Qi Gong (kitajski joga) Izbriše vlago in Stuck energijo

Kitajski joga ali qi gong (izgovarja chi kung), je učinkovit način za sprostitev vlago in toploto, ki prinaša poletni čas.
Vlage in toplote, so države, ki lahko privede do zdravstvenih vprašanj, kot so prekomerno težo, kronično utrujenost, poslabšanje vnetnih stanj, depresije, anksioznosti in prebavne izzivi.
Kaj povzroča vlago in toploto?
Hladno in ledeni pijače zastaja energijo vranice, ki ustvarja vlago.
Dolgotrajna izpostavljenost visokim temperaturam povzroči telo, da želijo, da pogasimo požar, ki ga proizvaja vlago, sluz ali sluz. Tako je na zelo vročih dneh, se lahko menimo, počasen, težka in brez navdiha za premikanje naša telesa.
Notranje in kroničnih bolezni, kot so artritis, fibromialgija, depresija, sladkorna bolezen, srčno popuščanje in ledvično bolezen lahko ustvarite tudi vlago in toploto.
Antibiotiki in steroidnih zdravil lahko ustvarijo toploto in vlago, kot tudi.
Kitajski joga ali qi gong lahko pomaga sprostiti vlažno stagnacijo vranice, izboljša presnovo in jasno toploto.
Self Masaža
Izdihom globoko in globoko vdihnite v, polnjenje skozi spodnjem delu trebuha.
Vizualizirati energije vranice, ki prebivajo po levi prsni koš.
Občutite v območjih, ki so sive in težka s svojim umom. Obvestilo področja, ki so lahka in suha tudi.
Rahlo klofuta površino pod levi prsni koš z odprto dlan desne roke, in krtačo koli stoječe energijo navzdol telesa, nog in ven nog. To pomaga sprostiti ujete energije in izboljša pretok krvi v vranici.
Opravite to gibanje 9-krat večkrat čez dan.
V kitajski medicini, je vranica dejal, da je transformator ne le hrane, temveč tudi življenjska izkušnja. Tako je, ko smo & ldquo; zaljubljen & rdquo; v našem življenju, pogosto krat je vlage v vranici drži vzorcev in ustvarjanje izziv z opuščanjem škodljivih navad.
Z vidika duše, lahko nosimo tudi stare poškodbe in čustvene rane iz otroštva ali rojstvom (mimo življenjskih) izkušenj v naših energetskih telesih. Tako je s sodelovanjem z vranice, moramo usposobiti sami preoblikovati te rane in zdraviti globoko, tako da bomo lahko ustvarili nove izkušnje iz zacelila prostora.
Vranica je povezano tudi z našo sposobnost, da prepovejo in centra naše energije, nekaj, kar je lahko izziv narediti, ko smo zasedeni.
Vendar, če vzamemo le nekaj trenutkov za opravljanje kitajske joge z namenom opolnomočenja naše vranico navijati svojo energijo, da nam lahko pomaga, da so bolj produktivni in osredotočeni z nalogami pri roki.
Zadnja, vlago in toploto včasih nanaša na mentalnih stanj, kot so anksioznost in boja. Tako, ko se nam zdi ta čustvena stanja, energija naših vranice lahko postanejo obdavčena.
Tako lahko naše misli vplivajo na fizično stanje našega vranice & ndash; kot tudi, lahko naše fizično stanje vpliva na naše možgane.
Na primer, če jemo težke, mastne hrane, hladno in surove hrane, in pijače hladne napitke, to lahko ustvari stagnacijo v vranici, ki se kaže kot vlago, zaradi česar je zaljubljen misli, ki so obsesivno v naravi ali občutek borijo z vse, kar imamo na naših krožnikih (tj toplote).
Qi Gong dihanje
Dih delo lahko pomaga tudi poživljajo in osvobodi vranico.
Izdihom popolnoma in globoko, namerno naročniki nizko trebuh izgonu ves zrak iz pljuč.
Vdihnite globoko, dovod zraka za zapolnitev v sredino dan Tien (območje pod prsni koš), preplavil vranico s kisikom. Ko to storite, si predstavljajte, rumeno luč polnjenje vranico.
Ponovite vzorec izdiha in vdihavanjem devetkrat, zavestno zaradi česar vsako globlje popolnejše in več.
Ko končate, sedi za trenutek in izražajo. Bodite odprti do spoznanja, da lahko pride o tem, kje se lahko držite vzorce v vašem življenju, telo in um, in razumejo, da s stalno prakso kitajske joge in dihanje, ste pooblaščena za osvoboditev teh vzorcev.