Privoščite Dry ekcem kože z aloe vero

Če potrebujete za zdravljenje suho ekcem kožo, lahko razmislite o uporabi pomoči iz rastline Aloe Vera. Vi ste bolj nagnjeni k srbenje in praskanje, tako dolgo, kot je vaša koža suha in luskasta; in to kaže, da poslabša vaše ekcem stanje. Lahko so tudi poskušali običajne aktualne priprave kot vlažilnimi in steroidnih krem, vendar ne povsem dobila zadovoljivih rezultatov. Potem, morda je čas, da vidite, kako lahko Aloe Vera vam pomaga pri zdravljenju suhe ekcem kožo.
Ko se uporablja Aloe lokalno sveže iz obrata, njegove tekočine tvori tanek film na površini kože. Te gumijeve smole imajo vlažilna tako vlažilne kot tudi antimikrobne in protivnetne lastnosti. Aloe ima sposobnost, da gredo globoko v notranje plasti kože, ki dobavljajo vlago neposredno ležečega tkiva.
Dr. Peter Atherton, močan zagovornik za uporabo Aloe Vera v Veliki Britaniji, izvedla študijo, ki je pokazala, da Aloe Vera deluje predvsem na dveh področjih, na popravilo epitelne tkiva in krepitev imunskega sistema. Koža je največji organ v telesu, je tudi največji obliž epitelnega tkiva. Zato je težko razumeti, zakaj Aloe Vera pospešuje celjenje opeklin in zagotavlja veliko olajšanje, da se posuši ekcem kožo. Prav tako lahko pomaga pri zdravljenju kot ustih ali razjede na želodcu ali problematično črevesne obloge; vsi, ki so sestavljeni iz epitelijskih celic.
Aloe vera vsebuje kompleksne sladkorje ali polisaharide, ki vlažijo in hidrat kožo. Ko prodre v vašo suho ekcem kožo, se hitro vpije. To sproži fibroblasti posnemati hitreje. Fibroblasti proizvodnjo kolagena, ki pomaga zagotoviti prožnost in tautness na kožo. Prav tako pomaga, da dobimo čvrsto vpliva na celice povrhnjice top-plast, pomoč pri zdravljenju in izdelavo kožo bolj gladko.
Obstaja nekaj, ki so doživeli izboljšave v suhi ekcem kožo z uporabo aloe vero. Z znanimi zdravilnimi lastnostmi, so mnogi proizvajalci nego kože nadaljeval, da vsebujejo Aloe kot del njihovih sestavin v več njihovih izdelkov.
Za zdravljenje suhe ekcem kožo, bodisi porabijo Aloe kot pijačo ali pa jo uporabite lokalno na kožo. Če uporabljate Aloe Sveže iz obrata, morate upoštevati, da je hitro oksidira na zraku. Zato, ko si prekinila listov, narežemo po dolžini, in se neposredno uporablja gel. Da bi pijačo, prestregla gel na kose in jo kuhamo z rock sladkor za pijačo.
Izdelki za suho ekcem kožo, ki vsebuje Aloe Vera je mogoče najti tudi v številnih trgovinah. Izbere izdelek, ki vsebuje kot čisto in čim bližje naravni rastlinski kot je mogoče. To je v vašem interesu, da uporabljajo kvalitetne sestavine za lajšanje suhega ekcem kože.