Profibe – Znižajte holesterol na naraven način

Ste pogosto zaprt, in se vam zdi, da imate veliko hrane, ki ostane v telesu, s tako veliko še vedno je treba izpustiti? Ste bili diagnosticirani z visoko ravnjo holesterola, ali imate v družini ateroskleroze? Vam je zdravnik vprašal, da se dodatek za visoko vlaken, ali pa več vlaknin v vaši prehrani? Morda boste želeli poskusiti ProFibe tako da ga vključi v vaši prehrani.

ProFibe je vodotopni prašek, ki vsebuje topne, fermentabilne vlakna. To ima svoje vlakno iz sojinih beljakovin, guar gumi, in sestavljenih imenuje citrusov pektin. Te sestavine so splošno priznane kot varne, ki jih ZDA Food and Drug Administration (ali US FDA), in so sprejete kot varna Svetovne zdravstvene organizacije (WHO).

Če imate visoko raven holesterola v krvi, ste kandidat za bolezni srca. Čeprav je sposobnost telesa za razgradnjo holesterola veliki meri odvisna od dednosti, lahko še vedno zniža raven holesterola za dobro prehrano, redno vadbo, ki ustreza priporočeni dnevni tako topne in netopne vlaknine.

Topnih in netopnih vlaken koristi telo na več načinov. Topne vlakna so fermentirani v velikih črevesje, sprošča kratke verige aminokislin, ki zmore vaše telo vseh vrst dobra, krepitve imunskega sistema, ki znižuje raven holesterola v krvi.

Netopne vlakna niso popolnoma prebavijo v telesu, vendar pa lahko pritegne toksine in dovolite blato zmehča, tako da prenese hitro iz svojega debelega črevesa. In ker lahko veliko živil, ki vsebujejo vlakna tudi občutek težkega na trebuhu, lahko delujejo kot naravne zaviralce apetita, minus nevarnimi stranskimi učinki, ki so najbolj zdravila za zmanjševanje teka.

Vendar pa je težko jesti vlaknin vsak dan, saj je večina najboljših prehranskih vlaknin prisotna v svežega sadja in zelenjave, ki je lahko težko dobiti, zaradi različnih razlogov. Porcija ProFibe ima vse topnih vlaken, zahvaljujoč citrusov pektin, enaka dvema grenivke, navzdol na svoje skorje in semen.

Grenivke pektin in grenivke na splošno že dolgo raziskovali svojih zdravilnih učinkov na telo. V kliničnih študijah, poraba grenivke posledico nižjo krvnega tlaka, kot tudi nižje ravni holesterola. Majhen Študija je tudi pokazala, da se lahko grenivke koristi ljudem, ki trpijo zaradi ekcem. V drugih študijah, grenivke pektin je tudi pokazala, da lahko boj bakterije, glive, paraziti in toksine.

Študije kažejo, da lahko ProFibe zniževanje holesterola, in lahko izboljšajo svojo toleranco na glukozo, da je stanje vaših boljših zob, zniža krvni tlak in izboljša cirkulacijo vašim ledvičnih arterij, med drugim.

Če ste načrt za uporabo ProFibe, še vedno je treba dopolniti svoj režim z uravnoteženo prehrano, zmerne telesne dejavnosti, ukrepi za nadzor krvnega tlaka, ustrezno obvladovanje stresa in popolno odpravo slabih navad življenjskega sloga, kot so uživanje alkohola in kajenje.