Quanta Božanska Svetloba Struktura

Dianne Shelton, L.Ac
303-948-6644
Doživite Quanta TM v telefonskih sej v udobju lastnega okolja
Quanta: Božanska Svetloba Struktura TM je edinstven prenos svetlobe prejeto osebnih telefonskih sejah in ima veliko različnih aplikacij. Vse, kar smo in vse, kar smo doživeli v tem življenju ima neko osnovo naravnega reda in organizacije, ki se odraža v sisteme in strukture, od subtilnih ravneh našem področju navzdol v naših fizičnih teles. Okoli nas in v nas različni sistemi in strukture neguje in nas podpirajo in nam omogočajo, da deluje na vseh večdimenzionalnih ravneh. Čeprav smo pozna veliko tega, kar se dogaja znotraj in okoli nas, ti sistemi in strukture so bistvenega pomena za naš obstoj, dobro počutje in fleksibilnost delovanja. Bolezni in simptomi, na vseh nivojih našega bitja pojavijo, ko je naročilo ogrožena v vsakem sistemu, zaradi česar so z njimi povezane strukture, ki se sčasoma spremeni. Na ravni zdravljenja lahko Quanta TM nadomestiti struktur kaosa, ki so odgovorni za vse ravni in obsega simptomov. Kot Quanta: Božanska Svetloba Struktura TM nadomešča kaotične strukture, organizirane naše simptome s strukturami svetlobe smo stabilizirali v nas novo paradigmo, ki je symptom- brezplačno. Poleg tega, transformacijska koristi Quanta TM vključujejo sprošča stare omejujejo misli, prepričanja in čustva, ki nas vežejo na življenje manj izpolnitev.
 Ker so kaotične strukture žogo z Quanta: The Divine lahke strukture & rsquo; s TM pomoč, nam Quanta TM pomaga pri postala naš konkretizirana tridimenzionalnem svetu manj vezan. To je, ko ena značilnost Quanta TM začne pojavljati. Quanta: Božanska Svetloba Struktura TM ima sposobnost za organiziranje naše večdimenzionalno polje za ustvarjanje večje kohezivne strukture svetlobe za nas razširiti v. Ker se to zgodi, smo prejeli darila in blagoslov od višjih dimenzijah, ki so praktično tako našem vsakdanjem življenju, in naša duhovna odvija kar nam omogoča, da izkušnje višjih stanj zavesti. Kot smo stabilizacijo te države in razširi v našo večjo večrazsežnost s pomočjo Quanta TM prek osebnih sej smo začeli premikati v kvalitativno različnih fazah bitja in razsvetljenja. Skozi Quanta TM sej smo postali tudi med dimensional- kar pomeni, da smo začeli prebujati s tem ultra ekspanzivne prostornosti, in v tem stanju razviti zavest o višjih dimenzijah frekvenc, medtem ko učenje, kako krmariti v tem neskončnem morju zavesti.
.
Quanta preselite TM končni cilj je ustvariti strukturo luč za nas skozi aktiviranje konstelacije med merskimi točkami luč edinstven za vsako osebo & rsquo; s večdimenzionalna polja. Na ta način nam Quanta TM organizira za vrhunec razsvetljenstva znan kot utelešene vnebohoda. Ko je ta svetloba struktura Quanta TM, ki je sestavljen iz 47-57 posamično edinstvenih točk celoti aktivira v preko Quanta TM sej, se zgodi Utelešena Ascension. To je največji dar Quanta: The Divine lahke strukture TM – nam sidranje v našem največjem izražanje teologije v sedanjem trenutku, tako da lahko živimo v popolnoma razvito, močno ekspanzivna tekoče stanje Enosti za vse v bogastvo in veselje našega vsakdanjega življenja.
   Veselim se v čast, privilegij in veselje, da so storitve, kot je to delo govori za vas. Želim vam vse najboljše EU.
Zdravilni ~ Transformation ~ Višje države zavesti ~ razsvetljenja ~ Utelešena Ascension