitvi simfonije pesmi iz divjih ptic? Ustvari področja, ki bodo pritegnili kolibriji in druge ptice na vašem vrtu. Ali ste uživali v videnje metuljev na vrtu? Če prostor je izziv, bi metuljev na vašem vrtu, čeprav & rsquo; je samo krova ali teraso, s pomočjo zabojnikov. Uporaba dišeče Heliotrop, Coleus, ali bela zinnia so enostavno rastejo in metulji jih imajo radi.
Ali vas zanima zdravilnih zelišč ali pa samo uživajo v eksperimentiranju z različnimi zelišči? Kontejner zelišča se lahko samo tisto, kar iščete.
Prvi korak pri ustvarjanju lastne zdravilne vrt načrtuje. Odločite se, kaj bi to vesoljsko vabi in mesto, ki bi si želeli, da se umakne. V fazi načrtovanja, se prepričajte, da ne sami van normalnih meja, z začetkom majhna. Izbrati le eno ali dve od svojih najljubših predmetov, da se osredotoči na. Odločite se, če bi radi druge, da uživajo to področje, kot tudi.
Če je vaše področje Sploh & rsquo; t omogočajo širitev, boste morda želeli razmisliti o organiziranju vrt skupnosti. Z združevanjem prizadevanj, lahko vsi koristi. Uživajte v dvorišču zatočišče, ko pomirjajo dušo.
Za več informacij o uma, telesa, duha zdravljenje, obiščite
http://www.SynergisticCenter.com